U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

mO k3

#76 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

Post by mO k3 »

Hafis wrote:
155_mm wrote:
i jos jednom ponavljam nema nikakve potrebe za reakcijom na ovu provokaciju sve dok nisu ugrozeni zivoti i imovina stanovnistva na lijevoj obali neretve.
Alija, jes' to ti :)
Ja mislio ti preselio na Ahiret kada vidi njega , jebo se ti stavi nick Mate ,Ante ... Koji ce ti nick hafis :mrgreen:
Hafis

#77 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

Post by Hafis »

zenit dozic wrote: Mi nikada nećemo raditi te neke stvari kao ovi đikani s kamenjara, jednostvno drugačiji odgoj, pogled na svijet,
Ta znam ''vas''. poslovni ljudi...samo obrt i biznis u glavi...ništa landohana.
Hafis

#78 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

Post by Hafis »

mO k3 wrote:
Hafis wrote:
155_mm wrote:
i jos jednom ponavljam nema nikakve potrebe za reakcijom na ovu provokaciju sve dok nisu ugrozeni zivoti i imovina stanovnistva na lijevoj obali neretve.
Ja mislio ti preselio na Ahiret kada vidi njega , jebo se ti stavi nick Mate ,Ante ... Koji ce ti nick hafis :mrgreen:
A to...zaostao još iz faze mimikrije
mO k3

#79 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

Post by mO k3 »

A jeli krvi ti :) :mrgreen:
155_mm

#80 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

Post by 155_mm »

Hafis wrote:
155_mm wrote:
izgleda da ovaj dio posta stvara najvecu dusevnu bol 'afis agi i istomisljenicima. a to je cinjenica da se ne odgovara na provokaciju jer se ne zeli spustiti na taj nivo a ne jer se nema mogucnosti za adekvatan odgovor na bilo koju provokaciju sa desne obale. bolne cinjenice koje se pokusavaju ublaziti terapijom farbanja kamenja.
LBVIEW

#81 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

Post by LBVIEW »

TorrentBH wrote:U Mostaru trenutno orgijanje i divljanje veležovih ČOBANA i NARKOMANA od navijača, DIVLJAČINE bacaju topovske udare, pale baklje i idu gradom kao da je divlji zapad, policija treba pohapsit ova govna koja su intrumentizovana od strane SDA politike.
Sta ces,ne moze svako biti uljudba koja uljudbeno i europski,stojeci na predzidu krscanstva, u Neretvu baca spomenike koji podsjecaju
na urbicid koji pocinise 90-tih. :wink:
LBVIEW

#82 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

Post by LBVIEW »

TorrentBH wrote:
LBVIEW wrote:
TorrentBH wrote:U Mostaru trenutno orgijanje i divljanje veležovih ČOBANA i NARKOMANA od navijača, DIVLJAČINE bacaju topovske udare, pale baklje i idu gradom kao da je divlji zapad, policija treba pohapsit ova govna koja su intrumentizovana od strane SDA politike.
Sta ces,ne moze svako biti uljudba koja uljudbeno i europski,stojeci na predzidu krscanstva, u Neretvu baca spomenike koji podsjecaju
na urbicid koji pocinise 90-tih. :wink:
Majmune stanujem u starom gradu JUSOVINA na 15 metara od starog mosta, i nabijem na kurac i tebe i take ko tebe i naravno veležove narkomane.
Vidi uljudbe sto prosipa mitteleuropejstvo po forumu. :D Nego,kakva je tekstura lica tih izgrednika?
Last edited by LBVIEW on 01/04/2016 21:53, edited 1 time in total.
Crvena Tifoza

#83 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

Post by Crvena Tifoza »

Majorizirana omladina koja je divljala po Starom Mostu prije par dana su: Marko Tomić (1995), Robert Vidović (1997) i Oliver Rotim (1995).

:bih:
155_mm

#84 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

Post by 155_mm »

Crvena Tifoza wrote:Majorizirana omladina koja je divljala po Starom Mostu prije par dana su: Marko Tomić (1995), Robert Vidović (1997) i Oliver Rotim (1995).

naj zalosnije u svemu ovome su ova godista. pitam se kome treba ovako odgojena omladina. kome treba ovo topovsko meso i zbog cega.
spreca

#85 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

Post by spreca »

155_mm wrote:
Crvena Tifoza wrote:Majorizirana omladina koja je divljala po Starom Mostu prije par dana su: Marko Tomić (1995), Robert Vidović (1997) i Oliver Rotim (1995).

naj zalosnije u svemu ovome su ova godista. pitam se kome treba ovako odgojena omladina. kome treba ovo topovsko meso i zbog cega.
ADZ mladez
asurbanipal

#86 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

Post by asurbanipal »

spreca wrote:
155_mm wrote:

ADZ mladez

KraDeZe... :mrgreen:
Crvena Tifoza

#87 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

Post by Crvena Tifoza »

155_mm wrote:

I meni je to prvo palo na pamet. Nije ni progledalo kako treba, ono zadojeno nacionalizmom. Kakvi su to roditelji koji su ih odgojili ovako, kakav je to mentalni sklop. Svašta.
Point.

