U Iraku 655 000 mrtvih do ovog trenutka
-
ClonedAgain
-
shin
#2 Re: U Iraku 655 000 mrtvih do ovog trenutka
Ljudi donose demokratiju.ClonedAgain wrote:http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/6040054.stm
tri puta više nego ovdje u toku rata
Malo je skupa, al nema veze.
-
ClonedAgain
I oružje za masovno uništenje koje su "pronašli", u Iraku, po svemu sudeći...
To je demokratija...
Da protestujemo!
Ko snosi odgovornost?
Ko je podnio ostavku????
To je demokratija...
Da protestujemo!
Ko snosi odgovornost?
Ko je podnio ostavku????
- Bosanac sa dna kace
Toooooooooo zivjela demokratija, sloboda i ljudska prava!

- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
S-t-r-a-v-i-c-n-o. 
Big brother(s) are not giving up on it.
A onda pola toga sto otudje utrose na lijecenje iztraumatiziranih boraca sa ratista, obezbjedjenje u borbi protiv terorizma i "terorizma", bolesti svojih debelih monstruma, narkomana i bolesnika od AIDS-a.
Sto naravno ne znaci da ce odustati. Nek' se "nesto" desava.
( ojhala
)
Big brother(s) are not giving up on it.
A onda pola toga sto otudje utrose na lijecenje iztraumatiziranih boraca sa ratista, obezbjedjenje u borbi protiv terorizma i "terorizma", bolesti svojih debelih monstruma, narkomana i bolesnika od AIDS-a.
Sto naravno ne znaci da ce odustati. Nek' se "nesto" desava.
- Bosanac sa dna kace
Da, proizvodnja naourzanja je najnaprednija industrija u SAD, a vlasnici su uglavnom politicari....a sta njima znaci jedan ubijeni Arap/kinja???
sta njim znace nasi zivoti
sta to oni znaju o ljepoti

sta njim znace nasi zivoti
sta to oni znaju o ljepoti
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
da ne pretjerujemo, njima puno ne znaci ni mrtav americki vojnik, jer nije njegov sin..Bosanac sa dna kace wrote:Da, proizvodnja naourzanja je najnaprednija industrija u SAD, a vlasnici su uglavnom politicari....a sta njima znaci jedan ubijeni Arap/kinja???![]()
a sta im sve to znaci? duze gledaj TV, jedi cips, reci UH UHHHH ponekad i okreni na drugi kanal kad pocne film... to je participacija kao i za nas sto je bila...
a 60 hiljada ili 600 hiljada, njima je to samo nula manje-vise...
-
bc_chupo
UH TO JE JEBOTE STVARNO PREVISE MRTVIH U MUSLIMANSKIM ZEMLJAMA.... A GLEDAJ OVO PLS...
kada bi se sve zemlje u kojima su vecina musliimani sastali i spojili nebil to bila naj sila na svjetu...kontajte malo mi posjedujemo najvece zalihe nafte..... sto znaci da smo najbogatiji....zar ne... i sa tim bogastvom se osiguramoo..nakupujemo se oruzja i napravimo nuclearke... i onda smo bogovi na planeti zar ne??? al stas kad na celu svake drzave vlada jedan moron.. u nasem slucaju 3
kada bi se sve zemlje u kojima su vecina musliimani sastali i spojili nebil to bila naj sila na svjetu...kontajte malo mi posjedujemo najvece zalihe nafte..... sto znaci da smo najbogatiji....zar ne... i sa tim bogastvom se osiguramoo..nakupujemo se oruzja i napravimo nuclearke... i onda smo bogovi na planeti zar ne??? al stas kad na celu svake drzave vlada jedan moron.. u nasem slucaju 3
- Bosanac sa dna kace
A u tim zemljama vladaju moroni i naftu eksploatisu moroni takodje, moroni kojih nema nigjde drugdje na svijetu, nijednom autu saudisjskog kralja ne smije se prbilizit sluga u pantalonama koje imaju slic da mu ih ne do ti dragi Bog ne bi okrzno dje god!bc_chupo wrote:UH TO JE JEBOTE STVARNO PREVISE MRTVIH U MUSLIMANSKIM ZEMLJAMA.... A GLEDAJ OVO PLS...
Tokom posjete saudijskog kralja Turskoj ljetos iznajmljeno je preko stotinu prvoklasnih prostitutki kojima je placeno u zlatu!
Jedino je Sadam ulago u svoju zemlju, potroseno je na milijarde dolaraa na obrazovanje studenata van Iraka, otvarane su skole i ambulante i u najudaljenijim zabitima, nemusliamni su imali ista prava kao i muslimani itd...a jbg ispade na kraju da je i on bio moron al ope manji u poredjenju sa ostalima, i narod se napatio i sa njim, al danas se pati 100 puta vise u ameriickoj slobodi i demokratiji!
- Abu FEED el-Castro
Jebem ameriku !!!!

