U Sarajevu sudar električnog i tramvaja s konjskom vučom

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

stochar

Post by stochar »

dakle, cilj nam je da GRAS postane respektabilna... :lol: :lol: :lol:

(fakat je smijesno, s obzirom da niko nije ozbiljnije povrijedjen... isto k'o neka parodija. samo vidis kako se tramvaj 'washingtonac' k'o avet nadvija, i, BUM!!!)

nesto u ovom fazonu:

http://www.youtube.com/watch?v=KFUL5GCC93M
bice_bice

Post by bice_bice »

uvjek dobar gost wrote:Ovo je samo još jedan dokaz civilizacijskog sunovrata našeg društva i da nije žalosno jeste bilo bi smiješno...
Prvi tramvaj u Europi.... i nakon svega lančani sudar...

Gdje je gradonačelnica bila da se uslika u kompletiću..... :x :x
klavir, klavir

gdje zavrsi klavir?
furija Strašna

Post by furija Strašna »

Jao kako je mene bilo stid kad sam ovo pročitala.. i bi mi žao onih ljudi, djece...
Skyfox

Post by Skyfox »

Koji sok :shock: sta bi tom liku da se zabije, hoce li odgovarat???
bordouze

Post by bordouze »

Ma ne znam sta sam pomislio ali znam da sam konto da sam poludio i da ako vec nije kasno podhitno moram promjeniti nacin zivota.
Poslije kad sam vidio naslovnu Osloboddjenje opustio se pravo i skonto da nije do mene.
pitt wrote:
ifbbpro wrote:
bordouze wrote:Mene ova proslava GRASA jednom umalo nije dosla glave. Zahvaljujuci GRASU mislio sam da sam poludio.
Davno je ta bilo, na par godina prije rata. Jaran i ja, negdje oko 5 ujutro izabauljamo iz BB pod dejstvom raznih opijata. Ono zima, mi rastureni, ne vidi se prst pred okom.
Teturamo kuci i pred bankom iz magle izroni tranvaj kojeg vuku konji. Kroz prozor masu ljudi u fesovima.
I tad sam skonto da sam potpuno poludio. Znam samo da smo se ja i haver zgledali i ni rjeci nismo progovorili. Valjda je i njega pocela da trese zestoka paranoja.
Elem nekako se dobacim kuci, jedva zaspem od straha. Kad sam se probudio stara mi da Oslobodjenje a na naslovnoj ogroman naslov 100 i ne znam koliko godina GRASA i isti onaj jebeni tranvaj s konjima koji prevozi ljude s fesovima na glavama.
:lol:
jesi pomislio evo Omer Pashe Latasa :D:D
Post Reply