U BiH cu se vratiti...
- StLouis
#1 U BiH cu se vratiti...
Da li se namjeravate vratiti jednog dana u BiH? Ako namjeravate ili ste vec odlucili da se vratite, sto vas je ponukalo na povratak? Isto pitanje za one koji se ne namjeravaju vratiti, zasto se ne zelite vratiti?
Last edited by StLouis on 09/09/2006 23:22, edited 1 time in total.
- Abu FEED el-Castro
Ja se svaki dan vraćam u BiH i to me ubija 
- Bosanac_21
Ako Bog da, insallah, cu se vratit. Nisam ni izasao iz moje predivne Bosne zato sto sam zelio, vec sto me muka u ratu natjerala. Skoro sam bio u svojoj Bosni, i gdje god sam bio u svijetu (Njemackoj, Americi), nigdje nisam se ljepse osjecao nego u svojoj domovini medju svojim narodom.
Kao sto sto kaze jedna sevdalinka: ...necu da me pritiska tudjina, jer Bosna je majka Bosancima... - tako se upravo i osjecam. Dzaba mi sve sto imam u tudjini, kad mi je dusa prazna. Ako Bog da nadam se, samo da bude zdravlja, da cu se u svoju Bosansku Krajinu ponovo vratit.
Kao sto sto kaze jedna sevdalinka: ...necu da me pritiska tudjina, jer Bosna je majka Bosancima... - tako se upravo i osjecam. Dzaba mi sve sto imam u tudjini, kad mi je dusa prazna. Ako Bog da nadam se, samo da bude zdravlja, da cu se u svoju Bosansku Krajinu ponovo vratit.
Last edited by Bosanac_21 on 09/09/2006 23:23, edited 1 time in total.
- manijak1
St.Louis ova moja digresija znači da forum treba i čitati a ne otvarati milion sličnih tema
Eto ....pojma ti ne znaš , fakat