U koji restoran za godisnjicu prve godine veze?
Moderator: anex
- pekarce
#1 U koji restoran za godisnjicu prve godine veze?
Koji biste vi restoran izabrali za proslavu prve godisnjice veze?
-
drekalica28
#2 Re: U koji restoran za godisnjicu prve godine veze?
RVI u desnom prolazu kod bivše Estrade
Šalim se
Predlažem 4 sobe gđe Safije
Šalim se
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3 Re: U koji restoran za godisnjicu prve godine veze?
2 pereca i u parkusu 
-
drekalica28
#4 Re: U koji restoran za godisnjicu prve godine veze?
i sokić na slamku....dvojni C bi bio moj izborkomi wrote:2 pereca i u parkusu
-
lizard
#5 Re: U koji restoran za godisnjicu prve godine veze?
Velika basta nije losa
- to sam ja
#6 Re: U koji restoran za godisnjicu prve godine veze?
Cestitampekarce wrote:Koji biste vi restoran izabrali za proslavu prve godisnjice veze?
- to sam ja
#7 Re: U koji restoran za godisnjicu prve godine veze?
Ah da zaboravih navesti restorane:
Dveri, Simsir,...
Dveri, Simsir,...
- svirac
#8 Re: U koji restoran za godisnjicu prve godine veze?
Zavisi sta hoces i u kojem svjetlu hoces da se pokazes ..... i koliko ti je dzep dubok. Ta vecera nije samo obicna vecera ....
Opet, mani se neke ekstravagancije, nesto maleno, ukusno i intimno .... nema fule. Onaj China restorancic kod La Familije, Hot Wok cini mi se (kod doma zdravlja Vrazova), mi djeluje interesantno, a znam da nije preskupo.
Ako hoces skupocu, imas Via del Corso kod bivse Sentade.... dobra morska kuhinja. Ali bez jedno 100 - 150 KM neces pojesti ribu i dobro vino.
Opet, mani se neke ekstravagancije, nesto maleno, ukusno i intimno .... nema fule. Onaj China restorancic kod La Familije, Hot Wok cini mi se (kod doma zdravlja Vrazova), mi djeluje interesantno, a znam da nije preskupo.
Ako hoces skupocu, imas Via del Corso kod bivse Sentade.... dobra morska kuhinja. Ali bez jedno 100 - 150 KM neces pojesti ribu i dobro vino.
- pekarce
#9 Re: U koji restoran za godisnjicu prve godine veze?
Hvalato sam ja wrote:Cestitampekarce wrote:Koji biste vi restoran izabrali za proslavu prve godisnjice veze?
- pekarce
#10 Re: U koji restoran za godisnjicu prve godine veze?
Hvala svima na preporukama... Svakako cu razmotriti perece u parkusi
...
- Karabaja
#11 Re: U koji restoran za godisnjicu prve godine veze?
to je za prvi izlazak, ne za proslavu godišnjiceveca_sa wrote:pingvin na piletinu , ili kod otrova na bjelave![]()
-
zelenashica
#12 Re: U koji restoran za godisnjicu prve godine veze?
a da razmisliš o nekom motelupekarce wrote:Koji biste vi restoran izabrali za proslavu prve godisnjice veze?
- pekarce
#13 Re: U koji restoran za godisnjicu prve godine veze?
Drekalice, znas li kakve su cijene kod Safije?drekalica28 wrote:RVI u desnom prolazu kod bivše Estrade![]()
Šalim se![]()
-
drekalica28
#14 Re: U koji restoran za godisnjicu prve godine veze?
Pa ne spadaju baš u kategoriju jeftine. čak šta više, malo su skuplji. Ali opet sve zavisi kako hočeš da proslavite, odnosno koliko si spreman investirati.pekarce wrote:Drekalice, znas li kakve su cijene kod Safije?drekalica28 wrote:RVI u desnom prolazu kod bivše Estrade![]()
Šalim se![]()
Meni je recimo Vinoteka isto pravo fino mjesto. Za malo romantike i malo više intime predlažem ti isto La Tabernu na Skenderiji. Mislim da su malo povoljniji od gđe Safije.
- karanana
#15 Re: U koji restoran za godisnjicu prve godine veze?
mišica wrote:a da razmisliš o nekom motelupekarce wrote:Koji biste vi restoran izabrali za proslavu prve godisnjice veze?,lafo nešto intimno sa dobrim krevetom,čistom plahtom.....
ipak čisto sumnjam da bi imali kad stići i večerati.....ops prva godina je to.........nakon pete,šeste....vodaj po restoranima tad žeMske samo jedu.....
.....
![]()
eh ovo mi se svidja. jos kad ovakvi savjeti dolaze od trebe....blago onom ko te.....ima.
a ako te nema niko, jesi za to da ubrzamo vrijeme i da proslavimo prvu godisnjicu nase veze recimo...sutra-prekosutra?
-
zelenashica
#16 Re: U koji restoran za godisnjicu prve godine veze?
hvala na veeelikodušnoj ponudi......ja proslave takve vrste ne voljemkaranana wrote:mišica wrote:a da razmisliš o nekom motelupekarce wrote:Koji biste vi restoran izabrali za proslavu prve godisnjice veze?,lafo nešto intimno sa dobrim krevetom,čistom plahtom.....
ipak čisto sumnjam da bi imali kad stići i večerati.....ops prva godina je to.........nakon pete,šeste....vodaj po restoranima tad žeMske samo jedu.....
.....
![]()
eh ovo mi se svidja. jos kad ovakvi savjeti dolaze od trebe....blago onom ko te.....ima.
a ako te nema niko, jesi za to da ubrzamo vrijeme i da proslavimo prvu godisnjicu nase veze recimo...sutra-prekosutra?
- Irelevantan
#17 Re: U koji restoran za godisnjicu prve godine veze?
karanana wrote:mišica wrote:a da razmisliš o nekom motelupekarce wrote:Koji biste vi restoran izabrali za proslavu prve godisnjice veze?,lafo nešto intimno sa dobrim krevetom,čistom plahtom.....
.....
![]()
Ima je neko .............
Back off........
- jazzer
#18 Re: U koji restoran za godisnjicu prve godine veze?
Dobro rece misica. Sreca pa je prva godisnjica, vjerovatno ce ti se i posreciti nakon vecere.
Zato ne stedi nego je fino nahrani i navali. A poslije cetvrte, pete godine veze kada odete u
restoran, i nakon sto se ona najede vodit ces je u apoteku po ranisane pa kuci. Za sex ce biti umorna.
Zato ne stedi nego je fino nahrani i navali. A poslije cetvrte, pete godine veze kada odete u
restoran, i nakon sto se ona najede vodit ces je u apoteku po ranisane pa kuci. Za sex ce biti umorna.
-
hocunecu
#19 Re: U koji restoran za godisnjicu prve godine veze?
kako je to tuzno 
- dast
#20 Re: U koji restoran za godisnjicu prve godine veze?
jazzer wrote:i nakon sto se ona najede vodit ces je u apoteku po ranisane pa kuci. Za sex ce biti umorna.
-
zelenashica
#21 Re: U koji restoran za godisnjicu prve godine veze?
elmer wrote:karanana wrote:mišica wrote: a da razmisliš o nekom motelu,lafo nešto intimno sa dobrim krevetom,čistom plahtom.....
.....
![]()
Ima je neko .............![]()
Back off........