U potrazi za besplatnim kondomom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#1 U potrazi za besplatnim kondomom
Poznato je da BESPLATAN KONDOM DVIJE (3?) GLAVE ČUVA, A GEL IH KVARI!
Kako u Sarajevu ili vašem gradu doći do besplatnih kondoma?
Koje firme, strane organizacije, ustanove,... u svojim ambulantama, toaletima i sličnim mjestima imaju ovu povoljnost i tako čine humano djelo?
U samoposluzi, 3kom/preko 4KM!? - Ovim cijenama Durex-a se ljudska prava ugrožavaju! Nije humano prema kokuzima!
Koje firme, strane organizacije, ustanove,... u svojim ambulantama, toaletima i sličnim mjestima imaju ovu povoljnost i tako čine humano djelo?
U samoposluzi, 3kom/preko 4KM!? - Ovim cijenama Durex-a se ljudska prava ugrožavaju! Nije humano prema kokuzima!
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Bumbar, ima li kod tebe u ordinaciji,... klinici?
Usput, da odradim testove....crna Afrika,daleko joj kuća, upropasti mi zdravlje!
Usput, da odradim testove....crna Afrika,daleko joj kuća, upropasti mi zdravlje!
-
Dosta
#3 Re: U potrazi za besplatnim kondomom
PipiDugaDevetka wrote:Poznato je da BESPLATAN KONDOM DVIJE (3?) GLAVE ČUVA, A GEL IH KVARI!
Btw, malo skrećem sa teme ali da usput pitam, jeste li primjetili koliko su teme na podforumu sex i ljubav na sa-x generalno dosadnije nego na sličnim podforumima na drugim portalima u našem komšiluku? Al` zato kad trebao politici... Uglavnom hoću da pitam da li ljudi manje jebu kad više razmišljaju o politici ili više razmišljaju o politici jer slabo jebu?
- PipiDugaDevetka
Pa, i nisi skrenuo sa teme....Ja mislim da je televizija kriva za sve. Mislim, previše gledamo tv. Uključiš tv-isključiš pamet. Dođeš na posao i uz kaficu: E, jesi li gledao sinoć ovo/ono-orilo/gorilo...
Čim počnete dijeliti kondome na platou Trga RBiH, eto i mene da mirno i staloženo protestujem i napravim zalihu. Valja li ako ponesem parolu:
OJ DUREX-u,
SMANJI CIJENE
MOLE TE ŽENE!
(Da nije muškošovinistička?)
Čim počnete dijeliti kondome na platou Trga RBiH, eto i mene da mirno i staloženo protestujem i napravim zalihu. Valja li ako ponesem parolu:
OJ DUREX-u,
SMANJI CIJENE
MOLE TE ŽENE!
(Da nije muškošovinistička?)
- Lace
nema nista besplatnoA wrote:To je nesto sto bi moralo besplatno da se dijeli, u apotekama. Kao sto je kod nas i oralna kontracepcija bila besplatna u moj vakat, nadam se da je i sada.
I tuzno je da je "ofirno" medju malom rajom uzeti kondome. Pa zar to nije znak "mangupluka", pokazati da ti treba, znaci da nisi sam kad upraznjavas te aktivnosti; zar nije "cool" pokazati da si savremen, da vodis racuna o svom zdravlju? Jok, ofirno je pokazati da si mlad i zdrav covjek koji ima neki seksualni zivot...
u bangkoku postoji restoran "Cabages and Condoms"...uz rucak/veceru dobijes i kondome (meni rekla kolegica i proslijedila mi jedan...nek se nadje)
- Alfons Kauders
zar je moguce da ovu temu nije otvorila anais... 
- PipiDugaDevetka
Istekao rok trajanja, spada, puca, bušan je,
uklobučio se zrak na vrhu,...treba uvježbati
stavljanje kondoma na modelu:

Pitanje:
Koja kontracepcija je najbolja protiv SIDE?
Odgovor:
Ponekada i pogrešno pitanje ima tačan odgovor: KONDOM!
uklobučio se zrak na vrhu,...treba uvježbati
stavljanje kondoma na modelu:

Pitanje:
Koja kontracepcija je najbolja protiv SIDE?
