U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Cherry-Cherry

#751 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana

Post by Cherry-Cherry »

inace to glumljenje zrtve je jako dobro poznato, uvijek je neko drugi kriv, susjedi, komsije, hdz, snd, sdp, eu, amerika, kunto panto i naravno cia, mossad i vatikan ... samo nisu bosnjaci krivi :zzzz: ni za rezultate izbora, ni za nepotizam i korupciju, ni za aminovanje pljacke, ni za aminovanje vehabija i prvdanje cak i ubistva u parizu ... ni za nepismenost, zatucanost, ni za kretenske sejhove sa dr titulima kozojeba koji truju mladost ...
Uvijek je neko drugi kriv. Uvijek. :oops:
Nego, kako tim "žrtvama" nije palo na pamet, da su u slučaju da je stvarno neko drugi uvijek kriv, oni zapravo debilni, nesposobni i glupi, jer dozvoljavaju, da budu uvijek žrtve? Mene bi tačno bilo stid, da mi se stalno nepravde dešavaju, kao zadnjem debilu. Mislim, ovo sve u slučaju da je stvarno neko drugi uvijek kriv, a znamo, da to nije tako.
A ne znam kako ne smisle više i neki drugi izgovor, jer ovaj je stvatno ofucan, providan i retardiran.
L u c i f e r

#752 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana

Post by L u c i f e r »

Cherry-Cherry wrote:
inace to glumljenje zrtve je jako dobro poznato, uvijek je neko drugi kriv, susjedi, komsije, hdz, snd, sdp, eu, amerika, kunto panto i naravno cia, mossad i vatikan ... samo nisu bosnjaci krivi :zzzz: ni za rezultate izbora, ni za nepotizam i korupciju, ni za aminovanje pljacke, ni za aminovanje vehabija i prvdanje cak i ubistva u parizu ... ni za nepismenost, zatucanost, ni za kretenske sejhove sa dr titulima kozojeba koji truju mladost ...
Uvijek je neko drugi kriv. Uvijek. :oops:
Nego, kako tim "žrtvama" nije palo na pamet, da su u slučaju da je stvarno neko drugi uvijek kriv, oni zapravo debilni, nesposobni i glupi, jer dozvoljavaju, da budu uvijek žrtve? Mene bi tačno bilo stid, da mi se stalno nepravde dešavaju, kao zadnjem debilu. Mislim, ovo sve u slučaju da je stvarno neko drugi uvijek kriv, a znamo, da to nije tako.
A ne znam kako ne smisle više i neki drugi izgovor, jer ovaj je stvatno ofucan, providan i retardiran.
:thumbup:
Stjui

#753 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana

Post by Stjui »

uglavnomja wrote:a sta je to davor slagao, da ne kazem sirio govor mrznje?
novi veliki muslimani se ponasaju upravo ovako kao ih je covjek opisao. pola raje sa foruma misli isto, a nisu davori
muslimani u bih jesu uvijek bili žrtve.nema potrebe za glumom,nažalost.a vas su gđo/gđice,vaša islamofobija i fanatični ateizam doveli do toga da se slažete sa četničkim krmčinom.naravno,iako je forum daleko od idealnog po nekim mojim standardima(al' ko mene pita :D ),odbijam da vjerujem da se pola forumaša slaže sa ovim četničkim veprom.doduše,slažu se oni "the usual suspects" ako me razumijete gđice/gđo @uglavnomja.no surprise there... :D
York Light 100`s

#755 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana

Post by York Light 100`s »

uglavnomja wrote:
uglavnomja wrote:
jasko_ba wrote:Image
A Azrdin izgleda ima zeni i dvoje djece. :-) Inace, ubistva u Ceskoj danas, takmicenje u komentariam ponovo sa lajkovima. :roll:
a kakve veze ima ceska, psihicki poremecen lik ubio 8 ljudi u restoranu i sebe, nista nacionalno, vjersko, teroristicko ... :?:
York Light 100`s wrote:
uglavnomja wrote:a sta je to davor slagao, da ne kazem sirio govor mrznje?
novi veliki muslimani se ponasaju upravo ovako kao ih je covjek opisao. pola raje sa foruma misli isto, a nisu davori
Eto od svih našao se jedan Davor da govori o Bošnjacima. Još mu je rečenica "ovi naši veliki muslimani" sarkastična i očigledno je na šta cilja, da su svi ekstremisti jer ako ih podržavaš i ti si takav, glume žrtve što kukaju još uvijek o Srebrenici, Markalama i RSu što je nastala na genocidu, glume žrtve još od 1992. itd.

