U čemu je stvar??

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
jasko__

#1 U čemu je stvar??

Post by jasko__ »

Evo onako pregledam malo po portalima iz dosade...i po ko zna koji put vidim naslove kako je nekoj celebrity hanumi "ispao" komadić donjeg rublja...(valjda sinoć na Grammy eventu)...naslov u fazonu "Otkrila više nego je planirala"...i svi portali na sav glas prenose kako je neki fotograf uslikao dio tih njenih Gaća :D

Pa Bože dragi opucaj po Google i naći ćeš stotine slika te iste hanume sa plaže gdje je pokazala Cijele Gaće...3/4 guz.a....3/4 grudi...i sad se ja pitam, zašto je sad taj dijelić tih istih Gaća (istina vjerovatno nisu iste :-D ) odjednom toliko zaniljiv...zar smo mi čitaoci toliko zatupljeni da nam svi serviraju takve vijesti kao nešto interesantno i zanimljivo...?????

Čisto onako da malo raspravimo i razmjenimo mišljenja... :bih:
berenice

#2 Re: U čemu je stvar??

Post by berenice »

Upravu si, jebo ti sebe!
golman

#3 Re: U čemu je stvar??

Post by golman »

Pa znaju da će narod instiktivno poletiti da vidi te gaće,a svaki tvoj klik,njima je korist.
karanana

#4 Re: U čemu je stvar??

Post by karanana »

jel pricamo o onoj babi?

haj da je kakav svjez pichich i guz, ali kad sam vidio da je rijec o babinom guzu odmah sam pobjego sa teksta.
Zeljoooo

#5 Re: U čemu je stvar??

Post by Zeljoooo »

karanana wrote:jel pricamo o onoj babi?

haj da je kakav svjez pichich i guz, ali kad sam vidio da je rijec o babinom guzu odmah sam pobjego sa teksta.
Hrdjavom kurcu i dlaka smeta :oops:
Muskarac From Odakle

#6 Re: U čemu je stvar??

Post by Muskarac From Odakle »

nemoj tako baba je u najboljim godinama.
Zastavnik_dzemo

#7 Re: U čemu je stvar??

Post by Zastavnik_dzemo »

Isto kad mi kazu hajmo u neki nocni klub ima dobrih koka ... pa jbt ako mi se gleda fino odem na bazen i gledam haman gole em mlade em stare em mrsave em debele em sisate em guzate .... jos ponesem masku pa pod vodom gledam kako butine i guzovi talasaju ... ni ja ne kontam u cemu je fol
All Apologies

#8 Re: U čemu je stvar??

Post by All Apologies »

Razlika je u nazivu, psiholoska igra rijeci koja ljude tjera na klikanje da vide to nesto...
gace su unutarnji ves i to treba ili se podrazumijeva da treba da bude nesto skriveno i tajno kao poruka na fb,
kupaci kostim se podrazumijeva kao javan kao sto je status na fb :D
berenice

#9 Re: U čemu je stvar??

Post by berenice »

Raspravimo i razmijenimo misljenja o cemu? ba?
Logovan

#10 Re: U čemu je stvar??

Post by Logovan »

Zastavnik_dzemo wrote:Isto kad mi kazu hajmo u neki nocni klub ima dobrih koka ... pa jbt ako mi se gleda fino odem na bazen i gledam haman gole em mlade em stare em mrsave em debele em sisate em guzate .... jos ponesem masku pa pod vodom gledam kako butine i guzovi talasaju ... ni ja ne kontam u cemu je fol
:lol: :lol:
Najbolje žene su na bazenima. :izet:
Post Reply