U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!
-
nedim01
#1 U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!
u zahvalnost sto im je sacuovao policiju republike srpske, srbi mu zahvaljuju...
- furija Strašna
-
nedim01
#3 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!
pa poznato je da dodik ima smisla za zajebanciju..furija Strašna wrote:![]()
![]()
Zezaš?
- gospodar kuglastih munja
#4 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!
Danasnji dan ce biti proglasen krsnom slavom Milicije RS, Sveti HAREstos Milicijski!!!

- Dioda
#5 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!
gospodar kuglastih munja wrote:Danasnji dan ce biti proglasen krsnom slavom Milicije RS, Sveti HAREstos Milicijski!!!![]()
![]()
- MuaDib
#6 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!
Čuo sam jednu finu uzrečicu: "Hare Dodikovo magare"

-
carla del ponte
#7 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!
Dioda wrote:gospodar kuglastih munja wrote:Danasnji dan ce biti proglasen krsnom slavom Milicije RS, Sveti HAREstos Milicijski!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
zavrzlama
#8 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!
a ko ta policija nije jucer bila...loptica je prebacena Dodiku u teren...valja rusit ono sto je sopstvenom rukom podpisao...da se nije prihvatilo od strane federacije(sto se dodik potajno nadao) imao bi isto sto ima a drugi bi bili optuzeni za destrukciju..ovako ce sad Dodik morat ici protiv MZ i opstruirat tri principa i stvarnu reformu..a policija rs ce biti policija u prelaznom obliku..bolje i to nego sto je bila dosad..cisto entitetska policija bez ikakve kontrole drzave nad istom..nedim01 wrote:u zahvalnost sto im je sacuovao policiju republike srpske, srbi mu zahvaljuju...
-
carla del ponte
#9 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!
Ove tačkice... ovo valjda znači... da ni ti sam... baš ne vjeruješ u to...u što pokušavaš još MOŽDA ponekog da ubijediš, kažem MOŽDAzavrzlama wrote:a ko ta policija nije jucer bila...loptica je prebacena Dodiku u teren...valja rusit ono sto je sopstvenom rukom podpisao...da se nije prihvatilo od strane federacije(sto se dodik potajno nadao) imao bi isto sto ima a drugi bi bili optuzeni za destrukciju..ovako ce sad Dodik morat ici protiv MZ i opstruirat tri principa i stvarnu reformu..a policija rs ce biti policija u prelaznom obliku..bolje i to nego sto je bila dosad..cisto entitetska policija bez ikakve kontrole drzave nad istom..nedim01 wrote:u zahvalnost sto im je sacuovao policiju republike srpske, srbi mu zahvaljuju...
-
zavrzlama
#10 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!
procitaj za koji mjesec ...pa ces znati je li istina ili necarla del ponte wrote:Ove tačkice... ovo valjda znači... da ni ti sam... baš ne vjeruješ u to...u što pokušavaš još MOŽDA ponekog da ubijediš, kažem MOŽDAzavrzlama wrote:a ko ta policija nije jucer bila...loptica je prebacena Dodiku u teren...valja rusit ono sto je sopstvenom rukom podpisao...da se nije prihvatilo od strane federacije(sto se dodik potajno nadao) imao bi isto sto ima a drugi bi bili optuzeni za destrukciju..ovako ce sad Dodik morat ici protiv MZ i opstruirat tri principa i stvarnu reformu..a policija rs ce biti policija u prelaznom obliku..bolje i to nego sto je bila dosad..cisto entitetska policija bez ikakve kontrole drzave nad istom..nedim01 wrote:u zahvalnost sto im je sacuovao policiju republike srpske, srbi mu zahvaljuju...
-
Frankyee
#11 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!
Haris Silajdzic = 100% izdaja
-
sekspir
#12 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!
Na POLITICI "Zavrzlama" je najinteresantniji lik.Iscitavajte pazljivo njegove postove,pamtite i uporedjujte.Ja to radim vec nekoliko sedmica i mislim da " u svemu ima sistema".Cak sam,u jednom momentu,pomislio da se ne radi o nekom politickom(profesionalnom) analiticaru koji,na ovaj,forumski nacin,sondira,hajde da kazem,misljenje malo pismenije populacije.Ja ga poprilicno ozbiljno shvatam pa mi svaka njegova optimisticnija najava razvedri sumornu noc.Dobro je da ima i takvih.
-
signature
#13 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!
fino se rimuje.MuaDib wrote:Čuo sam jednu finu uzrečicu: "Hare Dodikovo magare"![]()
-
Area_51
#14 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!
Serija Tale, majka i dvoje djece.signature wrote:fino se rimuje.MuaDib wrote:Čuo sam jednu finu uzrečicu: "Hare Dodikovo magare"![]()
Sad ce nama svima 100% biti bolje, da ne kazem, ja se vec osjecam bolje i sigurnije. Pa ljudi dobismo jedinstevnu, doduse 2 x 50% policiju
Tu ce neki sa foruma zdusno govorit sigurno, samo sto se nije Ustav nije donio, treba haretu dati jos jedan mandat. On ce ukinut enitet i napravit nam nesto 100% bolje. E, nece.
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#15 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!
Kao da Dodik vec nekoliko puta nije pogazio sto je potpisao I kao da se isti broj puta nije zamjerio MZ-u pa na kraju opet nista. Na njega poslije svega ipak gledaju kao najjaceg politicara u BiH. Narod treba da prestane vjerovati da ce se naci neka Evropa ili Amerika I da ce jednim mahom maca ispraviti sve nepravde koje nam se svakodnevno poturaju. Osim ako se iza zavjese ne kroje planovi za koje javnost ne zna u sta vise odavno nevjerujem.zavrzlama wrote:a ko ta policija nije jucer bila...loptica je prebacena Dodiku u teren...valja rusit ono sto je sopstvenom rukom podpisao...da se nije prihvatilo od strane federacije(sto se dodik potajno nadao) imao bi isto sto ima a drugi bi bili optuzeni za destrukciju..ovako ce sad Dodik morat ici protiv MZ i opstruirat tri principa i stvarnu reformu..a policija rs ce biti policija u prelaznom obliku..bolje i to nego sto je bila dosad..cisto entitetska policija bez ikakve kontrole drzave nad istom..nedim01 wrote:u zahvalnost sto im je sacuovao policiju republike srpske, srbi mu zahvaljuju...
- don vito
#16 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!
Kad je Hare ovako lijepo nagradio Srbe, red je da necim pocasti i Hrvate. Posto ce uskoro ponovo poceti pregovori o ustavnim promjenama pitanje je samo na koji nacin ce SBiH, SNSD i dva HDZ-a izglasati hrvatski entitet. Imaju vecinu u Parlamentu, na suprotnoj strani su samo SDA, SDP i BPS, vjerovatno ce SDS biti uzdrzan.
To Hare care!
Za ove dvije godine od kako si se vratio u politiku dao si veliki doprinos medjunacionalnom pomirenju u BiH. Jos nijedan bosnjacki politicar nije uzivao takve simpatije Srba, a bogami i Hrvata.
To Hare care!
-
zavrzlama
#17 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!
Kao da Dodik vec nekoliko puta nije pogazio sto je potpisao I kao da se isti broj puta nije zamjerio MZ-u pa na kraju opet nista. Na njega poslije svega ipak gledaju kao najjaceg politicara u BiH.
ne gleda MZ na Dodika kao najjaceg politicara u BIH...vec gledaju na odumirajucu zvijer zvanu velika srbija cjii je rep dodik...dok glava zvijeri umire na kosovu..rep(dodik) se koprca...cim glava umre...rep cemo preparirat....
-
zavrzlama
#18 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!
sekspir wrote:Na POLITICI "Zavrzlama" je najinteresantniji lik.Iscitavajte pazljivo njegove postove,pamtite i uporedjujte.Ja to radim vec nekoliko sedmica i mislim da " u svemu ima sistema".Cak sam,u jednom momentu,pomislio da se ne radi o nekom politickom(profesionalnom) analiticaru koji,na ovaj,forumski nacin,sondira,hajde da kazem,misljenje malo pismenije populacije.Ja ga poprilicno ozbiljno shvatam pa mi svaka njegova optimisticnija najava razvedri sumornu noc.Dobro je da ima i takvih.
Hvala na podrsci
Uz dodatak:
by zavrzlama on 10/04/2008 18:40
da se ne sekirate...prihvatit ce se prijedlog EU...nasi se ne mogu dogovoriti....reformu ce voditi EU...domaci ce samo staviti potpise da EU ovlascuju da radi sve za/umjesto njih.....a sutra ce svaka strana Proglasiti da je njihov cilj ostvaren...dodik ce vikat da je ostala policija rs-a...[size=150]tihic ce glumiti patriotu nad patriotama.[/size]..silajdjic ce reci da je BIH dobila jedinstvenu policijsku strukturu...itd...
-
Ponekad s'proljeca
#19 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!
Bojim se da ce Bosnjaci postati bijeli cigani razasuti po citavom svijetu!!!!!
-
dariomiamigo
#20 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!
Jebo Harisa,al nemojte glumiti da ste bolji od Sizifa kad niste,SSA ,pristupni fondovi itd. i sl. to je bitno

