A meni pade na pamet ona stara narodna - "svugdje mu je bolje nego u gachama".
Licno, nisam poklonik te mudrosti i ne slazem se sa "u baglamu - u baglamu".
Bolje umrijeti suha qrtza nego davati cenera za sex.
Sta vi mislite o tome?!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
kao savjesna i svjesna osoba svi problemi takve prirode su mi poznati ..nekim djelom masnijom cijenom smanjujem rizik od toga..jer takvi urade potrebne pretrage..imas sve labaratorijske nalaze na uvid ...cistu posteljinu..platis masno al ti dobro covjece....Bond_JaneBond wrote:luda, nisi ti ni tolikko luda, ali ja ipak ne bi
čuču, ne svugdje i ne sa svakim
http://www.sarajevo-x.com/clanak/090218070
a ti ne bi uzeo lovu??????karanana wrote:luda, ja ti se htjeo ponuditi besplatno a ti bi da platis.
chuchu, a gdje to ima za cenera? jeli evra il maraka?
Maraka brate, maraka...karanana wrote:luda, ja ti se htjeo ponuditi besplatno a ti bi da platis.
nista ti ne bih naplatio. mozda bih uzeo baksis nakon dobro odradjene usluge kao znak paznje i pohvale.luda wrote:a ti ne bi uzeo lovu??????karanana wrote:luda, ja ti se htjeo ponuditi besplatno a ti bi da platis.
Cuj za cenerachuchumbamayumbe wrote:Dodje neki dan jaran sa pricom - "oo, jesam jeb* za cenera!"
![]()
Sta vi mislite o tome?!
samouvjereno kazes da bi usluga bila dobro odradena...mmm..primamljivo....karanana wrote:nista ti ne bih naplatio. mozda bih uzeo baksis nakon dobro odradjene usluge kao znak paznje i pohvale.luda wrote:a ti ne bi uzeo lovu??????karanana wrote:luda, ja ti se htjeo ponuditi besplatno a ti bi da platis.
joj, sto kazes, ne bih ni ja chuchu one odrone tamo ono, mozda samo nesto drugo. evo vidjet cu hoce li sta biti sa ludom pa ako ne, onda mi javni.
duboko se ispricavam....idem....sorry...chuchumbamayumbe wrote:vas dvoje se cjenkajte i dogovarajte preko PP ba!
Jok ba, to znaci da nisi vegetarijanac!Vincent Raine wrote:Prije bi podero po kile mesa nego kuravu ispod mosta![]()
edit:
jel to znaci da sam familijarni tip?
pretpostavljam da se ovo odnosi na placanje za seks tj prostituciju...chuchumbamayumbe wrote:Dodje neki dan jaran sa pricom - "oo, jesam jeb* za cenera!"
![]()
Sta vi mislite o tome?!
Jesi, ti si normalan, ali ti je jetra nenormalna.JThomas wrote:ja se maksimom "bolje išta nego ništa" vodim jedino kad su u pitanju alkoholna pića![]()
jesam li ja normalan?
welcome to the clubJThomas wrote:ja se maksimom "bolje išta nego ništa" vodim jedino kad su u pitanju alkoholna pića![]()
jesam li ja normalan?
callmethebreeeze wrote:ja bih ga prije u uticnicu pristavio, nego platio. ne vjerujem u mit o sretnoj kurvi , a i previse sebe cijenim da bih placao za sex. molim velikog manitua da nikada ne dodjem u situaciji da moram placati za to.