Mozda bi bio red da pazljivo procitas prije nego sto se uhvatis jednog dijela komentara... jesam li napisao da nemam nista protiv tih ljudi sve dok se ne ponasaju kao papci... imam dosta prijatelja iz raznih krajeva BiH, a i van nje i cim progovore mozes skontati da nisu iz Sarajeva, ali to mi naravno ne smeta kao sto ni njima ne smeta nacin na koji ja pricam kad odem u njihov grad... jednostavno to uglavnom bude simpaticno, naravno nekad podhebajemo jedni druge, ali nista zlonamjerno i sve u sali... uvijek bi stao na stranu jednog od tih prijatelja kad bi ih neko provocirao zbog naglaska... dakle pricam o necemu drugom, nazalost jbg tako bude da uglavnom ljudi koji nisu odavde budu najglasniji kad su psovke i dobacivanja u pitanju, naravno ima i rodjenih Sarajlija papaka, ali ne pricamo o tome...It_is_a_Leclerc wrote:Čuj "razni naglasci" ?!.
Pa šta fali naglascima. Mi u Krajini govorimo na drugačiji način nego ljudi iz ostatka BiH. Također, ljudi sa Istoka Bosne imaju specifičan naglasak. Sad ispada da su jedino oni sa sarajevskim idiomom dobrodošli kao elita na utakmice reprezentacije. Mislim, nije uredu tako razmišljati. .
spominjem ovakve likove, mozda su ovi s klipa svi rodjeni u Parizu, ne zanima me to... papci su u svakom slucaju...