Jao kakavih sve gluposti ima među zvaničnim pravilima.LSD wrote: Pravilo,jarane...pravilo 100% ...pisalo je o tome....Nikic je smijenjen (ili je podnio ostavku,nisam siguran) nakon poraza od Malte,a posto MORA biti srbin (u ovom ciklusu) po pravilniku na klupi nase U-21 tako je dosao i Tulic (sta je najjadnije samo je on bio medju kandidatima hahah)....nista od kod ove band zvane NS nije slucajno.
U 21 BiH´vs Vels
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
#26 Re: U 21 BiH´vs Vels
- campa_xxx
#27 Re: U 21 BiH´vs Vels
Drago mi je samo zbog Dialibe.... 
-
Mobile_Disco
#28 Re: U 21 BiH´vs Vels
Skroz nejasne izmjene ovog debila.. Vadi Dialibu momak skoro najbolji na terenu.. Stilic ne igra.. a onaj mu TATIN DEBIL igra.. jad da jada veceg nema..
-
elSaik
#29 Re: U 21 BiH´vs Vels
Pa kako ga tata može gurati, kad je tata mrtav...Mobile_Disco wrote:Skroz nejasne izmjene ovog debila.. Vadi Dialibu momak skoro najbolji na terenu.. Stilic ne igra.. a onaj mu TATIN DEBIL igra.. jad da jada veceg nema..
- campa_xxx
#30 Re: U 21 BiH´vs Vels
Treba pustiti Dialibu da odigra par utakmica za mladu repku i onda ga prekomandovati u A tim...
-
elSaik
#31 Re: U 21 BiH´vs Vels
Ma odmah u A repku. Jedino mi čekamo da igrači steknu nekakvo iskustvo...campa_xxx wrote:Treba pustiti Dialibu da odigra par utakmica za mladu repku i onda ga prekomandovati u A tim...
-
Mobile_Disco
#32 Re: U 21 BiH´vs Vels
elSaik wrote:Pa kako ga tata može gurati, kad je tata mrtav...Mobile_Disco wrote:Skroz nejasne izmjene ovog debila.. Vadi Dialibu momak skoro najbolji na terenu.. Stilic ne igra.. a onaj mu TATIN DEBIL igra.. jad da jada veceg nema..
Pa TATINI JATACI.. znas kako to ide..
- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
#33 Re: U 21 BiH´vs Vels
Dialiba zvijer
Sto tom momku lezi Hadison cudo jedno 3 tekme 3 gola
Cocalic takodjer dobar vise puta se prikljucivao napadu
Handzic
kontra 3 na 1 i frajer ide lobovat poslije stigla kazna e moj decko
Sto tom momku lezi Hadison cudo jedno 3 tekme 3 gola
Cocalic takodjer dobar vise puta se prikljucivao napadu
Handzic
-
Fordas
#34 Re: U 21 BiH´vs Vels
Vjerovatno mislio da je Sehic na golu pa mislio lako ce.... 
-
elSaik
#35 Re: U 21 BiH´vs Vels
Fordas wrote:Vjerovatno mislio da je Sehic na golu pa mislio lako ce....
- Raul_tz
#36 Re: U 21 BiH´vs Vels
Ma dobar je on k'o i kapiten Jelic zvani penal...Elvo wrote:Ja trenera i sranje,kazu izvrsio vec bio sve izmjene,tako kada se nas igrac ozljedio 15 min. prije kraja,nije imao pravo izmjene i tako smo odigrali zadnjih 10 min samo sa 10 igraca....hahaha,ludilo od trenera
- Raul_tz
#37 Re: U 21 BiH´vs Vels
Nije to nista odigrati ce on i za A-tim,kako je krenulo....Mobile_Disco wrote:elSaik wrote:Pa kako ga tata može gurati, kad je tata mrtav...Mobile_Disco wrote:Skroz nejasne izmjene ovog debila.. Vadi Dialibu momak skoro najbolji na terenu.. Stilic ne igra.. a onaj mu TATIN DEBIL igra.. jad da jada veceg nema..
Pa TATINI JATACI.. znas kako to ide..
- Topla voda
#38 Re: U 21 BiH´vs Vels
hajmo se kladiti da ce jelic prije zaigrati nego bilo ko od ovih za a reprezentaciju?
ondje jedino sto vrijedi je onaj mali iz tuzle sto je bio u partizanu,ne znam gdje je sad.
dialiba dobar za kontru,polukontru...handzic najmladji,bice dobar igrac,ako ode vani i bude napredovao,ovdje ce propasti.
colic kriv za oba gola,prije toga jos jednu gresku napravio kad je dao na centru onu loptu u noge protivnickom napadacu u kontru.
sve u svemu onaj mali extra ,isti salihovic,dialiba solidan ,onaj malac iz zepca solidan...ostalo prosjek,colic katastrofa
branimir tulic smijesan,igramo s 10 igraca jer je napravio izmjene:
1.purica koji se nije sastavio s loptom ubacuje na desno krilo,a zeca prebacuje umjesto jelica.
2.izvodi dialibu,pa uvodi handzica,koji bi s dialibom i nesto napravio ,a ne s zecom koji mora igrati na desnom krilu.
