U Mostaru počelo obilježavanje teritorija
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
-
hizo ramidovic
#52 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija
cuvajte bratstvo i jedinstvo u mostaru kao zjenicu oka svoga...
- tandmand
#53 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija
To je verzija za Titove Muslimane. Hrvatska verzija ide ovako: "širite bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka svoga..."hizo ramidovic wrote:cuvajte bratstvo i jedinstvo u mostaru kao zjenicu oka svoga...
-
kolegione
#54 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija
velikibrnjo wrote:dezurni_ucenik wrote:KB9 wrote:zar je ova druga strana mostara toliko bezmuda pa dopusta da ih ustase ovako provociraju i ismijavaju iz godine u godinu? ljudi boziji trgnite se malo, ne mozes bi tako tretiran u svojoj carsiji
pa vidis i po forumu da mnogi korisnici zagovaraju "ko nas bre zavadi" filozofiju.
Vi ste veliki mangupi, imate 300 tuca od toga 100 na sake ostalo su se potezali noževi palije grupne tuce, imate oziljke itd... pa vam neke stvari nisu jasne
Sjednete u golfaca vas petorica (malo tjesno ali vrijedi...) izadjete na rondo u 2 navece i pocnete sibat sve redom uz povike da im jebete majku ustašku (vjerujem da vas ne treba vise jer bi 5 dosta bila da se to zavrsi) i naravno kad se to zavrsi prelazite na istocnu obalu i organizirate se za protiv napad
EDIT: naravno potrudite se u tuci da ne napravite bas ozbiljne prelome (jer ako vas uhvate ide ubistvo u pokušaju) i lagano pocnite stediti novac za kazne, ako budete imali srece da ne bude nasilnicko ponasanje nanošenje teskih tjelesnih ili vec pomenuto gore "LAKO JE TUDJIM KURCEM GLOGINJE MLATITI" izvolite gospodo.
-
dezurni_ucenik
#55 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija
.
Last edited by dezurni_ucenik on 30/03/2016 03:55, edited 1 time in total.
-
Idriz
#56 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija
Ja sam bio u mostaru. Tamo nista nema mala kasabica.
-
kolegione
#57 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija
Kolutaj ti, ali nemoj druge gurati u vatru, ti i tvoji istomisljenici plasirate ideje o nasilju, i ostalom. Kad vam se kaze da idete provoditi svoje ideje kolutate ocima. SAD MALO FLOSKULALAMA "pametnom isaret dosta"dezurni_ucenik wrote:
Sad kolutaj koliko hoces ali nemoj poticati na nasilje ako nisi spreman (tačka)
-
dezurni_ucenik
#58 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija
kolegione wrote:Kolutaj ti, ali nemoj druge gurati u vatru, ti i tvoji istomisljenici plasirate ideje o nasilju, i ostalom. Kad vam se kaze da idete provoditi svoje ideje kolutate ocima. SAD MALO FLOSKULALAMA "pametnom isaret dosta"dezurni_ucenik wrote:
![]()
Gdje sam ja pozivao na nasilje ???
-
kolegione
#59 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija
dezurni_ucenik wrote:
Sad se vrati pa još jednom procitaj sta sam vam napisao iznad, i kad pozivate na nasilje krenite od sebe, pa onda pozivajte, a ne da gurate druge.dezurni_ucenik wrote:
KB9 wrote:
zar je ova druga strana mostara toliko bezmuda pa dopusta da ih ustase ovako provociraju i ismijavaju iz godine u godinu? ljudi boziji trgnite se malo, ne mozes bi tako tretiran u svojoj carsiji
pa vidis i po forumu da mnogi korisnici zagovaraju "ko nas bre zavadi" filozofiju.
-
dezurni_ucenik
#60 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija
kolegione wrote:dezurni_ucenik wrote:
Gdje sam ja pozivao na nasilje ???Sad se vrati pa još jednom procitaj sta sam vam napisao iznad, i kad pozivate na nasilje krenite od sebe, pa onda pozivajte, a ne da gurate druge.dezurni_ucenik wrote:
KB9 wrote:
zar je ova druga strana mostara toliko bezmuda pa dopusta da ih ustase ovako provociraju i ismijavaju iz godine u godinu? ljudi boziji trgnite se malo, ne mozes bi tako tretiran u svojoj carsiji
I jos jednom da te pitam, zadnji put - a gdje JA to tacno pozivam na nasilje?
To je tvoj problem sto vadis stvari iz konteksta. U tom slucaju cu te zamoliti da me prestanes citirati, ukratko - odjebi ba od mene.
-
kolegione
#61 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija
dezurni_ucenik wrote:
To je tvoj problem sto vadis stvari iz konteksta. U tom slucaju cu te zamoliti da me prestanes citirati, ukratko - odjebi ba od mene.
Ovo nije poziv na nasilje? i prozivanje Mostaraca koji su Bosnjaci da uzvrate istom mjerom da ne budu bezmudi , i pri tom tvoja podrska i u postovima poslije toga za istu ideju i prozivanje ljudi da su hipici jer misle da nasilje nije solucija.
Naravno ja sam pisao u mnozini za tebe i za tvoju grupu pere kvrzice koji imate "muda" i pozivate na osvetu u vidu valjda razbijanja neke sahovnice ili šta već
Tvoj vulgarni, rječnik je vrhunac tvojih muda da i pozivanje da se ne bude bezmud i etiketiranje drugih:) Zadnji put imao incident pitao učiteljicu dva puta da ide u WC u 15 minuta
-
dezurni_ucenik
#62 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija
kolegione wrote:dezurni_ucenik wrote:
Ovo nije poziv na nasilje? i prozivanje Mostaraca koji su Bosnjaci da uzvrate istom mjerom da ne budu bezmudi , i pri tom tvoja podrska i u postovima poslije toga za istu ideju i prozivanje ljudi da su hipici jer misle da nasilje nije solucija.
