TXTV All About
Moderator: Benq
-
Adrian1946
#1 TXTV All About
Kakvi su vaši utisci sa TXTV internetom? I Digitalnoj Televiziji? Mozete li mi poslat screen shotove njihovih resivera? I modema?
- MTV
- Radar71
#3 Re: TXTV All About
Kako misliš "screen shotove" resivera i modema? 
-
Adrian1946
#4 Re: TXTV All About
Mislim na to koji modem je u pitanju i resiver?Radar71 wrote:Kako misliš "screen shotove" resivera i modema?
-
Adrian1946
#5 Re: TXTV All About
Dugo ta tema stoji netaknuta odnosno niko nije komentarisao dugi period.
- MTV
#6 Re: TXTV All About
Nema to nikakve veze. Duplas bespotrebno temu. Tamo ima korisnika TXTV pa ce ti prije tamo odgovoriti nego ovdje.Adrian1946 wrote:Dugo ta tema stoji netaknuta odnosno niko nije komentarisao dugi period.
Onda se kaze da ti kaze ime ili da ti uslika uredjaj a screen shot je slika sa ekrana.Adrian1946 wrote:Mislim na to koji modem je u pitanju i resiver?Radar71 wrote:Kako misliš "screen shotove" resivera i modema?
-
Adrian1946
#7 Re: TXTV All About
Pitao sam ih cekam odgovore usputno pogledaj i ti ako te zanimaju pitanja.MTV wrote:Nema to nikakve veze. Duplas bespotrebno temu. Tamo ima korisnika TXTV pa ce ti prije tamo odgovoriti nego ovdje.Adrian1946 wrote:Dugo ta tema stoji netaknuta odnosno niko nije komentarisao dugi period.
Onda se kaze da ti kaze ime ili da ti uslika uredjaj a screen shot je slika sa ekrana.Adrian1946 wrote:Mislim na to koji modem je u pitanju i resiver?Radar71 wrote:Kako misliš "screen shotove" resivera i modema?
- afannedim
#8 Re: TXTV All About
Bože ti sačuvaj lika.
-
Novvko
#9 Re: TXTV All About
Zdravo svima
Zanima me ima li korisnika TXTV sa područja Zenice?
Razmišljamo o priključku DUO paketa (tv + net) sa brzinom interneta od 25/2 Mbps, pa me zanima kakva su iskustva ljudi sa područja Zenice. Kakav je kvalitet televizije, a pogotovo interneta (kakva je brzina inače, pogotovo u prime time navečer)?
Godinama smo bili korisnici MojaTV i bili zadovoljni, ali u posljednje vrijeme je internet jako loš, pogotovo navečer, a pritom su i podigli cijene.
Razmišljamo o priključku DUO paketa (tv + net) sa brzinom interneta od 25/2 Mbps, pa me zanima kakva su iskustva ljudi sa područja Zenice. Kakav je kvalitet televizije, a pogotovo interneta (kakva je brzina inače, pogotovo u prime time navečer)?
Godinama smo bili korisnici MojaTV i bili zadovoljni, ali u posljednje vrijeme je internet jako loš, pogotovo navečer, a pritom su i podigli cijene.
- dend
#10 Re: TXTV All About
Sve zavisi od lokacije. Ako imas komsiju da koristi txtv, pitaj ih jesu li zadovoljni, kako sta radi i to ce ti biti najbolji dokaz/rijesenje.Novvko wrote: ↑09/12/2021 19:32 Zdravo svima![]()
- Mirzareli
#11 Re: TXTV All About
Ima u mene kolega sa posla presao na TXTV zivi u Crkvicama blizu Binga ..Pa eto kaze nije se bas nesto usrecio kaze da to nije to...Bio je prije korisnik na TM.. Cuvaj ti ipak MOJU TV jer Txtv i slicni manji catv operateri nisu bas sad za velike domete kada je u pitanju kvaliteta neta i TV programskog sadrzaja.Novvko wrote: ↑09/12/2021 19:32 Zdravo svima![]()