U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
valter.ba

#1 U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by valter.ba »

Upravo su na TVSA javili da je u Sarajevu seksualno zlostavljana sedmogodisnja djevojcica! Otac djevojcice je nanjeo teske tjelesne povrede napadacu opasne po zivot. Sta se desava sa ovim drustvom pa niti djeca vise nisu sigurna :sad: Strasno! Ne mogu ni zamisliti kakve traume je prozivjelo djete a sa njom i nesretni roditelji. Treba uvesti smrtnu kaznu za ovakve stvari definitivno :x Sada ce i nesretni otac morati odgovarati hebem ti sistem :x
oldplague

#2 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by oldplague »

valter.ba wrote:Upravo su na TVSA javili da je u Sarajevu seksualno zlostavljana sedmogodisnja djevojcica! Otac djevojcice je nanjeo teske tjelesne povrede napadacu opasne po zivot. Sta se desava sa ovim drustvom pa niti djeca vise nisu sigurna :sad: Strasno! Ne mogu ni zamisliti kakve traume je prozivjelo djete a sa njom i nesretni roditelji. Treba uvesti smrtnu kaznu za ovakve stvari definitivno :x Sada ce i nesretni otac morati odgovarati hebem ti sistem :x
Nisam gledala, možeš li napisati nešto više o slučaju? Zašto bi otac odgovarao?
JThomas

#3 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by JThomas »

hajmo se kladiti da će otac dobiti veću kaznu nego zlostavljač?
neprilagodjena

#4 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by neprilagodjena »

Zalosno,jadno djete.

Za takve manijake trebalo uvesti smrtnu kaznu,ne bi mi ih nimalo bilo zao.
barby02

#5 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by barby02 »

Ama dajte da vidimo tog zlostavljaca :x Malo kamenja u glavu, kastracija ili dozivotna robija ! Ako otac dobije dana uslovne, zbog odbrane i zastite SVOG djeteta, onda svi roditelji , staratelji i buduci roditelji na ulicu. . Otac samo moze dobiti POHVALU za pravovremeno reagovanje.
HomeArt

#6 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by HomeArt »

barby02 wrote:Ama dajte da vidimo tog zlostavljaca :x Malo kamenja u glavu, kastracija ili dozivotna robija ! Ako otac dobije dana uslovne, zbog odbrane i zastite SVOG djeteta, onda svi roditelji , staratelji i buduci roditelji na ulicu. . Otac samo moze dobiti POHVALU za pravovremeno reagovanje.
Ma i da mu nije otac svaka mu cast, a za dijete daj Boze da nema posljedica :(
chuchumbamayumbe

#7 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by chuchumbamayumbe »

JThomas wrote:hajmo se kladiti da će otac dobiti veću kaznu nego zlostavljač?
I ja mislim da će, nažalost, tako biti.
Izgleda da ljudi polako preuzimaju stvar u svoje ruke pošto vide da od sudstva i policije nema NIŠTA.
Jadna djevojčica, kakvav to monstrum moraš biti da bilo šta nažao učiniš nevinom i bespomoćnom djetetu?!
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#8 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by Pera Trta »

chuchumbamayumbe wrote:
Izgleda da ljudi polako preuzimaju stvar u svoje ruke pošto vide da od sudstva i policije nema NIŠTA.
Jadna djevojčica, kakvav to monstrum moraš biti da bilo šta nažao učiniš nevinom i bespomoćnom djetetu?!
Bolesnik, eto kakav. Ali "demokratija" nam nalaže da takve osobe proučavamo, da im pomognemo, jer, zaboga, imaju i oni svoja ljudska prava. Ne smijemo ih osuđivati, još manje napadati. Štaviše, trebamo im dozvoliti da upražnjavaju slobodno svoje seksualne sklonosti, kao pederima što se u Jevropi dozvoljava.
To je demokratija i ljudska prava, j...m ti i jedno i drugo! :x
valter.ba

#9 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by valter.ba »

Nisu iznijeli vise detalja jer policija jos uvjek provodi istragu, sve se dogodilo upopodnevnim satima. Zlostavljac se nalazi u urgentnom centru KCUS-a u teskom stanju. Ne znam sada da li je bolje da prezivi ili ne, zbog buducnosti ove nesretne porodice. Ko osudi ovog tatu zato sto je stitio svoje rodjeno dijete treba ocekivati sutra istu sudbinu :sad:
osa

#10 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by osa »

chuchumbamayumbe wrote:
možda bi u nekoj zemlji s boljim pravosudnim sistemom i bilo tako, ali su kod nas i sudci svjesni svoje nemoći, tako da mislim da se otac može uvijek izvući "na djelovanje na mah, pod teškim stresom tj. bitno smanjenom uračunljivošću", sretno mu bilo, smradu želim da za koji dan zelena trava nikne na ona dva kubika žutulje što obavezno trebaju ići na takve.
vratnik

#11 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by vratnik »

Jadno dijete. :(
(ocu hvala sve najbolje, nadam se da ce ga osloboditi)
amortizer

#12 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by amortizer »

odmah peticiju da se "otac" proglasi narodnim herojem i dobije bar ulicu u Sa, a po mogucnosti i spomenik odmah pored twista i u istoj velicini. Svaka ti cast i zelim ti sve najbolje u zivoti, a da na djetetu nikakve traume ne ostanu. Ruke ti se pozlatile.
o ovom drugom smradu ne bih trosio rijeci. Ustvari "okliznuo" bih ga sa twista.
Demo(n)kratija...
vox-populi

#13 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by vox-populi »

Jadno dijete.

