U potrazi za besplatnim kondomom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Salko sto je u vodu skako
cime si prao??? nebi da se zarazim...rumenko wrote:imam jedan ...tek razgazen...nisam ga dva puta opr'o...al'kontam bio bi ti velik....
-
Max.Cherry
Drkanje po sisama.PipiDugaDevetka wrote:Pitanje:
Koja kontracepcija je najbolja protiv SIDE?
Odgovor:
jel mirise na bijelo???? koje su mjere???rumenko wrote:fax helizim...sa azurnim zrncima bjeline....
jesul mjere u mm??? skuplja li se pri pranju???rumenko wrote:28x5x9...razvucen...
manji mi treba al volio bi i jaja zastitit...jel ima pojas za vezivanje jaja???rumenko wrote:mjere su u inch-ima....malo se kupi...ali tebi svakako treba manji
manji mi treba al volio bi i jaja zastitit...jel ima pojas za vezivanje jaja???rumenko wrote:mjere su u inch-ima....malo se kupi...ali tebi svakako treba manji
ja to radim samo u dogy pozi ...a jaja uvjek vise i postaju sve veca...rumenko wrote:pa od cega ti se otegnuse...mora da ti je sex slab
-
silentbob
#38 Re: U potrazi za besplatnim kondomom
a sto ne dijelite durex nego one azijske, ziva patnjaBumbar wrote:PipiDugaDevetka wrote:Poznato je da BESPLATAN KONDOM DVIJE (3?) GLAVE ČUVA, A GEL IH KVARI!
Kako u Sarajevu ili vašem gradu doći do besplatnih kondoma?
Koje firme, strane organizacije, ustanove,... u svojim ambulantama, toaletima i sličnim mjestima imaju ovu povoljnost i tako čine humano djelo?
U samoposluzi, 3kom/preko 4KM!? - Ovim cijenama Durex-a se ljudska prava ugrožavaju! Nije humano prema kokuzima!
hahaha kokuzi jedni...
Asocijacija za seksualno i reproduktivno zdravlje XY...Kemala Kapetanovica 17, Medj.centar za djecu i omladinu... help line 650 777......besplatni kondomi...odite ili sacekajte da bude kakva ulicna akcija...ili da se okaci obavijest na kojem party-u se dijele? haha
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Bumbarko,
Učilo nas u Zemlji Umiranja Od Side da je HIV nadjen i u pljuvački, ali da do sada nije potvrđen transfer virusa putem poljupca (filmskog). Savjetovali nas da se ne ljubimo ili da to radimo zatvorenih usta.
Tačno&ispravno ili ne?
Učilo nas u Zemlji Umiranja Od Side da je HIV nadjen i u pljuvački, ali da do sada nije potvrđen transfer virusa putem poljupca (filmskog). Savjetovali nas da se ne ljubimo ili da to radimo zatvorenih usta.
Tačno&ispravno ili ne?
- Bumbar
#40 Re: U potrazi za besplatnim kondomom
eh da barem mozemo...ovako...poklonjenom konju se u zube ne gleda...u svakom slucaju ako ga pravilo iskoristis nema patnjesilentbob wrote: a sto ne dijelite durex nego one azijske, ziva patnja
- Bumbar
Hm...postoji rizik...zgob toga jer se virus (kojeg ima kako si vec rekao i u pljuvacki) moze prenijeti ukoliko postoje ranice u ustima druge osobe...PipiDugaDevetka wrote:Bumbarko,
Tačno&ispravno ili ne?
iz istog razloga savjetuju i koristenje kondoma prilikom oralnog seksa...
rizik je malen ali eto...
-
Sarafcina
A wrote:To je nesto sto bi moralo besplatno da se dijeli, u apotekama. Kao sto je kod nas i oralna kontracepcija bila besplatna u moj vakat, nadam se da je i sada.
I tuzno je da je "ofirno" medju malom rajom uzeti kondome. Pa zar to nije znak "mangupluka", pokazati da ti treba, znaci da nisi sam kad upraznjavas te aktivnosti; zar nije "cool" pokazati da si savremen, da vodis racuna o svom zdravlju? Jok, ofirno je pokazati da si mlad i zdrav covjek koji ima neki seksualni zivot...
problem je ... mozda je mama apotekarica
a roditelji