3.par minuta poslije zec ne moze kile vise,frajer ga povlaci za dres i on povrijedjen bez kontakta po nogama.
ostajemo s 10 igraca i onda colic zajebe tekmu do kraja.
zali boze kilometara sto je onaj osmanagic il kako se vec zove pretrcao
p.s ...ja i zaboravih ....citavu tekmu sam pjevo...dje da nadjem ljubavi ,ljubavi,ljubavi ...ljubavi za zeca
ondje jedino sto vrijedi je onaj mali iz tuzle sto je bio u partizanu,ne znam gdje je sad.
dialiba dobar za kontru,polukontru...handzic najmladji,bice dobar igrac,ako ode vani i bude napredovao,ovdje ce propasti.
colic kriv za oba gola,prije toga jos jednu gresku napravio kad je dao na centru onu loptu u noge protivnickom napadacu u kontru.
sve u svemu onaj mali extra ,isti salihovic,dialiba solidan ,onaj malac iz zepca solidan...ostalo prosjek,colic katastrofa
1.purica koji se nije sastavio s loptom ubacuje na desno krilo,a zeca prebacuje umjesto jelica.
2.izvodi dialibu,pa uvodi handzica,koji bi s dialibom i nesto napravio ,a ne s zecom koji mora igrati na desnom krilu.
3.par minuta poslije zec ne moze kile vise,frajer ga povlaci za dres i on povrijedjen bez kontakta po nogama.
p.s ...ja i zaboravih ....citavu tekmu sam pjevo...dje da nadjem ljubavi ,ljubavi,ljubavi ...ljubavi za zeca
- Raul_tz
#39 Re: U 21 BiH´vs Vels
Taj druze osmanagic za koju sedmicu debituje za srbiju...njega je knezevic otjerao s priprema a od tada ga nije vise niko zvao...a tulic je izjavio da je netalentiran..stoga izgubili smo buducu zvijezdu...Topla voda wrote:hajmo se kladiti da ce jelic prije zaigrati nego bilo ko od ovih za a reprezentaciju?
3.par minuta poslije zec ne moze kile vise,frajer ga povlaci za dres i on povrijedjen bez kontakta po nogama.![]()
-
callmethebreeeze
#40 Re: U 21 BiH´vs Vels
nije valjda da su nasi hahari otjerali amera osmanagica?

http://delhaske.blogger.ba/arhiva/2005/12/26
- Raul_tz
#41 Re: U 21 BiH´vs Vels
Jesu druze i to im je poslo za rukom...jedan ivo knezevic da bi mogao forsirati svoje orasane....callmethebreeeze wrote:nije valjda da su nasi hahari otjerali amera osmanagica?
![]()
![]()
-
callmethebreeeze
#42 Re: U 21 BiH´vs Vels
e, koji su to konji... i onda se cudimo sto djeca koja imaju sansu da igraju za zapadnjacke reprezentacije nece da igraju za nasu reprezentaciju.

- Topla voda
#43 Re: U 21 BiH´vs Vels
ma ja unesoh zabunu 
mislio sam na aganovica,ne na osmanagica......
on je odigrao odlicno .
mislio sam da je to taj klinac sto je bio u partizanu...ocito da sam pogrijesio
ovaj mali igra za "mladost lucani"
mislio sam na aganovica,ne na osmanagica......
on je odigrao odlicno .
mislio sam da je to taj klinac sto je bio u partizanu...ocito da sam pogrijesio
ovaj mali igra za "mladost lucani"
- Topla voda
#44 Re: U 21 BiH´vs Vels
evo vidjeh tek sad na linku da je i ovaj mali iz janje bio u partizanu.otkud sad mladost iz lucana?
a gdje pise da nece osmanagic igrat za nas?
...i evo ... konacno ga nadjoh
http://www.cukarickistankom.com/docs/ve ... novije.htm
a gdje pise da nece osmanagic igrat za nas?
...i evo ... konacno ga nadjoh
http://www.cukarickistankom.com/docs/ve ... novije.htm
- Topla voda
#45 Re: U 21 BiH´vs Vels
ma insan se samo nasikira kad krene gledati po netu o mladim igracima.
naletih na neki janja forum i tamo komentarisu o tome kako ce osmanagic zaigrati za u21 srbije u aprilu.
trenutno je u trecoj ligi srbije,partizanovoj filijali teleoptiku zemun.
svi komentari po grobarskim sajtovima kazu da je u toj generaciji uz jovetica najbolji,al da je imao neki sukob sa suigracima,iz nekih razloga koje ne prenose.
pogledah im u17 sastav,a sutra igraju za plasman na prvenstvo odlucujucu tekmu i imaju nekog malca koji razvaljuje ,a iz sandzaka je..ima na youtubu njegovih poteza..mali se zove adem ljajic.
naletih na neki janja forum i tamo komentarisu o tome kako ce osmanagic zaigrati za u21 srbije u aprilu.
trenutno je u trecoj ligi srbije,partizanovoj filijali teleoptiku zemun.
svi komentari po grobarskim sajtovima kazu da je u toj generaciji uz jovetica najbolji,al da je imao neki sukob sa suigracima,iz nekih razloga koje ne prenose.
pogledah im u17 sastav,a sutra igraju za plasman na prvenstvo odlucujucu tekmu i imaju nekog malca koji razvaljuje ,a iz sandzaka je..ima na youtubu njegovih poteza..mali se zove adem ljajic.