Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozz ljudi,
Naime, ovu kremu nisam mogao naci u svojim lokalnim apotekama, navodno je neka nestašica ove KREME, Elocom masti ima i iako su na istoj bazi i vjerujem da ce isto raditi posao, ja sam navikao na kremu pa bih volio i to da kupim, pa ako neko zna gdje da uzmem istu nek se oglasi inace, ovu zadnju sam koristio 8-9 mjeseci jer povremeno na licu mi se pojavi nekakav osip kao ekcem, psorijaza i samo to namazem i preko noci nestane i eto u medjuvremenu sam ovu potrosio, a novu ne mogu da nadjem da kupim, tako da heelp please helem, da naglasim elocom masti ima svugdje, ali meni treba elocom krema.
Edin H. wrote:Pasha moj solidni, odes u apoteku i oni pogledju na kompjutoru gdje ima te kreme.
Pa bio, a evo govore mi iz apoteke u alti da na trzistu te kreme nema vec 3 mjeseca. Ali, u meni tinjaju neke nade da je nekome negdje u zalihama slučajno ostalo ..
Edin H. wrote:Pasha moj solidni, odes u apoteku i oni pogledju na kompjutoru gdje ima te kreme.
Pa bio, a evo govore mi iz apoteke u alti da na trzistu te kreme nema vec 3 mjeseca. Ali, u meni tinjaju neke nade da je nekome negdje u zalihama slučajno ostalo ..
Probaj jos neku drugu apoteku da pogledaju na kompjuteru (nisu valjda svi ista grupacija).