- furija Strašna
#21 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!
Pa ja Dodika gotivim upravo zbog toganedim01 wrote:pa poznato je da dodik ima smisla za zajebanciju..furija Strašna wrote:![]()
![]()
Zezaš?
-
doktor30
#22 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!
silajdzic opet neki dan na teveu kaze: nema policije republike srpske. treba ukljuciti psihijatre. covjek nije normalan definitivno. a posebno mi se gade ona udruzenja boraca, majki srebrenica itd itd, sad sute svi, sto sad ne reaguju, fuj, gade mi se!
-
zlatan01
#23 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!
Ovo cu reci jos jednom,"Prosjecnom Bosancu je lakse utjerati 30 cm u guzicu nego pola centa u glavu"!doktor30 wrote:silajdzic opet neki dan na teveu kaze: nema policije republike srpske. treba ukljuciti psihijatre. covjek nije normalan definitivno. a posebno mi se gade ona udruzenja boraca, majki srebrenica itd itd, sad sute svi, sto sad ne reaguju, fuj, gade mi se!
-
laku noć
#24 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!
Pa već su kao i Srbi,samo su ovi sa zapada malo nešto učabulili (nek je neko)Ponekad s'proljeca wrote:Bojim se da ce Bosnjaci postati bijeli cigani razasuti po citavom svijetu!!!!!