Pametno sigurno nije... Jel ok ili nije zavisi od njihovog dogovara.sadie_forever wrote:Recimo on zivi u Njemackoj a ona u Bosni,jel po vasem misljenju ok da on ili ona izlaze na kafe i sl s drugovima/drugaricama,navecer i sl ? ako su vec u braku
U braku izlazak odvojeno
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Walther
#76 Re: U braku izlazak odvojeno
- Sephora
#77 Re: U braku izlazak odvojeno
Izaci na kafu, ne zanci prevariti partnera !sadie_forever wrote:Recimo on zivi u Njemackoj a ona u Bosni,jel po vasem misljenju ok da on ili ona izlaze na kafe i sl s drugovima/drugaricama,navecer i sl ? ako su vec u braku
Sta zanci, ako su u braku to znaci da je/ga treba kuci zamangaliti ?
-
dudlov
#78 Re: U braku izlazak odvojeno
Šta ona čeka, ma odmah nek se seli u Njemačku pa nek zajedno izlaze. Čuj izlasci odvojeno, a Njemačka zovesadie_forever wrote:Recimo on zivi u Njemackoj a ona u Bosni,jel po vasem misljenju ok da on ili ona izlaze na kafe i sl s drugovima/drugaricama,navecer i sl ? ako su vec u braku
-
hanamontanaa
#79 Re: U braku izlazak odvojeno
Ja imam prijatelja koji živi sa ženom, a ide u drugu državu da izađe s prijateljicom
eh to je problem... Ovo kad su odvojeni, pa neće valjda samovati u kući dok se ne vide sa susupružnikom jednom u ko zna koliko vremena 
- sadie_forever
#80 Re: U braku izlazak odvojeno
to je jako problematicno...sta na to kaze zakonita gospodja?hanamontanaa wrote:Ja imam prijatelja koji živi sa ženom, a ide u drugu državu da izađe s prijateljicomeh to je problem... Ovo kad su odvojeni, pa neće valjda samovati u kući dok se ne vide sa susupružnikom jednom u ko zna koliko vremena
- alijagoro
#81 Re: U braku izlazak odvojeno
Mora da mu je dobra ta prijateljicahanamontanaa wrote:Ja imam prijatelja koji živi sa ženom, a ide u drugu državu da izađe s prijateljicomeh to je problem... Ovo kad su odvojeni, pa neće valjda samovati u kući dok se ne vide sa susupružnikom jednom u ko zna koliko vremena
-
dudlov
#82 Re: U braku izlazak odvojeno
Podvalio joj garant sliku nekog gabora dobre dušesadie_forever wrote:to je jako problematicno...sta na to kaze zakonita gospodja?hanamontanaa wrote:Ja imam prijatelja koji živi sa ženom, a ide u drugu državu da izađe s prijateljicomeh to je problem... Ovo kad su odvojeni, pa neće valjda samovati u kući dok se ne vide sa susupružnikom jednom u ko zna koliko vremena
-
dudlov
#83 Re: U braku izlazak odvojeno
Jašta će zbog gurbeta u drugu državu ići. Normalno da je dobraalijagoro wrote:Mora da mu je dobra ta prijateljicahanamontanaa wrote:Ja imam prijatelja koji živi sa ženom, a ide u drugu državu da izađe s prijateljicomeh to je problem... Ovo kad su odvojeni, pa neće valjda samovati u kući dok se ne vide sa susupružnikom jednom u ko zna koliko vremena
-
hanamontanaa
#84 Re: U braku izlazak odvojeno
Iskreno nikad nisam ni pitala, mislim da pravda "poslovnim putovanjem"sadie_forever wrote:to je jako problematicno...sta na to kaze zakonita gospodja?hanamontanaa wrote:Ja imam prijatelja koji živi sa ženom, a ide u drugu državu da izađe s prijateljicomeh to je problem... Ovo kad su odvojeni, pa neće valjda samovati u kući dok se ne vide sa susupružnikom jednom u ko zna koliko vremena
@alijagoro Dok zbog nje predje toliki put, dobra je
- sadie_forever
#85 Re: U braku izlazak odvojeno
Vjerovatno je on tip 40+ a ona 20-ehanamontanaa wrote:Iskreno nikad nisam ni pitala, mislim da pravda "poslovnim putovanjem"sadie_forever wrote:to je jako problematicno...sta na to kaze zakonita gospodja?hanamontanaa wrote:Ja imam prijatelja koji živi sa ženom, a ide u drugu državu da izađe s prijateljicomeh to je problem... Ovo kad su odvojeni, pa neće valjda samovati u kući dok se ne vide sa susupružnikom jednom u ko zna koliko vremena
![]()
@alijagoro Dok zbog nje predje toliki put, dobra je
- alijagoro
#86 Re: U braku izlazak odvojeno
Hano da nisi ti ta prijateljica iz price 
- alijagoro
#87 Re: U braku izlazak odvojeno
dudlov wrote:Jašta će zbog gurbeta u drugu državu ići. Normalno da je dobraalijagoro wrote:Mora da mu je dobra ta prijateljicahanamontanaa wrote:Ja imam prijatelja koji živi sa ženom, a ide u drugu državu da izađe s prijateljicomeh to je problem... Ovo kad su odvojeni, pa neće valjda samovati u kući dok se ne vide sa susupružnikom jednom u ko zna koliko vremena
-
hanamontanaa
#88 Re: U braku izlazak odvojeno
Oboje u 30-tim, ranim i kasnim
Žena isto dobro izgleda, dakle nije to presudilo. Vjerovatno jedan od milion razloga zbog kojih dodje do zasicenja u braku. Koji ne zanima me kako
Žena isto dobro izgleda, dakle nije to presudilo. Vjerovatno jedan od milion razloga zbog kojih dodje do zasicenja u braku. Koji ne zanima me kako