Cuo sam da su neki radnici, dok su cekali plate, cistili glave "beta" sa WD40 sprejom!in33sa wrote:Bogami, ja sam cuo da je Kulenovic velik igrac, sredio je (nije platio, naravno) da dobije najmoderniju opremu, jedno vrijeme (prije pet-sest godina) imao je najbolju tehniku u Sarajevu (miksete, kamere i ostale trice, mislim na privatne tv kuce jasno), dobar je sa gazdama RAK-a, ukratko covjek je takav uguz da to nije moguce.
Ovo za tehniku sam cuo od bivseg radnika NTV 99 (Kulenovic ima vise bivsih radnika nego Famos, zajebao ih za plate) i kako je bivsi, sumnjam da bi hvalio NTV 99 tehniku.
Sto se tice teme, vec je bila slicna tema ako se ne varam... a sta reci, nista novo. Hoce i Semiha svoju TVSA, hoce i ona da se reklamira malo na svojoj tv, kao sto se ministri i kurcipalci reklamiraju na kantonalnoj.
U pripremi je jos jedna gradska otimacina
- chuchumbamayumbe
#26 Re: U pripremi je jos jedna gradska otimacina
- bpsang
#27 Re: U pripremi je jos jedna gradska otimacina
Ajmo mi pokrenuti akciju da SIVI DOM preuzme rad kojekakvih kablovskih televizija i sistema, zar nije glupo placati dva puta i kablovskom operatoru i Televiziji za uslugu koju gledas i sa obicnom antenom,a sto se tice satelitskih programa to isto moze distribuirati i Televizija.
Zbog cega placati dva puta isti kanal.
Bolje placati 11 KM televiziji nego ovim lopovima kablovskim distributerima
Zbog cega placati dva puta isti kanal.
Bolje placati 11 KM televiziji nego ovim lopovima kablovskim distributerima
-
StupskaBitanga
#28 Re: U pripremi je jos jedna gradska otimacina
ma šta ???
4 mil KM???
za onaj odron za koga je TV Big Mama Hose i Mahalska TV form Vogošća( čitaj Hayat) CNN
da plate 4mil za Džanko Land
još im samo fali da im Rizzo ruža napravi talk show
ona rahitična spikerica jedva diše samo što se ne udavi a ona druga leta sa 1000000god starim mikrofonom po Centru Skenderija

4 mil KM???
za onaj odron za koga je TV Big Mama Hose i Mahalska TV form Vogošća( čitaj Hayat) CNN
da plate 4mil za Džanko Land
još im samo fali da im Rizzo ruža napravi talk show
ona rahitična spikerica jedva diše samo što se ne udavi a ona druga leta sa 1000000god starim mikrofonom po Centru Skenderija
- 8. sekretar SKOJ-a
#29 Re: U pripremi je jos jedna gradska otimacina
Čini mi se da se dešava to da će SDP odrediti nekog uglednog Hrvata da bude gradonačelnik/ca.
Ne znam od čega to zavisi,...dalje treba samo razmišljati zašto bi bilo dobro da Grad ima svoju tv., a tehnika i program, sve se to može promijeniti. Važne su frq dodijeljene od RAK-a.
Ista stvar i sa Turističkom zajednicom Grada. Realno gledajući, to je bacanje para jer ima Turistička zajednica Kantona (Sve iz budžeta plaćeno).
Izgleda da Grad nije zadovoljan radom TZ Kantona, ali im ne mogu ništa i rješenje našli u osnivanju TZ Grada.
Ne znam od čega to zavisi,...dalje treba samo razmišljati zašto bi bilo dobro da Grad ima svoju tv., a tehnika i program, sve se to može promijeniti. Važne su frq dodijeljene od RAK-a.
Ista stvar i sa Turističkom zajednicom Grada. Realno gledajući, to je bacanje para jer ima Turistička zajednica Kantona (Sve iz budžeta plaćeno).
Izgleda da Grad nije zadovoljan radom TZ Kantona, ali im ne mogu ništa i rješenje našli u osnivanju TZ Grada.