U pohodu novoga svjetskog poretka Iran je sljedeci
-
babba
#1 U pohodu novoga svjetskog poretka Iran je sljedeci
Izgleda da su ovi pokupili fazone Rimske imperije.
Dobra im je propaganda nema sta. Kao sad Iran ima potencijale za nuklearnu. E poslje Irana ko je sljedeci? Neka krscanska zemlja mozda?
Plan je izgleda preuzeti citav bliski istok sto bi se vjerovatno i dogodilo u ovom vjeku da nema odredjenih poteskoca.
Jedno je sigurno, idioti ce biti uvjek na vlasti jer je priroda stvorila nas obicne ljude da se rode, zive jedu govna servirana na izborima i na kraju budu ubijeni od nekog tamo nafuranog idiota.
Neki general je nekad rekao: "Glup je onaj koji se u vrjeme mira ne priprema za rat! "
Izgleda da islamska civilizacija uci tu lekciju prekasno.
Mislim da je zapad(krstasi) krenuo u planering kao i akciju prerano. Zaboravljaju da hrabrost i cast skoro u svakom ratu toliko utice na suprotstavljenu tehnolosku nadmoc napadaca tako da na kraju ishoda nema pobjednika.
Pitanje:
Dali mislite da ce krstasi do zavrsetka iduce godine preuzeti Iran (uzmite u obzir planine Irana) ???
Dobra im je propaganda nema sta. Kao sad Iran ima potencijale za nuklearnu. E poslje Irana ko je sljedeci? Neka krscanska zemlja mozda?
Plan je izgleda preuzeti citav bliski istok sto bi se vjerovatno i dogodilo u ovom vjeku da nema odredjenih poteskoca.
Jedno je sigurno, idioti ce biti uvjek na vlasti jer je priroda stvorila nas obicne ljude da se rode, zive jedu govna servirana na izborima i na kraju budu ubijeni od nekog tamo nafuranog idiota.
Neki general je nekad rekao: "Glup je onaj koji se u vrjeme mira ne priprema za rat! "
Izgleda da islamska civilizacija uci tu lekciju prekasno.
Mislim da je zapad(krstasi) krenuo u planering kao i akciju prerano. Zaboravljaju da hrabrost i cast skoro u svakom ratu toliko utice na suprotstavljenu tehnolosku nadmoc napadaca tako da na kraju ishoda nema pobjednika.
Pitanje:
Dali mislite da ce krstasi do zavrsetka iduce godine preuzeti Iran (uzmite u obzir planine Irana) ???
Last edited by babba on 21/10/2004 20:34, edited 1 time in total.
-
Vedran Cizmic
Hoće qrac, iran ima 60 mio stanovnika, mislim!!! Teren je sto puta gori, nego u Iraku, i mislim da bi se više ljudi borilo, nego u Iraku! A Buš ako zna gdje je Bjelorusija, evo glave, a mislim da ne zna ni gdej Irak!!!
-
margareta
Taj reinkarinaNI HITLER nista nema blage veze osim da ko sismish
vjestac ubise SSSr pa sve redom okolo kere pa na mala vrata i sta im je kriva siromasna Bjelorusija , nije u tome fazon nego da u Franjinom stilu
prevari i poljacka po principu zavadi pa vladaj ljudima i imovinom svim resursima......
vjestac ubise SSSr pa sve redom okolo kere pa na mala vrata i sta im je kriva siromasna Bjelorusija , nije u tome fazon nego da u Franjinom stilu
prevari i poljacka po principu zavadi pa vladaj ljudima i imovinom svim resursima......
-
margareta
Samo IQ sa 2 prsta cela ne zna nista isto ko nasi hrvati ne znaju ni sta imaju u Hb. entitetu koga jadnici ne znaju da zapravo imaju.Vedran Cizmic wrote:Hoće qrac, iran ima 60 mio stanovnika, mislim!!! Teren je sto puta gori, nego u Iraku, i mislim da bi se više ljudi borilo, nego u Iraku! A Buš ako zna gdje je Bjelorusija, evo glave, a mislim da ne zna ni gdej Irak!!!
-
Panasonic
Taj reinkarinaNI sismish je G.W.Bush, predsjednik Amerike. Kako Amerika vodi glavnu rijec u svijetu, sigurno je da ce Bush to i iskoristiti.Ali Evropa im se polako ali sigurno priblizava. Ako je on sismish sta su onda ova nasa? Amebe?
Nikakvo oruzje za masovno unistenje nije pronadjeno, Bush je samo htio da iskoristi prirodno bogatstvo Iraka (nafta...).
To smo svi (ups, vecina) znali ali nista...