#88 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

Post by Point. »

TorrentBH wrote:
LBVIEW wrote:
Vidi uljudbe sto prosipa mitteleuropejstvo po forumu. :D Nego,kakva je tekstura lica tih izrednika?
samo da te još jednom nabijem na kurac :izet: mrzim bosance, narkiće i sve navijače, usput ako imaš malog brata sestru i slično i njih nabijem na kurac uz babu, nanu, mater, amidžu, dajdžu i ostalu mnogobrojnu rodbinu i naravno svima iz SDA jebem sve odreda.
]
Koji si ti djikan. Bolje da su tebe roknuli sa Starog nego onaj kamen.
Rundekova lojerica

#89 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

Post by Rundekova lojerica »

Oni su katalizator tuđmanizma i pogubni za naše društvo.
Uz ovakvu omladinu ni isusbog ni alah u talu nam više ne mogu pomoći.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#90 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

Post by Chmoljo »

Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» TorrentBH
Patriotska_Liga

#91 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

Post by Patriotska_Liga »

spreca wrote:
155_mm wrote:

ADZ mladez
Brucoši političke akademije:

Image
Rampage

#92 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

Post by Rampage »

Nažalost, ovi majmuni će vjerovatno na prvom slijedećem konkursu u MUP-u HNK biti nagređeni radnim mjestima policijskih službenika, ili će ih uhljebiti u OS BiH, odnosno nekoj drugoj instituciji na budžetu države koju toliko mrze, ako budu zainteresIRANI.
Skijaš

#93 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

Post by Skijaš »

"Poslije grba nad Mostarom, sutradan je bačena ploča sa Starog mosta. I ja ne mogu ta dva događaja da razdvojim. Meni je to vrlo indikativno. Sada se ovom grbu učitava to desničarstvo, provokacija, mržnja prema Starom mostu. Taj je događaj po meni proizveden da bi se ubio ovaj događaj, da se ovom događaju uvede radikalizam. Jer ljudi su poslali jasnu poruku, ovo je naš ponos, mi tu jesmo, mi volimo ovaj grb. Nikoga nisu vrijeđali. A onda se sutra bacanjem one poruke "Don't forget" ubija ovaj događaj tu. To je ta praksa koja se radila četrdeset pete, podmetnem ti dokaz." Ivan Šušnjar

Dakle, jasno je o čemu se ovdje radi, AID-ovci su došli i bacili kamen a policija treba prestati sa maltretiranjem nedužne omladine.
zenit dozic

#94 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

Post by zenit dozic »

Dok im crnci obilježavaju seke oni obilježavaju kamen :lol:
Crvena Tifoza

#95 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

Post by Crvena Tifoza »

zenit dozic wrote:

Dobra, dobra :thumbup: :D
Hafis

#96 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

Post by Hafis »

Džaba him govoriti.
Šteta što se to kamenje ne može u Međugorju prodavati. To bi financijski preporodilo skakaće a možda bi him i ženske počele davati.
hizo ramidovic

#97 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

Post by hizo ramidovic »

бацање камена са некаквим натписом је само још једна у низу подмуклих подвала исламистичких медија из муслиманског сарајева према недужној, интелектуално супериорној и бљедоликој хрватској младежи. веома проницљиво и ефектно је ову подвалу разоткрио иван шушњар.
исламисти на апаратима...
broj dva

#98 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

Post by broj dva »

TorrentBH wrote:
LBVIEW wrote:
Vidi uljudbe sto prosipa mitteleuropejstvo po forumu. :D Nego,kakva je tekstura lica tih izrednika?
samo da te još jednom nabijem na kurac :izet: mrzim bosance, narkiće i sve navijače, usput ako imaš malog brata sestru i slično i njih nabijem na kurac uz babu, nanu, mater, amidžu, dajdžu i ostalu mnogobrojnu rodbinu i naravno svima iz SDA jebem sve odreda.

----
Sumnjam da sam prvi, ali da ti dohaberim da ti je post prijavljen.
A savjetujem ti da se zapitas sta radis na forumu tako pun mrznje i nadignute kite, bolje bi ti bilo traziti medicinsku pomoc moderna farmacija cuda radi.
broj dva

#99 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

Post by broj dva »

zenit dozic wrote:

--------
Mislim da te kontam, povuce covjek zivac pa mu nesto lanes. Sasvim ljudski.
Ali mali me iritira taj lagani "rasizam" po kome je nekako gore imati seks sa crncem nego sa "normalnim" insanom...
Crvena Tifoza

#100 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija

Post by Crvena Tifoza »

broj dva wrote:
zenit dozic wrote:

--------
Mislim da te kontam, povuce covjek zivac pa mu nesto lanes. Sasvim ljudski.
Ali mali me iritira taj lagani "rasizam" po kome je nekako gore imati seks sa crncem nego sa "normalnim" insanom...

Ne priča ovaj o odnosima sa crncima iz Afrike, nego sa lijeve obale. :D
Post Reply