- Bosanac sa dna kace
Prokleta je Amerika i zlato sto sjaaa...

- danas
MI posjedujemo zalihe nafte? MI smo najbogatiji? MI treba da se osiguramo? MI cemo biti bogovi?bc_chupo wrote:UH TO JE JEBOTE STVARNO PREVISE MRTVIH U MUSLIMANSKIM ZEMLJAMA.... A GLEDAJ OVO PLS...
ko smo to MI?!?!!?!?!
-
Nokia__
A zasto mrzis Ameriku? OK Busha i politiku, a sta fali Americi? Ili kada kazes da mrzis ameriku mislis samo na politicki dio. Mrziti Amerikance zbog skupine ljudi ti je isto mrziti Muslimane zbog par idiota koji znaju upravljat avionima. Oh da izvini, zaboravio sam da ti sigurno mislis da je Amerika samu sebe napala.bc_chupo wrote:FUCK BUSH...... FUCK USA.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FUCK AMERICA.................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i hate them.........
-
Helem
Nije isto Risto....
Gradonacelnik Harrisburga, kuca mu 2 milje od moje, naredio je rusenje aviona u PA, u kojem su bili Amerikanci, i time pobio sve Amerikance u avionu....Bush ga je unaprijedio, Toma Ridza, u Homeland Security,kojeg je tada i uspostavljen i izmisljen...
Tornjeve u Njujorku jesu srusili sami Amerikanci, kolaps Trgovinskog Centra u Njujorku je najavljivan 3o godina ranije i rusenjem tornjeva,gdje se obavljala sva svjetska trgovina, unisten je trag propaloj americkoj ekonomiji koja zavisi samo od kineske proizvodnje i americkog trzista....Kina je zaprijetila Americi da ce baciti atomsku bombu na Ameriku ako Amerika ne obezbjedi trziste za Kineze....danas skoro sve u Americi je Made in China....
Da bi obezbijedili potrebno gorivo za americku industriju i vozanje Amerikanaca, Amerika je napala Afganistan i Irak....
Ovdje se zrtve ne broje, ni na jednoj strani...
Ali izgleda da nece biti ni puno goriva...
Gradonacelnik Harrisburga, kuca mu 2 milje od moje, naredio je rusenje aviona u PA, u kojem su bili Amerikanci, i time pobio sve Amerikance u avionu....Bush ga je unaprijedio, Toma Ridza, u Homeland Security,kojeg je tada i uspostavljen i izmisljen...
Tornjeve u Njujorku jesu srusili sami Amerikanci, kolaps Trgovinskog Centra u Njujorku je najavljivan 3o godina ranije i rusenjem tornjeva,gdje se obavljala sva svjetska trgovina, unisten je trag propaloj americkoj ekonomiji koja zavisi samo od kineske proizvodnje i americkog trzista....Kina je zaprijetila Americi da ce baciti atomsku bombu na Ameriku ako Amerika ne obezbjedi trziste za Kineze....danas skoro sve u Americi je Made in China....
Da bi obezbijedili potrebno gorivo za americku industriju i vozanje Amerikanaca, Amerika je napala Afganistan i Irak....
Ovdje se zrtve ne broje, ni na jednoj strani...
Ali izgleda da nece biti ni puno goriva...
-
mr__bosnjak
Ma bravo Bush!
Samo da napomenem, ne trebamo mrziti Ameriku, to je divna zemlja koja je i 300.000 nasih Bosnjaka primila, treba mrziti Busha, Republikance i njihovu teroristicku politiku!
DEATH TO BUSH!
- Bosanac sa dna kace
Joj nama vamo raja iz Istocnog Turkestana probise glavu kako nam je najveci neprijatelj Kina ne SAD!