Odgovor:
Ponekada i pogrešno pitanje ima tačan odgovor: KONDOM!
- giga
ja sam na studiju medicine ovdje u sarajevu
kada se obiljezavao Dan borbe protiv AIDS-a uprava-dekanat fakulteta je odlucio da NIJE PRIKLADNO da se besplatni kondomi podijele studentima
i tako je ogromna kolicina kondoma koje su poslali iz SZO (svjetska zdravstvena organizacija - koja u potpunosti i finansira obiljezavanje ovog dana) zavrsila ko zna gdje - mozda su ih i spalili
znaci - na FAKULTETU koji se bavi ZDRAVLJEM
eto tako
kada se obiljezavao Dan borbe protiv AIDS-a uprava-dekanat fakulteta je odlucio da NIJE PRIKLADNO da se besplatni kondomi podijele studentima
i tako je ogromna kolicina kondoma koje su poslali iz SZO (svjetska zdravstvena organizacija - koja u potpunosti i finansira obiljezavanje ovog dana) zavrsila ko zna gdje - mozda su ih i spalili
znaci - na FAKULTETU koji se bavi ZDRAVLJEM
eto tako
- PipiDugaDevetka
He, he, he,...Biće da su ih "zapalili".
-
Vozdra_123
s koje planete si ti pala?A wrote:To je nesto sto bi moralo besplatno da se dijeli, u apotekama. Kao sto je kod nas i oralna kontracepcija bila besplatna u moj vakat, nadam se da je i sada.
I tuzno je da je "ofirno" medju malom rajom uzeti kondome. Pa zar to nije znak "mangupluka", pokazati da ti treba, znaci da nisi sam kad upraznjavas te aktivnosti; zar nije "cool" pokazati da si savremen, da vodis racuna o svom zdravlju? Jok, ofirno je pokazati da si mlad i zdrav covjek koji ima neki seksualni zivot...
cuj kondom?..... to je sramota raji u SA uzeti u ruke
-
Vozdra_123
silentbob wrote:samo vi probajte ove besplatne....kvalitet nula bodova a deru go smirgl-papir (vjerovatno su zato i besplatni)....ma kvalitet se uvijek placao...a ako nemas para nemoj ni guzit
- PipiDugaDevetka
Koncepcija=biol. začeće.
- Bosanac sa dna kace
#21 Re: U potrazi za besplatnim kondomom
a ja sve mislio teb to vise ne treba!PipiDugaDevetka wrote:Poznato je da BESPLATAN KONDOM DVIJE (3?) GLAVE ČUVA, A GEL IH KVARI!
men se cini da ih nema u mnıgim manjim mjestima ni za lijeka za pare a kamoli dzabe, sve nas nesto stid!
- Bumbar
#22 Re: U potrazi za besplatnim kondomom
PipiDugaDevetka wrote:Poznato je da BESPLATAN KONDOM DVIJE (3?) GLAVE ČUVA, A GEL IH KVARI!
hahaha kokuzi jedni...
Asocijacija za seksualno i reproduktivno zdravlje XY...Kemala Kapetanovica 17, Medj.centar za djecu i omladinu... help line 650 777...
- Bumbar
[quote="giga"]ja sam na studiju medicine ovdje u sarajevu
quote]
da...da..nije prikladno...studenti bi trebali uciti a ne baviti se vanskolskim aktivnostima...
...to je zaista jadno...cuj nije prikladno 
quote]
da...da..nije prikladno...studenti bi trebali uciti a ne baviti se vanskolskim aktivnostima...
- Salko sto je u vodu skako
da im je podijelilo kondome studenti bi trazili i viagre...ah ti studenti...Bumbar wrote:giga wrote:ja sam na studiju medicine ovdje u sarajevu
quote]
da...da..nije prikladno...studenti bi trebali uciti a ne baviti se vanskolskim aktivnostima......to je zaista jadno...cuj nije prikladno
- Bumbar
daj prst...ode ruka...hahaSalko sto je u vodu skako wrote:
da im je podijelilo kondome studenti bi trazili i viagre...ah ti studenti...
nego...zasto nije bilo prikladno?? nisu valjda samo rekli da nije prikladno i prekrizili tu stavku...