U-21 reprezentacija..Vaš prijedlog!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
anlayan12

#1 U-21 reprezentacija..Vaš prijedlog!

Post by anlayan12 »

hajmo svi dati prijedlog nase idealne U-21....kad vidim koji su pozvani zgadi mi se zivot..sad ce neki reci klinac, dijete itd itd.., ali je meni stvarno zao sto igraju igraci iz Lihtenstajna i HNK Capljine pored raznih talenata vani...

evo mog prijedloga...
GOLMANI: Mešić ( Stuttgart ), Šehić ( Željezničar ), Lišić ( Portland ) ODBRANA: Malić ( Mattersburg ), Hrustić ( Bochum ), Bičakčić ( Stuttgart ), Halilović ( NK Slavonac ), Vranješ ( Crvena Zvezda ), Šunjić ( Zrinjski ), Pejić ( Orašje )
VEZNI RED: Salihović ( Vancouver Whitecaps ), Bukva ( Austria Kärnten ), Osmanagić ( OFK Beograd ), Hadžić ( Ried ), Ikanović ( FC Thun ), Haurdić ( Jablonec ), Bajrić ( Schalke ), Hadžirešić ( West Ham )
NAPAD: Slomić ( Croatia Sesvete ), Handžić ( Lech ), Pandža ( Sarajevo ), Kapidžić ( Aarhus ), Mešanović ( Jablonec ), Bilbija ( Borac )
zalizani

#2 Re: U-21 reprezentacija..Vaš prijedlog!

Post by zalizani »

Ja kao veliki poštovalac lika i djela Branimira Tulića mogu samo da podržim aktuelni spisak.Hadžirešić i co. mogu nastupiti samo u slucaju žiralne uplate.
Edin H.

#3 Re: U-21 reprezentacija..Vaš prijedlog!

Post by Edin H. »

zalizani wrote:Ja kao veliki poštovalac lika i djela Branimira Tulića mogu samo da podržim aktuelni spisak.Hadžirešić i co. mogu nastupiti samo u slucaju žiralne uplate.

Ko zna, zna... :oops:
anlayan12

#4 Re: U-21 reprezentacija..Vaš prijedlog!

Post by anlayan12 »

zalizani wrote:Ja kao veliki poštovalac lika i djela Branimira Tulića mogu samo da podržim aktuelni spisak.Hadžirešić i co. mogu nastupiti samo u slucaju žiralne uplate.
vidjet ćemo ga u petak ;)
van Basten

#5 Re: U-21 reprezentacija..Vaš prijedlog!

Post by van Basten »

na prozivku ponijeti peti primjerak :P
Post Reply