-
Beslija
Sto smo glupi u zadnje vrijeme postali....ili se pravimo....danas wrote:MI posjedujemo zalihe nafte? MI smo najbogatiji? MI treba da se osiguramo? MI cemo biti bogovi?bc_chupo wrote:UH TO JE JEBOTE STVARNO PREVISE MRTVIH U MUSLIMANSKIM ZEMLJAMA.... A GLEDAJ OVO PLS...
ko smo to MI?!?!!?!?!![]()
![]()
- danas
znaci, sad ste ne samo najbogatiji vlasnici sve nafte na svijetu, nego ste i glupiBeslija wrote:Sto smo glupi u zadnje vrijeme postali....ili se pravimo....danas wrote:MI posjedujemo zalihe nafte? MI smo najbogatiji? MI treba da se osiguramo? MI cemo biti bogovi?bc_chupo wrote:UH TO JE JEBOTE STVARNO PREVISE MRTVIH U MUSLIMANSKIM ZEMLJAMA.... A GLEDAJ OVO PLS...
ko smo to MI?!?!!?!?!![]()
![]()
... kao i obicno.
hajde de, neka VAM bude
-
bc_chupo
jednostavno mrzim busha i njegove odluke a amerika je ta koja ih ispunjava jer ak malo promislis da nije americka vojska htjela da napadne to se nebi desilo jbg jer vojska je stvarno velika i da su se svi usprotivili nista se ne bi desilo medjutim oni vole busha i njegove odluke pa ih prate i ubijaju ja ni malo ne mislim da je amerika sama sebe napala to je tako glupa teorija da nema gluplje to su ljudi izmislili damo da bi sjebali busha....medjutim nije tako osama je onaj koji je sjebo busha i moje vidjenje nasih odluka je da e svi muslimani formiraju u jednu vele silu i razvalimo amere do daske......
- danas
smiri se bolan...bc_chupo wrote:jednostavno mrzim busha i njegove odluke a amerika je ta koja ih ispunjava jer ak malo promislis da nije americka vojska htjela da napadne to se nebi desilo jbg jer vojska je stvarno velika i da su se svi usprotivili nista se ne bi desilo medjutim oni vole busha i njegove odluke pa ih prate i ubijaju ja ni malo ne mislim da je amerika sama sebe napala to je tako glupa teorija da nema gluplje to su ljudi izmislili damo da bi sjebali busha....medjutim nije tako osama je onaj koji je sjebo busha i moje vidjenje nasih odluka je da e svi muslimani formiraju u jednu vele silu i razvalimo amere do daske......
situacija nije crno-bijela, mada bi najlakse bilo da je tako. bush je ukrao izbore; zemlja je podijeljena na one koji ga podrzavaju i one koji bi ga najradije okacili za muda; a i u vojsci se sve vise javljaju glasovi koji se protive ovome sto se desava. slazem se, cijela administracija je kriminalna i zlocinacka, i treba ici na sud -- ili nacionalni ili medjunarodni (poput haga). i prva sam za to da USA place ratnu odstetu iraku... a tvoje rijesenje sa nuklearkama ne vidim da ce olaksati ista onim nesretnicima u iraku...