U BiH za novu godinu

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Bakir1

#1 U BiH za novu godinu

Post by Bakir1 »

prije nego krenete paljbu po meni zamolio bih admine ako smatraju da ovoj temi nije mjesto ovdje istu pobrisu.
naime imam potrebe za jeftinim terenskim vozilom koje za sada se moze naci po zemljama eu u bosni ne.
ova tema se namece kao pomoc meni da nadjem nekog od forumasa koji su sa mjestom prebivalista u eu a veoma bi pozeljno bilo u holandiji ili engleskoj i koji je imao namjeru u skorije vrijeme dolazecih praznika doci do BiH i ako mu takva varijanta odgovara dovuci jedan terenski auto o kojem bi usaglasili sve putem ovih cyber cuda moderne tehnologije.
ja mogu otici po isti ali ne mogu uci nazad u BiH jer to nas zakon ne dozvoljava.
pa eto ako ima neko ko je zainteresovan za ovo barem bi ga put u BiH dosao jeftinije :D
papiri od auta se vracaju odmah po preuzimanju tako da osoba koja bi se vodila kao privremeni vlasnik sa istim nece imati vise nista po odjavi vozila u maticnoj zemlji i isto ce se ovdje koristiti iskljucivo za off road voznje bez prilike da se dodje u sukob sa organima reda.
to je to,ko misli da moze pomoci,moze me kontaktirati putem pp poruke ili ovako javno.
hvala svima :-D
Santos

#2 Re: U BiH za novu godinu

Post by Santos »

Evo haveru ja dolazim.Dao sam podatke o autu,pa se javi na pp da vidimo kolko i sta,pa mozda i sta bude.
Bakir1

#3 Re: U BiH za novu godinu

Post by Bakir1 »

napisao sam i ja tebi pp ne bih tog sarana ali bi nesto drugo isto preko tebe ako te zanima
Post Reply