U 21 BiH´vs Vels

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Elvo

#1 U 21 BiH´vs Vels

Post by Elvo »

Evo ga Dialiba zabi za nasu mladu u svom prvom mecu-nemogu da vjerujem da jedan Petar Jelic igra od pocetka a da za njega jedan Haris Handzic sjedi na klupi :x :x
klixober

#2 Re: U 21 BiH´vs Vels

Post by klixober »

Ja pitam na drugoj temi-zasto ne igra Stilic?
cyprus

#3 Re: U 21 BiH´vs Vels

Post by cyprus »

1 -2

c c c
Elvo

#4 Re: U 21 BiH´vs Vels

Post by Elvo »

evo nam zabise u 87 i 88 min. 2 gola,svasta!!!
klixober

#5 Re: U 21 BiH´vs Vels

Post by klixober »

Ma nema fajde od fudbala sve dok se reprezentacija kroji po nacionalnom kljucu.Branimir Tulic selektor..sjecam se kada je igrala reprezentacija Srbije,na PTPC prenosili,on konstantno govori "nasi","mi",za srbijanske igrace.I hajde nekako bih mu mogao to i oprostiti,ali kada je bio sukomentator na BHT dok je igrala nasa reprezentacija on je za bh repku govorio "domaci tim".I sta da ocekujemo sa selektorom koji ni reprezentaciju ne smatra svojom.
klixober

#6 Re: U 21 BiH´vs Vels

Post by klixober »

p.s. Dialiba je strasan igrac.On,Stilic i Pjanic su buducnost bh fudbala.
lahor

#7 Re: U 21 BiH´vs Vels

Post by lahor »

komeba wrote:Ma nema fajde od fudbala sve dok se reprezentacija kroji po nacionalnom kljucu.Branimir Tulic selektor..sjecam se kada je igrala reprezentacija Srbije,na PTPC prenosili,on konstantno govori "nasi","mi",za srbijanske igrace.I hajde nekako bih mu mogao to i oprostiti,ali kada je bio sukomentator na BHT dok je igrala nasa reprezentacija on je za bh repku govorio "domaci tim".I sta da ocekujemo sa selektorom koji ni reprezentaciju ne smatra svojom.
potpisujem svaku rijec..... :bih:
van Basten

#8 Re: U 21 BiH´vs Vels

Post by van Basten »

i još samo da dodam da ni kapiten te reprezentacije državu ne smatra svojom, pamti se njegova izjava kako bi pješke išao do Beograda kada bi dobio poziv za reprezentaciju Srbije... a meni se čini da on već 5 godina ima 20 godina... da hoće odrasti već jednom pa da pusti ovu mladu reprezentaciju na miru... možda bi i bilo nekog hajra od ove ekipe
klixober

#9 Re: U 21 BiH´vs Vels

Post by klixober »

Upravo Svedska u-21 u gostima je pobijedila Dansku.Za Svedsku igraju dva igraca za nasim drzavljanstvom-Deni Avdic i Ajsel Kujovic.Za Svedsku su dovoljno dobri,ali ne i za nas.
Elvo

#10 Re: U 21 BiH´vs Vels

Post by Elvo »

Ja trenera i sranje,kazu izvrsio vec bio sve izmjene,tako kada se nas igrac ozljedio 15 min. prije kraja,nije imao pravo izmjene i tako smo odigrali zadnjih 10 min samo sa 10 igraca....hahaha,ludilo od trenera
Epitop

#11 Re: U 21 BiH´vs Vels

Post by Epitop »

Nisam pratio čitavu tekmu, ali nije valjda Jelić odigrao čitavu utakmicu? Izvede Dialibu, a momak igra ko lav i bori se na terenu? Nije mi jasna bila izmjena Dialiba-Hanđić, a nisam vidio jel' Jelić ostao u igri, ako neko može da pojasni?
klixober

#12 Re: U 21 BiH´vs Vels

Post by klixober »