Ne znam da li cu biti neukusan, ali moram jako ironicno reci: nema ovoga kod nas, to je samo tamo na dekadantnom i trulom zapadu.
srce_sarajevsko

#14 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by srce_sarajevsko »

neprilagodjena wrote:Zalosno,jadno djete.

Ovakvi manijaci nisu nastali "preko noći", ubijeđen sam da "zdravstveni sistem" za njih ima kartoteku od ranije .... Neko mora odgovarati zašto se potencijalni manijaci slobodno šetaju ulicama i uništavaju dječije živote :x
Vertigo

#15 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by Vertigo »

sacekamo pravu vijest,
a sto li vam je demokratija kriva :roll:
TheMule

#16 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by TheMule »

Kakve veze ima demokratija s ovim? To je stvar zakona, a posto je zakon slab, a vi ih birate, znaci vi ste krivi.
njonjica

#17 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by njonjica »

amortizer wrote:odmah peticiju da se "otac" proglasi narodnim herojem i dobije bar ulicu u Sa, a po mogucnosti i spomenik odmah pored twista i u istoj velicini. Svaka ti cast i zelim ti sve najbolje u zivoti, a da na djetetu nikakve traume ne ostanu. Ruke ti se pozlatile.
o ovom drugom smradu ne bih trosio rijeci. Ustvari "okliznuo" bih ga sa twista.
Demo(n)kratija...

Potpisujem svaku rijec.....

jadno malo, nevino djetesce.......strasno :( :(
tatjanamster

#18 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by tatjanamster »

srce_sarajevsko wrote:
neprilagodjena wrote:Zalosno,jadno djete.

Ovakvi manijaci nisu nastali "preko noći", ubijeđen sam da "zdravstveni sistem" za njih ima kartoteku od ranije .... Neko mora odgovarati zašto se potencijalni manijaci slobodno šetaju ulicama i uništavaju dječije živote :x

Upravo,
ne znam kako se malo o ovome priča,
ali moju kćerku se za vrijeme školovanja u osnovnoj školi
stalno 40 + muškarci zagledali i dobacivali, a bila je peti osnovne.
To je bilo prije rata.... :roll:
Jadno dijete, a ocu - brate, znam da će ovo ispasti da sam bezobrazna, ali jednostavnije je bilo da je izvadio pištolj i raznio g-ovno u komade... :roll:
A ne, sad kao da vidim, 'Optuženi se tereti za nanošenje teških tjelesnih ozlijeda u predjelu toraxa, kičmenog stuba, lubanje, genitalija..itd'... :roll:
Bože sačuvaj u kakvoj državi živimo....
Daisy

#19 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by Daisy »

nazalost to je tako svugdje...
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#20 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by Pera Trta »

TheMule wrote:Kakve veze ima demokratija s ovim? To je stvar zakona, a posto je zakon slab, a vi ih birate, znaci vi ste krivi.
Ima, i te kako veze. Jer nam demokratija nalaže da ovakve zlikovce razumijemo i poštujemo njihova ljudska prava i omogućimo im liječenje i sl. Svi koji prate moje postove na ovom forumu znaju da sam protiv svakog totalitarizma i krajnje liberalan, ali u ovakvim slučajevima, ljudska prava za ovu đubrad ne treba da postoje.
TheMule

#21 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by TheMule »

Pera Trta wrote:
TheMule wrote:Kakve veze ima demokratija s ovim? To je stvar zakona, a posto je zakon slab, a vi ih birate, znaci vi ste krivi.
Ima, i te kako veze. Jer nam demokratija nalaže da ovakve zlikovce razumijemo i poštujemo njihova ljudska prava i omogućimo im liječenje i sl. Svi koji prate moje postove na ovom forumu znaju da sam protiv svakog totalitarizma i krajnje liberalan, ali u ovakvim slučajevima, ljudska prava za ovu đubrad ne treba da postoje.

Opet ne vidim kako to demokratija nalaze. Upravo ta liberalnost ljudi je ta sto to nalaze, a ne demokratija, koja je politicki sistem i nema veze sa ljudskim pravima zlikovaca.
amortizer

#22 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by amortizer »

TheMule wrote:
Pera Trta wrote:

Opet ne vidim kako to demokratija nalaze. Upravo ta liberalnost ljudi je ta sto to nalaze, a ne demokratija, koja je politicki sistem i nema veze sa ljudskim pravima zlikovaca.
ne vidis????
pa kada nije bilo demo(n)kratije u titino doba, nisi smjeo drotu mamu opsovati, nisu bio nisko gazija sto ostavlja bez posla specijalce itd itd
sada kriminalcu moras paziti sta ces reci. Folovi svako ima pravo da zivi i sere, a sto takvi uniste zivote drugima to nije bitno
salim se
ja sam za demokratiju, ali bi on meni visio na m.dvoru 15 dana za primjer
Hunkar

#23 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by Hunkar »

da vidimo sad suce ... sakrivaju se iza zakona za zlocince, za velike bossove krse zakon, a kako ce sad u ovom slucaju?
d700

#24 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by d700 »

Pera Trta wrote:....
To s Demokratijom nema veze....

U njemackoj napr. se ti tipovi -ukoliko se uhvate- osude na zatvorsku kaznu i poslje toga idu u sistem sigurnosnog zatvaranje (Sicherheitsverwahrung). Slicno se i primjenjuje u drugim zemljama EU.
Bloodflow

#25 Re: U Sarajevu seksualno zlostavljana djevojcica

Post by Bloodflow »

Ma ubij govno ako ti se pruži prilika i odrobijaj ga k'o čovjek...makar znaš za šta ležiš
Post Reply