evo, ti si upravo primjer glumljenja zrtve. covjek nije spomenuo nista od toga sto si ti pateticno nabrojao ... ali ti si izvukao zakljucak ... pravdena zrtva ima pravo na sve. jer je uvijek zrtva. sta god da se desi - spominju se stratista i masakri.

ukratko, ne izvrci ni davorove ni moje rijeci :roll:
Pa šta je onda mislio pod "glumljenjem žrtve"?
Gdje to Bošnjaci uvijek glume žrtvu? Evo ovoliki članci na Klix-u gdje su naši uspjeli po Švedskoj, Australiji ili Njemačkoj gdje su doktorirali, sve su to uspijeli zahvaljujući trudu i znanju, ne glumeći žrtvu i tražeći sadaku.
Niko ne glumi žrtvu što nam je ovako stanje nego svjesno kažemo da smo sami krivi što 20 godina biramo iste.
Pravimo često poređenja gdje sistem dvolično djeluje gdje se hapse teroriste bez ruku i oka i gdje vise zastave ISILa a npr. u SIPA-i radi neko što je se slikao sa obilježjima "Chetnicks" ali to nije ni približno glumiti žrtvu.

Gdje glumimo žrtvu? Što pominjemo Srebrenicu, Markale, što se žalimo na postojanje RSa? Što se žalimo da zločinci i danas slobodno hodaju RSom? Što se žalimo što prave cirkus u Haagu sa Šešeljom, Mladićem i Karadžićem. Gdje napominjemo da mi nismo agresori nego žrtve, je li to? Pa normalno da to jednom Davoru iz Banja Luke smeta
a i nekim pojedinim ovdje
insomnia78

#757 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana

Post by insomnia78 »

Niko ba, barem ne niko normalan, ne povezuje "glumljenje zrtve" i ovaj nas rat
To "glumljene zrtve" je, za mene, objasnavanje i pravdanje, svakog jebenog sranja u svijetu zavjerom protiv muslimana
Npr

-Naprosto nije tacno da svaki napad izveden od strane muslimana bude proglasen teroristickim
Ovako, na prvu
Dva napada u fr pocinjena od muslimana, prije ovih atentata, iako sa vjerskom konotacijom su proglasena djelom ludaka jer su ih pocinili ljudi sa istorijom psihickih oboljenja
Onda onaj nas sto pobi narod u trznom centru u USA

-Nije tacno da su muslimani zrtve na zapadu
Prave zrtve su jevreji, pogledajte malo statistiku antisitskih napada, samo u Fr je u zadnjih par godina ubijeno osam jevreja, od toga troje djece
Ubijeni su samo sto su jevreji
Da ne spominjem napade na sinagoge i groblja

Nije krivica "zapada" sto poprilican broj "muslimana" pogresno tumaci Kur'an i hadise, posebno ovo drugo
Eto, cest argument u odbrani Islama je kako ovo danas kod arapa nema puno veze sa islamom
Ovo u Bosni je najblize pravom islamu isl
I onda pogledas komentare tih "umjerenih" o ISIL-u, zidovima, Americi na drustvenim mrezama...
Pis'o bi jos al mala, dijete, ne ta mala perverznjaci, skace po meni
cyprus

#758 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana

Post by cyprus »

York Light 100`s wrote:
cyprus wrote:Azrudin je heroj - gazija sa švedske tastature... Isto ko i Stjui i York...

:D
Upitaj administratore ove stranice za moju lokaciju pa ćeš znati sa čije tastature pišem :wink:
To što ti na patetičan način pokušavaš da nešto dokažeš što na temi "3 muslimana ubijena od ateističkog fanatika" postavljaš komentar Bošnjaka kao odgovor na govor mržnje od nekog Davora samo odaje na šta ciljaš.

Ako ja npr. na temi "obitelj Anđelić ubijena od jednog vehabije na badnje večer" postavljam govor mržnje Hrvata sa foruma Herceg Bosna koja je poenta mog djelovanja? Stidi se
Ma više sam mislio na to da si heroj, nego na to koja ti je lokacija...

