Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dakle, cilj nam je da GRAS postane respektabilna...
(fakat je smijesno, s obzirom da niko nije ozbiljnije povrijedjen... isto k'o neka parodija. samo vidis kako se tramvaj 'washingtonac' k'o avet nadvija, i, BUM!!!)
uvjek dobar gost wrote:Ovo je samo još jedan dokaz civilizacijskog sunovrata našeg društva i da nije žalosno jeste bilo bi smiješno...
Prvi tramvaj u Europi.... i nakon svega lančani sudar...
Gdje je gradonačelnica bila da se uslika u kompletiću.....
Ma ne znam sta sam pomislio ali znam da sam konto da sam poludio i da ako vec nije kasno podhitno moram promjeniti nacin zivota.
Poslije kad sam vidio naslovnu Osloboddjenje opustio se pravo i skonto da nije do mene.
pitt wrote:
ifbbpro wrote:
bordouze wrote:Mene ova proslava GRASA jednom umalo nije dosla glave. Zahvaljujuci GRASU mislio sam da sam poludio.
Davno je ta bilo, na par godina prije rata. Jaran i ja, negdje oko 5 ujutro izabauljamo iz BB pod dejstvom raznih opijata. Ono zima, mi rastureni, ne vidi se prst pred okom.
Teturamo kuci i pred bankom iz magle izroni tranvaj kojeg vuku konji. Kroz prozor masu ljudi u fesovima.
I tad sam skonto da sam potpuno poludio. Znam samo da smo se ja i haver zgledali i ni rjeci nismo progovorili. Valjda je i njega pocela da trese zestoka paranoja.
Elem nekako se dobacim kuci, jedva zaspem od straha. Kad sam se probudio stara mi da Oslobodjenje a na naslovnoj ogroman naslov 100 i ne znam koliko godina GRASA i isti onaj jebeni tranvaj s konjima koji prevozi ljude s fesovima na glavama.