Two and a half men

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

dr_Evil

#76 Re: Two and a half men

Post by dr_Evil »

_BataZiv_0809 wrote: 19/08/2025 07:56
dječak sa šibicama wrote: 21/08/2024 11:51 Svaka epizoda dvije tri scene orgijanja, to je valjda caka serije, i Charlie kao jeboguzluk. Cudi me da su feministice sutile na ovu seriju.

I onaj mali sto glumi Jakea je kasnije pricao da seriju ne treba gledati jer je sodoma i gomora, dao se religiji, ali nije se odrekao para koje je zaradio na sodomi i gomori :D

Sa Ashtonom su ukenjali visestruko, inace ne volim njegovu pojavu ne njega kao njega on je kao lik jos i simpatican tako mi djeluje, ali svaka uloga mu je "Bog seksa i najzgodniji lik na planeti". Pretjeruju sa tim.
Inace jeste primjerili koliko su scenaristi LZN u zadnjim sezonama dzonili ovu seriju. bukvalno poceli prepisivati.
Hm explain. :hm:
:D totalna kopija zadnja sezona dvije :D
dječak sa šibicama

#77 Re: Two and a half men

Post by dječak sa šibicama »

Ima na RTL2 hrvatskom ne treba ti dvd, samo vrte epizode od prve do zadnje i onda opet ispocetka :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#78 Re: Two and a half men

Post by _BataZiv_0809 »

Truba wrote: 21/08/2024 14:33 pratim neke afričke fejs stranice i tu fino piše jedna stara plemenska magija
kad si sam vidjas samo sretne parove
kad si u braku viđaš samo sretne samce

mislim da je to formula uspjeha ove serije... čovjek ima ženu za čišćenje...brata koji mu je ko žena...a mijenja trebe za seks
i na kraju bratić mu je kao potomak sve u jednoj kući

ima i stalkera ali to je druga priča

apropo Berg, Witz, Baum, and Stein Every single F... time...serija je dobrano pomjerila granice na TVu
Hm explain i ti :-D
Mr.Sojic

#79 Re: Two and a half men

Post by Mr.Sojic »

dječak sa šibicama wrote: 19/08/2025 11:31 Ima na RTL2 hrvatskom ne treba ti dvd, samo vrte epizode od prve do zadnje i onda opet ispocetka :D
Kasno daju brate dragi, ustaje se rano :mrgreen:

DVD Box rijesio problem :lol: e
Post Reply