Obzirom da za razliku od Stjuijevog trolanja, ti djeluješ kao ozbiljan u svojim bljuvotinama, da probam odogovoriti... Prvo, dotični komentar nisam postavio ja... Drugo, ne znam kakvi su inače stavovi ovog Davora, ali ovo što je on napisao u postavljenom komentaru teško da se može nazvati govorom mržnje... Ja bih jedino ovo ''veliki muslimani'' stavio pod navodnike, jer ovi kao što je Azrudin su jedna velika uvreda za islam... Treće, za razliku od ove teme gdje niko od učesnika nije pokušao stati u odbranu zločinca koji je izvršio ovaj ubilački napad, niti bacao dimne bombe o zavjeri, niti relativizirao zločin, sve druge teme na kojima se pominju zločini ''islamskih'' fanatika bivaju popraćene salvom opravdavanja, relativiziranja, konspiracije i sl.

Nego dokad će muslimani tolerisat vrijeđanje islama od strane Azrudina, Stjuia i sličnih?
York Light 100`s

#759 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana

Post by York Light 100`s »

Pa normalno kada se desi zločin od strane fanatika islamske vjerosipovjesti da će biti više pravdanja i teorija nego npr. u ovom slučaju jer kod svakog zločina muslimanskog fanatika vrlo često se od strane medija i članova raznih foruma generalizuje čitava religija. Koliko se samo puta traži da se svi muslimani izvinu, ograde i distanciraju od tog zločina samo zato što je ubica musliman? Pa ako je musliman ne mora značiti da automatski sve što radi ima veze sa Islamom.

Ako si ti npr. iz Zenice rodom a ja na temi kako je uhapšen jedan pedofil iz Zenice tražim da se svi Zeničani izvinu šta to govori o meni? Da smatram da su svi Zeničani skloni pedofiliji jer kako drukčije objasniti taj moj poziv na izvinjenje?

Ukratko još odgovor za insomniu
Svjestan sam da su židovi izloženi torturama, šikaniranju i čak ubistvima ali ima jedna caka u tome. Ako židov bude ubijen od strane katolika, ateiste, crnca, naciste, Rusa, Njemca itd. onda je to zločin pojedinca koji zaslućuje da bude uhapšen, kojem se sudi, koji završi na el. stolici ili u ludnici, zavisi o zakonu države i psihičkom stanju ubice.
Sa druge strane kada bilo ko bude ubijen od strane psihičko poremećenog ubice kojem je motiv Islam jer ga je on protumačio na svoj uvrnuti način onda se diže hajka medija i naroda protiv svih muslimana i mene i tebe.
Ubistvo židova ima posljedice da se krivac uhapsi, ubistvo od strane Muslimana ima posljedice da se stvori mržnja prema jednoj čitavoj religiji i svim muslimanima koji nemaju nikakve veze sa ubistvima i zbog toga je musliman više ugroženiji od židova i ostalih.

Uvijek će biti jedna budala koja će ubiti nekoga samo zato što je židov i to se ne može spriječiti ma koliko se trudili jer ne možemo svačiji um kontrolisati ali u vezi muslimana se vodi planirano i sistematsko pranje mozga i stvaranje islamofobije počevši od velike televizijske kuće Fox pa nadalje u fazonu medija Srbije ranih devedesetih gdje se nevinim ljudima stvara slika zlog Islama
Stjui

#760 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana

Post by Stjui »

...
Last edited by Stjui on 07/03/2015 13:24, edited 1 time in total.
insomnia78

#761 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana

Post by insomnia78 »

Laz, laz, laz
Istina je da je borbena gotovost na najvecem nivou jer realna opasnost postoji ali nista se nije promjenilo
Kakva unezvjerenost kakve gluposti
L u c i f e r

#762 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana

Post by L u c i f e r »

link sa saffa :roll:

fundamentalisticko smece od portala

nista drugo i ne znaju osim lazi
Zokipfc

#763 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana

Post by Zokipfc »

Stjui wrote:
jasko_ba wrote: A Azrdin izgleda ima zeni i dvoje djece.
davor=peksinjavi islamofob.on i njemu slični,dižu moral fanaticima koji na kraju ubiju tri muslimana iz čista mira.azrudin je pokazao zavidnu količinu samokontrole u ophođenju s ovim gadom.
:lol: :lol:

I dalje ne mogu da vjerujem. Ti ovo iz zajebancije, a?
Stjui

#764 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana

Post by Stjui »

Zokipfc wrote:
:lol: :lol:

I dalje ne mogu da vjerujem. Ti ovo iz zajebancije, a?
Image
Post Reply