U cemu je problem?!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Last_one
#1 U cemu je problem?!
Ovi frajeri kukaju da hoce lijepu,pametnu,zanimljivu curu koja eto nije isla od ruke do ruke....i kad nadju takvu i skontaju da je na jeftin fol ne mogu povaliti....bjeze ko ludi!!!!U cemu je fol.....
-
mamica papucarka
mozda im se mrsko trudit 
- anais_nin
#7 Re: U cemu je problem?!
umjetnost je drzat ih u ubjedjenju da ces im dati, a ne dat imLast_one wrote:Ovi frajeri kukaju da hoce lijepu,pametnu,zanimljivu curu koja eto nije isla od ruke do ruke....i kad nadju takvu i skontaju da je na jeftin fol ne mogu povaliti....bjeze ko ludi!!!!U cemu je fol.....
-
Gray
#8 Re: U cemu je problem?!
Last_one wrote:Ovi frajeri kukaju da hoce lijepu,pametnu,zanimljivu curu koja eto nije isla od ruke do ruke....i kad nadju takvu i skontaju da je na jeftin fol ne mogu povaliti....bjeze ko ludi!!!!U cemu je fol.....
Isto kao što djevojke kažu da hoće finog, pametnog, kulturnog momka, koji će ih poštovati i cijeniti, a onda idu za nekim papkom koji se pravi mangup.
U čemu je tu fol?
BTW, ja imam i lijepu i pametnu i zanimljivu djevojku i ne dam je ni za šta.
-
nevjestA
#9 Re: U cemu je problem?!
no sikiriki Last one naletjela si na pogresnoga za sebeLast_one wrote:Ovi frajeri kukaju da hoce lijepu,pametnu,zanimljivu curu koja eto nije isla od ruke do ruke....i kad nadju takvu i skontaju da je na jeftin fol ne mogu povaliti....bjeze ko ludi!!!!U cemu je fol.....
@Gray, svi grijesimo...i muskarci i zene...ponekad ti se cini ili zelis vjerovati da neko nije "toliko" los, zato sto ima hemije ili te osoba privlaci...normalno trebali bismo vjerovati, makar ja, svom gut feelingu, kad osjetim da je neko kreten ( odnosi se tako prema zenama) ma koliko obrazovan, finog izgleda, privlacan bio i maknuti se od njega/nje, ne nadati se nicemu dobrome, ali....
-
PerilicaDuzeTrajeUzCalgon
zasto sam se ja satro oko cure, oblijeto oko nje, pokusavao na sve nacine i nista, i sad, kad sam u finoj i stabilnoj vezi, ova se vraca i kao ona bi nesh
u cemu je problem? 
- anais_nin
u izboru cure za salijetanjePerilicaDuzeTrajeUzCalgon wrote:zasto sam se ja satro oko cure, oblijeto oko nje, pokusavao na sve nacine i nista, i sad, kad sam u finoj i stabilnoj vezi, ova se vraca i kao ona bi neshu cemu je problem?
- Murat Sabanovic
#12 Re: U cemu je problem?!
rijetke su one, koje nisu isle od ruke do ruke.malo me cudi ,gdje ti upoznajes takve trebe-u obdanistu???Last_one wrote:Ovi frajeri kukaju da hoce lijepu,pametnu,zanimljivu curu koja eto nije isla od ruke do ruke....i kad nadju takvu i skontaju da je na jeftin fol ne mogu povaliti....bjeze ko ludi!!!!U cemu je fol.....
- chinese_water
#13 Re: U cemu je problem?!
jel ovo na nacionalnoj osnovi?Murat Sabanovic wrote:rijetke su one, koje nisu isle od ruke do ruke.malo me cudi ,gdje ti upoznajes takve trebe-u obdanistu???Last_one wrote:Ovi frajeri kukaju da hoce lijepu,pametnu,zanimljivu curu koja eto nije isla od ruke do ruke....i kad nadju takvu i skontaju da je na jeftin fol ne mogu povaliti....bjeze ko ludi!!!!U cemu je fol.....
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#14 Re: U cemu je problem?!
Last_one wrote:Ovi frajeri kukaju da hoce lijepu,pametnu,zanimljivu curu koja eto nije isla od ruke do ruke....i kad nadju takvu i skontaju da je na jeftin fol ne mogu povaliti....bjeze ko ludi!!!!U cemu je fol.....