Epitop wrote:Nisam pratio čitavu tekmu, ali nije valjda Jelić odigrao čitavu utakmicu? Izvede Dialibu, a momak igra ko lav i bori se na terenu? Nije mi jasna bila izmjena Dialiba-Hanđić, a nisam vidio jel' Jelić ostao u igri, ako neko može da pojasni?
Izveden je Jelic pred kraj.Srecom ima 22 godine i ovo mu je zadnji ciklus.Vise nema pravo nastupati za mladu reprezentaciju.
savrseni krug

#13 Re: U 21 BiH´vs Vels

Post by savrseni krug »

komeba wrote:
Epitop wrote:Nisam pratio čitavu tekmu, ali nije valjda Jelić odigrao čitavu utakmicu? Izvede Dialibu, a momak igra ko lav i bori se na terenu? Nije mi jasna bila izmjena Dialiba-Hanđić, a nisam vidio jel' Jelić ostao u igri, ako neko može da pojasni?
Izveden je Jelic pred kraj.Srecom ima 22 godine i ovo mu je zadnji ciklus.Vise nema pravo nastupati za mladu reprezentaciju.
gdje je tu sreca
sad ce ga montirati u A repku kao velikog talenta pa ces tek onda cir da dobijes
olduser

#14 Re: U 21 BiH´vs Vels

Post by olduser »

sreca tu su kodro i bolic...ne vjerujem da ce tek tako uc u A...
klixober

#15 Re: U 21 BiH´vs Vels

Post by klixober »

savrseni krug wrote:
komeba wrote:
gdje je tu sreca
sad ce ga montirati u A repku kao velikog talenta pa ces tek onda cir da dobijes
Ma nema sanse,kakav veliki talenat.Koliko god imao stele u mladoj reprezentaciji,u A tim dolaze igraci iz ajcih klubova koji su u dobroj formi.A Jelic je u losem timu u nikakvoj formi.Jednostavno u klubu nema stele kao u u-21 selekciji,zato nikada nece biti dovoljno dobar za A tim.
montag

#16 Re: U 21 BiH´vs Vels

Post by montag »

steta, solidna igra tokom cijelih 90 min
valjace dialiba u A selekciji...
ko zna kakve su karte u igri za tog jelica
savrseni krug

#17 Re: U 21 BiH´vs Vels

Post by savrseni krug »

olduser wrote:sreca tu su kodro i bolic...ne vjerujem da ce tek tako uc u A...
a ko ce to pitat kodru ili bolica
morat ce se prodat opet a za prodaju nema bolje preporuke
pitajte sinisu mulinu :D
elSaik

#18 Re: U 21 BiH´vs Vels

Post by elSaik »

Nisam gledao tekmu, nego samo posljednjih 10tak minuta. Vidim, Dialiba dade gol u svom debiju, odlično, valjat će nam on mnogo u A repki. I da, vidi se da onaj Handžić igra u Torpedu. Ne zna lopte dodati. Idu naša trojica na jednog njihovog i ovaj da pruži loptu suigraču pokušava nekakav niđe veze lob ili šta li već. Tu da smo dali, a morali smo, drugi gol utakmica bi bila riješena, a ovako smo dobili očitanu lekciju kako se daju golovi. :D
elSaik

#19 Re: U 21 BiH´vs Vels

Post by elSaik »

komeba wrote:Ja pitam na drugoj temi-zasto ne igra Stilic?
Pa jbg, mogu samo 3 igrača pošteno u prvu postavu. :D

edit: Preporučujem u idućoj utakmici da se pozove skoro čitava prva postava Želje. Hem su odgovarajućih godina hem su uigraniji od ovih danas. :mrgreen: 8-)
Last edited by elSaik on 26/03/2008 18:56, edited 1 time in total.
LSD

#20 Re: U 21 BiH´vs Vels

Post by LSD »