Nikakvo oruzje za masovno unistenje nije pronadjeno, Bush je samo htio da iskoristi prirodno bogatstvo Iraka (nafta...).
-
BO
pa babba, napad na Iran moze da bude u skoro vrijeme a mozda i ne. Ne mogu da ti kazem sta je to "skoro" posto je situacija zapetljana max. Sto se tice Irana dosta je veci od Iraka ima tri puta vise stanovnika i ono sto cini pozitivnu stvar je to sto su ujedinjeni, mislim na šite i sunite. A i teren je na njihovoj strani. Kazu za Afganistan da je to zemlja ne pokorenih, zbog njihovih planina.
A sljedeca zemlja ce prije biti Sirija nego Sjeverna Koreja ....uglavnom...........
A sljedeca zemlja ce prije biti Sirija nego Sjeverna Koreja ....uglavnom...........
-
margareta
Naivni su ti rezoni i veoma zamagljeni vidici. Ovi nasi su produkt tih blelosvjetskih libija kao i SADAM i Milosevic i TUDJMAN i cio projekt je PRODUKT NSP-a . Vatikana i jos nekih novih clanova o kojima ti necu govoriti. Nasi "OVI" su samo mali primitivni instrumenti za uspostavu 'visih' cileva , tacnije NSP-a itd.Panasonic wrote:Taj reinkarinaNI sismish je G.W.Bush, predsjednik Amerike. Kako Amerika vodi glavnu rijec u svijetu, sigurno je da ce Bush to i iskoristiti.Ali Evropa im se polako ali sigurno priblizava. Ako je on sismish sta su onda ova nasa? Amebe?
-
Panasonic
Eh u tome i jeste stvar.margareta wrote:Naivni su ti rezoni i veoma zamagljeni vidici. Ovi nasi su produkt tih blelosvjetskih libija kao i SADAM i Milosevic i TUDJMAN i cio projekt je PRODUKT NSP-a . Vatikana i jos nekih novih clanova o kojima ti necu govoriti. Nasi "OVI" su samo mali primitivni instrumenti za uspostavu 'visih' cileva , tacnije NSP-a itd.Panasonic wrote:Taj reinkarinaNI sismish je G.W.Bush, predsjednik Amerike. Kako Amerika vodi glavnu rijec u svijetu, sigurno je da ce Bush to i iskoristiti.Ali Evropa im se polako ali sigurno priblizava. Ako je on sismish sta su onda ova nasa? Amebe?
Ovi nasi ne mogu bit primitivni instrumenti koji ce nam sluziti za vise ciljeve! Sta nam to oni mogu pomoci za vise ciljeve kada sa njima samo padamo,kako u finansijskom tako i u svakom drugom pogledu. (heh,moraju sva tri imati Audi A8!)
Ako zelimo vise ciljeve onda stavimo nekog stranca-neutralca na vlast i gotovo. Sta je tu nejasno?
-
bosniaque
ma ne mislim da ce napasti iran, jer i oni sami nisu sigurni dali iran ima ili je tek u izgradnji atomskog oruzja vidjeli ste i sami sta se zbi sa sjevernom koreom jer cim znaju da neko ima da se odbrani odma se pregovara, jel zaista mislite da bi ameri i zaveznici napali irak da nisu 100% bili ubjedjeni da irak ne posjeduje orzuje za masovno unistenje, bi malo morgen invaziju na irak pokrenuli jer treba imati *uda do zemlje pa napasti nekoga za koga si 100% siguran da ce uvratiti istom mjerom, a svakako cjeli rat u iraku od samom pocetka je bio jedan veliki show, kazem show zato sto je onaj blentov predo se ko kurva a obicni narod se borio zajedno sa dobrovoljcima iz raznih zemalja, israel jenest prijetio da ce oni sami ako treba da uniste iranske reaktore ali ucutali se nest!

uz pomoc rusa napravljen Atomreaktor Bushehr

uz pomoc rusa napravljen Atomreaktor Bushehr
-
margareta
Objektivizam je tebi stran i nista drugo a Baba je cista i OKQwert wrote:Pa babba sumnjive si mi nesto prirode, pogotovu sa svojim novim svjetskim poredkom (cik pogodi odakle mi ovo), a i nekako mi previse preglasavas ono 'krstasi'.
-
Qwert
Zasto je moj objektivizam problem?margareta wrote:Objektivizam je tebi stran i nista drugo a Baba je cista i OKQwert wrote:Pa babba sumnjive si mi nesto prirode, pogotovu sa svojim novim svjetskim poredkom (cik pogodi odakle mi ovo), a i nekako mi previse preglasavas ono 'krstasi'.