u kolikoj mjeri bule postuju pravila serijatske veze
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
indaslag
#1 u kolikoj mjeri bule postuju pravila serijatske veze
cesto mi se desavalo da sjedim s momkom na klupi a prekoputa nas pokrivena djevojka s momkom, srednjoskolka najcesce. pretpostavljam da je njihova veza serijatska, jer bi tako trebalo da bude, medjutim oduvijek sam se pitala u kolikoj mjeri takvi parovi postuju pravila serijatske veze. da li stvarno jedna 17-ogodisnjakinja nikad ne poljubi svoj momka takoreci, i jos gore, da li jedan takav uspaljeni momcic moze pristati na tu vrstu veze, tj sam se odluciti za to? zelim saznati informacije iz prve ruke pa postavljam temu prvenstveno za anonimne bule ili momke koj su bili ili su jos uvijek u serijatskoj vezi a misljenje drugih "obicnih ljudi" je takodjer dobrodoslo 
-
newnew
#2 Re: u kolikoj mjeri bule postuju pravila serijatske veze
Za pocetak trebas prvo znati da rijec "bula" nije najbolji izbor.
- vjesticanametli
-
NeyTheHa
#4 Re: u kolikoj mjeri bule postuju pravila serijatske veze
I ja sam posla isto prokomentarisati, korektna rijec bi bila pokrivena djevojka...
A to kako ko odrzava vezu i sta radi necu komentarisati, jedino sto mogu reci je da znam puno ljudi koji praktikuju takvu vezu, bez fizičkog kontakta should I say...
A to kako ko odrzava vezu i sta radi necu komentarisati, jedino sto mogu reci je da znam puno ljudi koji praktikuju takvu vezu, bez fizičkog kontakta should I say...
-
Nuken
#5 Re: u kolikoj mjeri bule postuju pravila serijatske veze
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2846_n.jpg (Nisam ja slikao slika je sa neta).E ovako da i ja nešto kažem xd.Znam nekoliko tih "zavijenih" za koje važi ona "parola":selam gore,bujrum dole.A i imam par prijateljica koje su pokrivene i za koje znam kako se ponašaju i ostalo i koje poštuju vjeru a ne kao pojedine

- altgr
#6 Re: u kolikoj mjeri bule postuju pravila serijatske veze
Odgovor je potvrdan.
Kada neko osjeti slast vjere tada je potpuno predan Bogu i radi sve radi kako je Bog propisao, neovisno da li je djevojka ili momak.
Kao sto ne mozes opisati ljubav nekome ko nije osjetio ljubav tako ne mozes opisati ni slast vjere onome ko nije dozivio.
Kada neko osjeti slast vjere tada je potpuno predan Bogu i radi sve radi kako je Bog propisao, neovisno da li je djevojka ili momak.
Kao sto ne mozes opisati ljubav nekome ko nije osjetio ljubav tako ne mozes opisati ni slast vjere onome ko nije dozivio.
-
donja_crtica
#7 Re: u kolikoj mjeri bule postuju pravila serijatske veze
Generalno, generalizacija ne važi.
Možda neko i popusti, al ne možemo zaključke donositi za sve?
Možda neko i popusti, al ne možemo zaključke donositi za sve?
-
Almond
#8 Re: u kolikoj mjeri bule postuju pravila serijatske veze
[quote="Nuken"]
Zamolio bih te da skloniš fotografiju.
Na netu ima koliko hoćeš podmetanja takvih prizora.
Zamolio bih moderatora da ključa ovu temu,jer,koja joj je svrha ?
Izvinjavam se za crvenu.
Zamolio bih te da skloniš fotografiju.
Na netu ima koliko hoćeš podmetanja takvih prizora.
Zamolio bih moderatora da ključa ovu temu,jer,koja joj je svrha ?
Izvinjavam se za crvenu.