u dilemi sam
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
bayazit1
#1 u dilemi sam
u velikoj sam dilemi.....imam djevojku (ona mi je broj jedan }iz gorazda je mada to nema veze sa gorazdom.....jako sam sujevjeran...nju naj vise volim mada imam uz nju jos dvije amerikanke znam da to nije uredu ,a sta cu takav sam svi smo razliciti ,zar ne???.... u nasoj dvomjesecnoj vezi sve je bilo uredu do prije dva dana kada sam sreo prijatelja kojega nisam vidio dugo vremena.pricajuci mu o svom zivotu spomenuh mu i djevojku iz gorazda i tu nasta moja dilema..spomenuo mi je da poslije njegovog polugodisnjeg zabavljanja sa jednom drugom djevojkom iz gorazda nije mogao da guzi godinu dana. navodno mu je ova iz gorazda bacala sihre dok mu je davala oralni sex.
po baxuzluku, tek juce ova moja mi prvi put ponudila oralni sex sto sam uplasen pricom od tog jarana odbio,a sto je nju naravno naljutilo i uvrjedilo...ljudi pomagajte sta da radim ????imali ko slicnog iskustva i savjeta sta mi je raditi??????unaprijed hvala
po baxuzluku, tek juce ova moja mi prvi put ponudila oralni sex sto sam uplasen pricom od tog jarana odbio,a sto je nju naravno naljutilo i uvrjedilo...ljudi pomagajte sta da radim ????imali ko slicnog iskustva i savjeta sta mi je raditi??????unaprijed hvala
-
Sarajevska Princeza
Sta bi ti da imas sex sa 3 cure a da nijedna ne zna kako ih foliras?
Ako vec VJERUJES u sihre ti ces zavrsiti sa tom iz Gorazda i jos budi sretan sto ce prihvatiti da bude s tobom s obzirom da si JEFTIN i poprilicno nemoralan.
Sto se tice oralnog - nakon onoliko prostitutki koje su ti ga pusile - mora da te mala VOLI cim je toliki idiot.
Djeca ce ti biti "Lolite" i "Dzordzevi" - genetski naslijedjeno...
Ako vec VJERUJES u sihre ti ces zavrsiti sa tom iz Gorazda i jos budi sretan sto ce prihvatiti da bude s tobom s obzirom da si JEFTIN i poprilicno nemoralan.
Sto se tice oralnog - nakon onoliko prostitutki koje su ti ga pusile - mora da te mala VOLI cim je toliki idiot.
Djeca ce ti biti "Lolite" i "Dzordzevi" - genetski naslijedjeno...
Last edited by Sarajevska Princeza on 16/02/2005 00:04, edited 1 time in total.
-
No_oNe__
definitivno najludji post!
hahahahaha
amerikanke cisto da mi vidimo kako si ti je..ch!
podatak primljen! znaci momak si za neka zavlacenja cura tamo i ovamo bla bla, u prevodu fucker sa velikim atributom LAFO, ispred.
jel hoces da ocrnis gorazdanke? da one stvarno imaju tu osobinu da kad ti pop... ujedno ti i bace sihire, to je sigurno dok ti je ponudila da ti to uradi nesto nije ok s njom i jos se naljutila sto ti nisi pristao na ponudu!
a taj tvoj drug sto mu baca sihire konstantno, reci mu da kada neko ima sihire obicno nije svjestan da ih ima!
sve u svemu slazem se sa jednim od predhodnih prijedloga ako si siguran u sebe da nemas sposobnost bacanja sihira, POVADI BRATE SEBI PAR REBARA i do it yourself! (znam da ces ovo zadnje razumjeti zbog Amerikanki)
hahahahaha
amerikanke cisto da mi vidimo kako si ti je..ch!
jel hoces da ocrnis gorazdanke? da one stvarno imaju tu osobinu da kad ti pop... ujedno ti i bace sihire, to je sigurno dok ti je ponudila da ti to uradi nesto nije ok s njom i jos se naljutila sto ti nisi pristao na ponudu!
a taj tvoj drug sto mu baca sihire konstantno, reci mu da kada neko ima sihire obicno nije svjestan da ih ima!
sve u svemu slazem se sa jednim od predhodnih prijedloga ako si siguran u sebe da nemas sposobnost bacanja sihira, POVADI BRATE SEBI PAR REBARA i do it yourself! (znam da ces ovo zadnje razumjeti zbog Amerikanki)
-
Sarajevska Princeza
mah jasta.No_oNe__ wrote:definitivno najludji post!
jel hoces da ocrnis gorazdanke?
-
Sarajevska Princeza
Mogao je on sebe kastrirati - svakako mu se radi o tome....POVADI BRATE SEBI PAR REBARA i do it yourself! (znam da ces ovo zadnje razumjeti zbog Amerikanki)
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
pitt wrote:Hoce to cure iz gorazda (mada ni ostalima nije mana). Najbolje ti je da zaboravis na sex za njima (curama). Kazu da je koza jedino bice koje ne zna (jos) sihre baciti pa ti vidi.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
hehehe, znam ko je Bajazit 
- hary
Eno ti Kleopatra, pa toj svojoj zabij kontru ako ona bude šta komplikovala.bayazit1 wrote:bi ja pape da mogu.....ljudi nezajebajem se ovo mi je ozbiljan problem...cura samnom neprica od juce i nije mi svejednopape wrote:Probaj ga popusiti sam sebi. Nema sihri, ... garant.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ajme kolega respect