- ahmed&nedzad
#15 Re: U cemu je problem?!
horns&drums wrote:Last_one wrote:Ovi frajeri kukaju da hoce lijepu,pametnu,zanimljivu curu koja eto nije isla od ruke do ruke....i kad nadju takvu i skontaju da je na jeftin fol ne mogu povaliti....bjeze ko ludi!!!!U cemu je fol.....
Horns, ko te ovo slik'o?
- anais_nin
#16 Re: U cemu je problem?!
pa ona misli isti kao na prethodnim temama ono sto se spominje, da nije djevica ali da nije ni previse iskusnaBeatrix wrote:Last_one wrote:Ovi frajeri kukaju da hoce lijepu,pametnu,zanimljivu curu koja eto nije isla od ruke do ruke....i kad nadju takvu i skontaju da je na jeftin fol ne mogu povaliti....bjeze ko ludi!!!!U cemu je fol.....![]()
ne znam
![]()
a kako mislis isla od ruke do rukenecu ni ja nekog ko je isao od ruke do ruke
![]()
![]()
a ja vam fino kazem, i lijenog magarca mozes kilometrima gonit kud hoces samo ako mu mrkvu pred nosom mlataras....sklonis mu mrkvu nece ni metar pomaknut
-
Zhaba
#17 Re: U cemu je problem?!
neces vjerovati ali ima i frajeri koji ne bjezeLast_one wrote:Ovi frajeri kukaju da hoce lijepu,pametnu,zanimljivu curu koja eto nije isla od ruke do ruke....i kad nadju takvu i skontaju da je na jeftin fol ne mogu povaliti....bjeze ko ludi!!!!U cemu je fol.....
-
PITARKA_SA
svi mi zelimo nekoga finog,dobrog,pristojnog..bla,bla,bla
ali samo onda kada zelimo da ga kuchi vodimo
ali samo onda kada zelimo da ga kuchi vodimo
-
Last_one
#19 Re: U cemu je problem?!
Hm...bas mi je zao ako imas takvo misljenje...ali ja ih poznajem puno takvih,,,...Murat Sabanovic wrote:rijetke su one, koje nisu isle od ruke do ruke.malo me cudi ,gdje ti upoznajes takve trebe-u obdanistu???Last_one wrote:Ovi frajeri kukaju da hoce lijepu,pametnu,zanimljivu curu koja eto nije isla od ruke do ruke....i kad nadju takvu i skontaju da je na jeftin fol ne mogu povaliti....bjeze ko ludi!!!!U cemu je fol.....
-
Last_one
#21 Re: U cemu je problem?!
anais_nin wrote:pa ona misli isti kao na prethodnim temama ono sto se spominje, da nije djevica ali da nije ni previse iskusnaBeatrix wrote:Last_one wrote:Ovi frajeri kukaju da hoce lijepu,pametnu,zanimljivu curu koja eto nije isla od ruke do ruke....i kad nadju takvu i skontaju da je na jeftin fol ne mogu povaliti....bjeze ko ludi!!!!U cemu je fol.....![]()
ne znam
![]()
a kako mislis isla od ruke do rukenecu ni ja nekog ko je isao od ruke do ruke
![]()
![]()
![]()
a ja vam fino kazem, i lijenog magarca mozes kilometrima gonit kud hoces samo ako mu mrkvu pred nosom mlataras....sklonis mu mrkvu nece ni metar pomaknut
-
ibrik
#22 Re: U cemu je problem?!
Zhaba wrote:neces vjerovati ali ima i frajeri koji ne bjezeLast_one wrote:Ovi frajeri kukaju da hoce lijepu,pametnu,zanimljivu curu koja eto nije isla od ruke do ruke....i kad nadju takvu i skontaju da je na jeftin fol ne mogu povaliti....bjeze ko ludi!!!!U cemu je fol.....
Last edited by ibrik on 09/06/2010 10:06, edited 1 time in total.
-
freeflight
#23 Re: U cemu je problem?!
hahaha jes ga zateko na dijelu i jos mu sliku na NET staviohorns&drums wrote:Last_one wrote:Ovi frajeri kukaju da hoce lijepu,pametnu,zanimljivu curu koja eto nije isla od ruke do ruke....i kad nadju takvu i skontaju da je na jeftin fol ne mogu povaliti....bjeze ko ludi!!!!U cemu je fol.....
a mozda ga je treba uslikala