Zna li neko za sličan vrtić?
Help!!!Hitno!
Moderator: anex
Mi smo nasu Prdaru dali u obdaniste/jaslice Djecji grad na Mojmilu. Obzirom da je drzavna ustanova, uslovi su odlicni, osoblje ljubazno i za sada smo zadovoljni. Inace, mala je krenula u jaslice sa nepunih 11 mjeseci, ide vec dva mjeseca i za sada je sve ok. Bude suza, placa ali nista vise ili manje nego god svih ostalih bebara njenog uzrasta. Grupe su vece, otprilike 20-tak, ali sta da se radi.baba_drndara wrote:Ima li iko iskustva sa ovim privatnim vrtićima po Sarajevu?Trebala bih sina dati u jaslice ali ne znam gdje?!Obišla sam par vrtića i od onoga što sam vidjela, vrtić Smiley iza Centralne banke mi se najviše svidio,...grupice od po maximalno 10-oro djece, prostor super, vaspitačice sjajne, ima djece svih nacionalnosti što mi se sviđa, ali po baksuzluku tamo nema mjesta!![]()
Zna li neko za sličan vrtić?
Help!!!Hitno!
e idi i vidi. odvesu te ja. ako ti nije problem vodit djete tamo vrtic je super.buba wrote:Nas mali je krenuo od 12 mjeseci u vrtic u Buca Potoku, najvise iz razloga blizine, ali sada smo nezadovoljni, sto zbog uslova, sto zbog programa rada.
Posto je privatni vrtic, cini se da vlasnici rade, onako kako hoce. Dijete se taman priviklo na tete koje su tu radile, a on je promijenio kompletnu garnituru i sada na vratima kada ostavljas dijete, vidis neke curice od 18 godina, koje kao trebaju znati neke odgojno vaspitne metode?!?![]()
Culi smo za neki novi vrtic u Svrakinom Selu, nemam pojma kako se zove, cini mi se da je privatni. Citala sam i neke komentare na drugim portalima konto vrtica Djeciji Grad na Mojmilu, cini se pozitivan, mada me malo plasi ta velicina grupe od 20 djece na jednu tetu?? Kako se uopste uspiju posvetiti ijednom djetetu za vrijeme jela ili slicno?!