U ime naroda..

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
dobarloszao

#1 U ime naroda..

Post by dobarloszao »

Gledajuci "posljednju" epizodu..stekao sam dojam,da se i Pejakovic poceo sprdadi sa "glavnim ulogama" :(
Donedavno,bio je najveci patriota ove nase drzave..kao da mi se i on poceo mijenjati :?
Ili grijesim :?
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#2 Re: U ime naroda..

Post by PipiDugaDevetka »

strong69

#3 Re: U ime naroda..

Post by strong69 »

PipiDugaDevetka wrote:Banjaluka:
http://www.youtube.com/watch?v=CSx6I1UIG3Y
Ovo je druze u Sarajevu, u Skenderiji...
zonbirile

#4 Re: U ime naroda..

Post by zonbirile »

dobarloszao wrote:Gledajuci "posljednju" epizodu..stekao sam dojam,da se i Pejakovic poceo sprdadi sa "glavnim ulogama" :(
Donedavno,bio je najveci patriota ove nase drzave..kao da mi se i on poceo mijenjati :?
-----------------------------------
po meni U ime naroda osuđijem JP na 5g zbog nasilničkog ponašanja,prijetnji i uzurpacije i uništavanje lične imovine,stana u ulici Koševska 2.Čovjek je ispao zadnje govno.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#5 Re: U ime naroda..

Post by PipiDugaDevetka »

strong69 wrote:
PipiDugaDevetka wrote:Banjaluka:
http://www.youtube.com/watch?v=CSx6I1UIG3Y
Ovo je druze u Sarajevu, u Skenderiji...
Ne znam, nisam prisustvovao, valjda će se neko javiti ko je bio na koncertu.
Last edited by PipiDugaDevetka on 28/05/2010 09:32, edited 2 times in total.
uvjek dobar gost

#6 Re: U ime naroda..

Post by uvjek dobar gost »

zonbirile wrote:
dobarloszao wrote:Gledajuci "posljednju" epizodu..stekao sam dojam,da se i Pejakovic poceo sprdadi sa "glavnim ulogama" :(
-----------------------------------
po meni U ime naroda osuđijem JP na 5g zbog nasilničkog ponašanja,prijetnji i uzurpacije i uništavanje lične imovine,stana u ulici Koševska 2.Čovjek je ispao zadnje govno.
Samo da potvrdim da je i mene duboko razočarao kao čovijek jer sam iz prvu ruke čuo za slučaj pomenuti i znam da je angažovao on ili njegov sin kojekakve glave da prepadaju i uznemiravaju osobu koja je u biti vlasnik pomenute imovine...
Što se tiče pomenute emisije i sam radim sličan posao samo bez kamere i nekad mi bude previše da gledam emisiju kad se vratim sa terena....
zonbirile

#7 Re: U ime naroda..

Post by zonbirile »

čovjek dno dna,napao ženu da joj otme stan,a još veći smradovi u institucijama,koji vjeruju 2umjetniku",a ne relavantnih ZK izvadcima i ostalim vlasničkim papirima,neka dođe meni na vrata...
uvjek dobar gost

#8 Re: U ime naroda..

Post by uvjek dobar gost »

zonbirile wrote:čovjek dno dna,napao ženu da joj otme stan,a još veći smradovi u institucijama,koji vjeruju 2umjetniku",a ne relavantnih ZK izvadcima i ostalim vlasničkim papirima,neka dođe meni na vrata...
To ti je sprega FGR-raje između sebe, ne diram te ne diraj me... pokazatelj je to da mi imamo trulu akademsku zajednicu koja je prikopčana na kojekakve budžete putem projekata i sličnih stvari... koji samo zu i tamo progovore protiv sistema ali su ucijenjeni našim budžetskim novcima i tako šute glavninu vremena dok putuju, stvaraju i sebe smatraju FGR-rajom koja je načitana i kao super inteligentna i pro-europska... a drugi lice im je fuj... jer poprimili su sve odlike vlasti... licemjerni su lažljivi , sebični i samoživi... egoistični i sujetni... e to je ta FGR raja koja šuti dok se zatvaraju pozorišta, dok kultura propada i sve oko nas gubi smisao....
Ali oni su iznad toga !
Post Reply