Komentator Kristic na pocetku prenosa kaze da ima neku lakšu ozljedu pa ga Tulic postedio ove utakmice (jos je jednog igraca naveo koji je trebao biti u prvih 11).
elSaik

#21 Re: U 21 BiH´vs Vels

Post by elSaik »

LSD wrote:
Komentator Kristic na pocetku prenosa kaze da ima neku lakšu ozljedu pa ga Tulic postedio ove utakmice (jos je jednog igraca naveo koji je trebao biti u prvih 11).
Ejs. :shock: Otkud mu povreda? Šta treba, da nam repka zajebe igrače za prvenstvo!? :-? cccc...
LSD

#22 Re: U 21 BiH´vs Vels

Post by LSD »

Nema nama naprijed u fudbalu(ponavljam se ko papagaj,ali sta cu :roll: )sve dok vlada nacionalni kljuc...a posto vlada u citavoj drzavi,vladat ce do daljnjeg i u fudbalu.
Dobro je neko iznad napisao o Tulicu,taj lešinar je na klupi naše repke samo sto je po nacionalnosti srbin (ove godine je red sa srbin bude na klupi U-21..hahahaha koji cirkus od drzave...nidje veze).
Fakat sta je sa manjinama...mislim,mogu li na red ikad doci nacionalne manjine (romi,jevreji i ostali)??....fakat ovo nije fer prema nacionalnim manjinama :mrgreen:
LSD

#23 Re: U 21 BiH´vs Vels

Post by LSD »

elSaik wrote:
LSD wrote:
Ejs. :shock: Otkud mu povreda? Šta treba, da nam repka zajebe igrače za prvenstvo!? :-? cccc...
Nije valjda nista ozbiljno kako rece Kristic...igrat ce Stilic u nastavku prvenstva :mrgreen:
elSaik

#24 Re: U 21 BiH´vs Vels

Post by elSaik »

LSD wrote:Nema nama naprijed u fudbalu(ponavljam se ko papagaj,ali sta cu :roll: )sve dok vlada nacionalni kljuc...a posto vlada u citavoj drzavi,vladat ce do daljnjeg i u fudbalu.
Dobro je neko iznad napisao o Tulicu,taj lešinar je na klupi naše repke samo sto je po nacionalnosti srbin (ove godine je red sa srbin bude na klupi U-21..hahahaha koji cirkus od drzave...nidje veze).
Fakat sta je sa manjinama...mislim,mogu li na red ikad doci nacionalne manjine (romi,jevreji i ostali)??....fakat ovo nije fer prema nacionalnim manjinama :mrgreen:
Ček', pa zar nije Nikić bio iz reda srpskog naroda? :? I još nešto, jel' to fakat mora biti tako po pravilima, da nam A, U21 i U19 vode po jedan predstavnik iz svih naroda ili je to samo uvijek slučajnost? :? :-)
LSD

#25 Re: U 21 BiH´vs Vels

Post by LSD »

elSaik wrote:
LSD wrote:Nema nama naprijed u fudbalu(ponavljam se ko papagaj,ali sta cu :roll: )sve dok vlada nacionalni kljuc...a posto vlada u citavoj drzavi,vladat ce do daljnjeg i u fudbalu.
Ček', pa zar nije Nikić bio iz reda srpskog naroda? :? I još nešto, jel' to fakat mora biti tako po pravilima, da nam A, U21 i U19 vode po jedan predstavnik iz svih naroda ili je to samo uvijek slučajnost? :? :-)
Pravilo,jarane...pravilo 100% ...pisalo je o tome....Nikic je smijenjen (ili je podnio ostavku,nisam siguran) nakon poraza od Malte,a posto MORA biti srbin (u ovom ciklusu) po pravilniku na klupi nase U-21 tako je dosao i Tulic (sta je najjadnije samo je on bio medju kandidatima hahah)....nista od kod ove band zvane NS nije slucajno.
Post Reply