Naravno ja sam pisao u mnozini za tebe i za tvoju grupu pere kvrzice koji imate "muda" i pozivate na osvetu u vidu valjda razbijanja neke sahovnice ili šta već
Tvoj vulgarni, rječnik je vrhunac tvojih muda da i pozivanje da se ne bude bezmud i etiketiranje drugih:) Zadnji put imao incident pitao učiteljicu dva puta da ide u WC u 15 minuta
Ode ti na ignore listu pa nastavi konverzaciju sam sa sobom.
Seronjo, te jeftine mahalaske prijetnje i provokacije, ostavi za nekog drugog.
-
kolegione
#63 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija
Izvini, ako si se osjetio ugroženim ali zaista ti nisam prijetiodezurni_ucenik wrote:
Ode ti na ignore listu pa nastavi konverzaciju sam sa sobom.![]()
Seronjo, te jeftine mahalaske prijetnje i provokacije, ostavi za nekog drugog.
Samo uzivaj ti si moj BRAVE HEART
-
dezurni_ucenik
#64 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija
kolegione, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
- mO k3
#65 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija
Sta ako neko nekoga rokne?JoseMujica wrote:vidim poćeo je več tradicijonalni SDA-HDZ predizborni turbovolk, jal ti loženje naroda![]()
no ovćice mirno spavajte jer nad vama bdiju apostoli mira Don Neonko i Čirilica
Mislim da im nije bas to na umu sbb kbb, osim verbalnog prepucavanja
- KB9
#66 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija
lik prekid klasicne letargije izjednacio sa nasiljemdezurni_ucenik wrote:kolegione wrote:Kolutaj ti, ali nemoj druge gurati u vatru, ti i tvoji istomisljenici plasirate ideje o nasilju, i ostalom. Kad vam se kaze da idete provoditi svoje ideje kolutate ocima. SAD MALO FLOSKULALAMA "pametnom isaret dosta"dezurni_ucenik wrote:
![]()
-
dezurni_ucenik
#67 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija
samo ignore lista.KB9 wrote:lik prekid klasicne letargije izjednacio sa nasiljemdezurni_ucenik wrote:kolegione wrote: Kolutaj ti, ali nemoj druge gurati u vatru, ti i tvoji istomisljenici plasirate ideje o nasilju, i ostalom. Kad vam se kaze da idete provoditi svoje ideje kolutate ocima. SAD MALO FLOSKULALAMA "pametnom isaret dosta"![]()
- BHCluster
- BHCluster
- BHCluster
#70 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija
Lincoln-Burrows wrote:Rekao bih nešto ali bolje ne jer će se javiti ovi koji
podržavaju vehabije i saudi đamije a ovamo im smeta sve drugačije.
Neka ljudi stave grb, može im se.
-
broj dva
#71 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija
Nije krst nego veliki plus.CSKA wrote:Jel na istom tom brdu i onaj krst,ne znam te cuke oko Mostara.
-
broj dva
#72 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija
----It_is_a_Leclerc wrote:Šta predlažeš ? Fizičke obračune, oružane sukobe ?! Makljažu na Rondou, pa ko preživi njemu Mostar ?KB9 wrote:zar je ova druga strana mostara toliko bezmuda pa dopusta da ih ustase ovako provociraju i ismijavaju iz godine u godinu? ljudi boziji trgnite se malo, ne mozes bi tako tretiran u svojoj carsiji
Lahko tudjim mudima po koprivi mlatit...
-
155_mm
#73 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija
i ja isto. cim sam procitao vijest odmah su mi na um pale vehabije i dzamije. sasvim logicno. zar ne?Lincoln-Burrows wrote:Rekao bih nešto ali bolje ne jer će se javiti ovi koji
ne znam kakve veze imaju vehabije sa sahovnicom iznad mostara ali sam 100 % da imaju.
mada ja ovo sa sahovnicom vidim kao ogroman civilizacijski napredak u odnosu na tenkove i artiljeriju pripadnika iste ideologije iznad mostara devdesetih.
i jos jednom ponavljam nema nikakve potrebe za reakcijom na ovu provokaciju sve dok nisu ugrozeni zivoti i imovina stanovnistva na lijevoj obali neretve.
-
zenit dozic
#74 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija
Mi nikada nećemo raditi te neke stvari kao ovi đikani s kamenjara, jednostvno drugačiji odgoj, pogled na svijet, ne treba nama na brdu nekakvi znakovi da bi znali ko smo i šta smo.155_mm wrote:i ja isto. cim sam procitao vijest odmah su mi na um pale vehabije i dzamije. sasvim logicno. zar ne?Lincoln-Burrows wrote:Rekao bih nešto ali bolje ne jer će se javiti ovi koji
ne znam kakve veze imaju vehabije sa sahovnicom iznad mostara ali sam 100 % da imaju.
mada ja ovo sa sahovnicom vidim kao ogroman civilizacijski napredak u odnosu na tenkove i artiljeriju pripadnika iste ideologije iznad mostara devdesetih.
i jos jednom ponavljam nema nikakve potrebe za reakcijom na ovu provokaciju sve dok nisu ugrozeni zivoti i imovina stanovnistva na lijevoj obali neretve.
Jebo te u 5 ujutro dolaze na stari da bace kamen s mosta dok im par sati prije crnci kupe trebe po pinku i drugom načinu
Tuga
-
Hafis
#75 Re: U Mostaru počelo obilježavanje teritorija
Alija, jes' to ti155_mm wrote: