Navedite gdje ste sve bili... Kad kazem bili, ne mislim samo proputovali, barem stali i polili kafu...
Ja, recimo, nikad nisam bio u Krajini, i stid me je toga
Svjetski putnik, nema govora...alek wrote:konjic, jablanica, mostar, pocitelj (prema moru)
Pa nisi valjda gu??? u svakom ovom mjestu. Gdje nadje zensko u Kladnju? Ustvari ne znam kakva ti je orjentacijazoka wrote:Nisi bio ako nisi gu***.
Sta ja znam odakle da krenemo... od juga... OK, Stolac, Trebinje, Blagaj, Mostar, Jablanica, Konjic, Vakug G. Vakuf D. Mrkonjic Grad, Jajce, Travnik, Vitez, Kakan, Kladanj, Zenica, Tuzla, Zvornik, Drvar, Bihac, Cazin... eto to su malo "veci" gradovi u kojima sam bar kaficu popio da ne brojim planine i zaseoke kojima sam prolazio sa raznim planinarskim ekskurzijama... eto vidim podrinje nisam prolazio a ni posavinu... vrijeme je da se krene i u te krajeve.
pa dobro, kazu je mocna ta muska voda, ali da bas u muske pretvori sve pripadnice zenskog roda...BigusDickus wrote:
Pa nisi valjda gu??? u svakom ovom mjestu. Gdje nadje zensko u Kladnju? Ustvari ne znam kakva ti je orjentacija