U kojoj apoteci da kupim Elocom kremu?

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
ambition

#1 U kojoj apoteci da kupim Elocom kremu?

Post by ambition »

Pozz ljudi,
Naime, ovu kremu nisam mogao naci u svojim lokalnim apotekama, navodno je neka nestašica ove KREME, Elocom masti ima i iako su na istoj bazi i vjerujem da ce isto raditi posao, ja sam navikao na kremu pa bih volio i to da kupim, pa ako neko zna gdje da uzmem istu nek se oglasi :D inace, ovu zadnju sam koristio 8-9 mjeseci jer povremeno na licu mi se pojavi nekakav osip kao ekcem, psorijaza i samo to namazem i preko noci nestane i eto u medjuvremenu sam ovu potrosio, a novu ne mogu da nadjem da kupim, tako da heelp please :-) helem, da naglasim elocom masti ima svugdje, ali meni treba elocom krema.

ko kaze ima od mene milku veliku. :D
Edin H.

#2 Re: U kojoj apoteci da kupim Elocom kremu?

Post by Edin H. »

Pasha moj solidni, odes u apoteku i oni pogledju na kompjutoru gdje ima te kreme.
ambition

#3 Re: U kojoj apoteci da kupim Elocom kremu?

Post by ambition »

Edin H. wrote:Pasha moj solidni, odes u apoteku i oni pogledju na kompjutoru gdje ima te kreme.
Pa bio, a evo govore mi iz apoteke u alti da na trzistu te kreme nema vec 3 mjeseca. Ali, u meni tinjaju neke nade da je nekome negdje u zalihama slučajno ostalo ..
Edin H.

#4 Re: U kojoj apoteci da kupim Elocom kremu?

Post by Edin H. »

ambition wrote:
Edin H. wrote:Pasha moj solidni, odes u apoteku i oni pogledju na kompjutoru gdje ima te kreme.
Pa bio, a evo govore mi iz apoteke u alti da na trzistu te kreme nema vec 3 mjeseca. Ali, u meni tinjaju neke nade da je nekome negdje u zalihama slučajno ostalo ..
Probaj jos neku drugu apoteku da pogledaju na kompjuteru (nisu valjda svi ista grupacija).
chudjenhe

#5 Re: U kojoj apoteci da kupim Elocom kremu?

Post by chudjenhe »

apoteka ''dina'' na c. vili
ako tu nema il ti je ne mogu naci i naruciti, tesko onda igdje
ambition

#7 Re: U kojoj apoteci da kupim Elocom kremu?

Post by ambition »

To je ta, samo ovoj drugacije pakovanje bijelo i narandzasto al mislim da je to to
otherside

#8 Re: U kojoj apoteci da kupim Elocom kremu?

Post by otherside »

ovo je spisak svih zasticenih imena za istu kremu (elocom). znaci, ako nadjes bilo koju sa ovog spiska to je to - mometasone furoate

Alcom, Altosone, Asmanex, Atozon, Aureox, Belloseta, Bioelementa, Biometasona, Bloctimo, Borgasone, Breso, Broner, Codermo, Cortynase, Cutimom, Cutizone, Cutticom, Dance, Demoson, Dergentil, Derimod, Dermacortine, Dermaten, Dermome, Dermosona, Dermotasone, Dermovel, Desdek, Ecelecort, Ecural, Edelan, Elica, Elisone, Elisox, Elitasone, Elna, Elocan, Elocom, Elocon, Elocortin, Elofute, Elomet, Elomox, Eloskin, Eloson, Elosone, Elovent, Elox, Etacid, Eversone, Eztom, F-Din, Fenisona, Flazcort, Flogocort, Fremomet, Frondava, Fu Mei Song, Fulmeta, Furo, Furoato de Mometasona, Furoderm, Gistan-H, Honmet, Iflacort, Intercon, Ivoxel, Kalmente, Konex, Ladexol, Lisoder, Logren, Loksin, Lomeane, M-Furo, Makiren, Mefurosan, Melocort, Mena, Mesone, Metacortil, Metactiv, Metaflam, Metagra, Metasafe, Metason, Metasone, Metaspray, Metatop, Metaz, Metmin, Metsone, Midermin, Mifusin, Minyear, Mofacort, Mofulex, Mofur, Mofuroate, Molison, Momate, Momax, Momecon, Momecort, Momecutan, Momederm, MomeGalen, Momegen, Momekort, Momelab, Momentum, Momeplus, Momerid, Momeson, Momesone, Momester, Momet, Mometa, Mometagen, Mometason, Mometasona, Mometasona Furoato, Mometasone Furoate, Mometasone Furoate Hydrate, Mometasonfuroaat, Mometasonfuroat, Mometasoni furoas, Mometasonum, Mometasyn, Mometasyn, Mometax, Mometazon, Mometazona, Mometazona Fuorat, Mometazonfuroat, Mometix-AQ, Momevate, Momexa, Mommex, Mommox, Momtas, Monaliz, Monez, Monovel, Monovo, Mosone, Motaderm, Motaneal, Movesan, Mtaz, Mundoson, Murozo, Myrey, Narinex, Nasamet, Nasehaler, Nasocure, Nasomet, Nasometin, Nasonex, Nassomet, Nazofix, Nazoster, Netonox, Nexomist, Novasone, Ovison, Ovixan, Oximax, Pharmecort, Pluster, Pronasal, Propel, Prospiril, Pydercon, Rinelon, Rinitek, Rino-Val, Rinobudex, Rinonex, Rinosal, Rinosona, Rinoval, Risonel, Sensicort, Septopic, Silkaren, Soneta, Suavicort, Suqi, Synaller, Tabunex, Topcort, Topison, Uniclar, Uniderm, Vizomet, Yperod, Zalconex, and Zynovate

ovo boldirano ces mozda najbrze naci u nasim apotekama. sretno.
Post Reply