Zao mi malih Bambija
Ajd sto su je ubili nego ostavili covjece...Naravno, nisu ih uhvatili...
Inace krivolov poceo biti glavni sport... Sve naopako...
Inace srna nosi uvijek 1 ili 2 lanadi, a ovo je rijetkost da su trojke.
PICKE!!!
Moderator: anex
Krivolov je glavni sport jos od pocetka rata, tesko da je sta zivo ostalo na nasim planinama.horns&drums wrote: ...
Ajd sto su je ubili nego ostavili covjece...Naravno, nisu ih uhvatili...
Inace krivolov poceo biti glavni sport... Sve naopako...
...
Bio bih iskreno iznenadjen da te krivolovce bilo ko trazi.horns&drums wrote:Evo slusam neki konjicki radio, jos nista
Na Prenju i Cvrsnici je sve manje i manje munike, zahvaljujuci divljoj sjeci ...rumenko wrote:dobar je Prenj sa ovim...
...neki dan su isto uhvatili covjeciju ribicu...i marali su je dok nije rekla gdje su joj pare....iskorjenjuju endemske biljne i zivotinjske vrste ...
Iskreno se onda iznenadi jer ih trazi policija kao i lov. drustvo iz Konjica.Prenj wrote:
Bio bih iskreno iznenadjen da te krivolovce bilo ko trazi.
...
,mostarac wrote:joj jebote ja bi mrtav hladan u tu stoku ispalio okvir metaka. stvarno bi i ne bi osjetio ni trunke sazaljenja ili kajanja. inache meni lovci nisu nista drugo nego krvolocna pascad i zlikovci. Lov nije sport nego zlocin, a pogotovo ovde kad samozvani lovci idu u lov sa automatskim naoruzanjem. jebote kako bi ja organizovao jedan lov na takve, ali bi dogovor bio da ih ne ubijamo, nego pravimo invalidima mater im jebem zlocinacku![]()
![]()
![]()
![]()