U Ulici Grada Čikaga...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#1 U Ulici Grada Čikaga...

Post by PipiDugaDevetka »

Image
http://www.novilist.hr wrote:ZAGREB – Razjarena blagajnica tipkovnicom je izudarala nevještog lopova nakon što je shvatila da je želi opljačkati. Naime, razbojnik se pojavio u trgovini u Ulici grada Chicaga oko 20.15 i zaprijetio 39-godišnjoj zaposlenici. Čime je prijetio nije poznato, jer je pultu prišao s rukom ispod košulje, a drugom je nasrnuo na blagajnu kako bi uzeo novac. Čim je blagajnica vidjela što se događa s druge strane pulta počela je vikati na sav glas. Iznenađeni se lopov izbezumio kada ga je blagajnica počela udarati tipkovnicom po glavi. Nakon svog poniženja lopov je napokon uspio pobjeći od blagajnice ne ukravši ništa.
M. B.
Svaka čast razjarena blagajnice!
Last edited by PipiDugaDevetka on 14/03/2006 21:23, edited 1 time in total.
Gilera180

Post by Gilera180 »

ja zivim u toj ulici :D

btw. poz svima 8-)
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Pozdravi Lilu i nemoj jesti mesa tri mjeseca :D:D:D

(Ja dobre teme :D:D)
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Gilera180,
Da li je stvarno, ta goropadna 39-godišnja blagajnica, tako "moćna"? Imam slabost (obožavam ih) prema krupnim ženama "poderanog glasa" srednjih godina. Dženis Džoplin, Mahalija Džekson, ...ona iz filma Amarkord,...39-godišnja razjarena blagajnica iz Ulice Grada Čikaga...
PipiDugaDevetka

Ooo, ne...Anđo, pa ja sam tebe oduvijek zamišljao kao da si jedna od onih iz Japana što prolaze "torturu smanjivanja stopala" u djetinjstvu i mladosti,... pa, to znači, kada bi ti "svezala" jednu pedagošku, francusku po labrnji ovom otimaču-nasilniku iz Ulice Grada Čikaga....dijagnoza: Reshetus facijalis-poliklinika Rebro, a poslije Vrapče-PTSD.
Post Reply