jeste li aktivni,
za šta ga sve koristite,
da li ga neko koristi za marketing možda
Izvolite:
Moderator: anex
Tranquilizer wrote:Koliko vas ima na Twitter-u,
jeste li aktivni,
za šta ga sve koristite,
da li ga neko koristi za marketing možda![]()
Izvolite:
because_of_you wrote:I još ostavi svoj twitter....![]()
A zar to sve ne možeš dobiti i kvalitetnim izborom fb prijatelja? Mislim, niko te ne sprječava da dodaješ i prihvataš samo ljude od kojih nećeš svakodnevno biti bombardovan saznanjima o tome ko je sa kim, ko je sinoc koga povalio, ko se napio i povracao, ko sta jede i koliku kaku nakon toga izbaci, nema raznoraznih umobolnih i debilnih grupa, nema nicega sto facebook cini smecem od servisa (naravno moje misljenje), zar ne?Lud i ponosan wrote:
Elem, u moru match-up servisa twitter je dosta unikatan i u ovom obliku je prihvatljiv i za mene - protivnika drustvenih mreza. Pratim 30-ak firmi,web servisa, osoba koji iznose kvalitetne informacije i pronadjem link koji me vodi do zeljenog sadrzaja. Niti znam ko je sa kim, ko je sinoc koga povalio, ko se napio i povracao, ko sta jede i koliku kaku nakon toga izbaci, nema raznoraznih umobolnih i debilnih grupa, nema nicega sto facebook cini smecem od servisa (naravno moje misljenje). Ali valjda se drugacije ne moze nesto povaliti u danasnje vrijeme...
ProBank wrote:twitter user from day one! Biggest Sasha Grey fan
Oh yeahTranquilizer wrote:ProBank wrote:twitter user from day one! Biggest Sasha Grey fan
Ne zezaj da je Sasha Grey na twitter-u![]()
![]()

Koliko znam ne postoji.Eborg wrote:Koristim Twitter u poslovne svrhe i koristan je alat. Međutim, stalno dobijam followere kojih baš i nisam željan, tj. ne želim odavati korake.![]()
Dakle, da li je ikako moguće zabraniti da me drugi prate i vide moje tweetove drugima? Pokušao sam sa opcijom "Protect my Tweets" kako niko ne bi vidio šta tweetam ali to ima manu - onda oni koji trebaju da pročitaju te tweetove ih ne vide (dakle direktni tweet nekome).
Eborg wrote:Koristim Twitter u poslovne svrhe i koristan je alat. Međutim, stalno dobijam followere kojih baš i nisam željan, tj. ne želim odavati korake.![]()
Dakle, da li je ikako moguće zabraniti da me drugi prate i vide moje tweetove drugima? Pokušao sam sa opcijom "Protect my Tweets" kako niko ne bi vidio šta tweetam ali to ima manu - onda oni koji trebaju da pročitaju te tweetove ih ne vide (dakle direktni tweet nekome).
Lud i ponosan wrote:U ovoj fazi, to ne mozes izbjeci. A i sumnjam da ce uvoditi takav vid "zastite" kakav bi tebi odgovarao, jer se gubi poenta Pticice.Eborg wrote:Ma nije privatno, kao što rekoh poslovne su stvari jer je zaista sjajan izvor informacija. Ali kao što rekoh, već su mi se počeli followeri uvaljivati a sve je javno. Ja se javim recimo nekom ekspertu, priupitam nešto i automatski se iz toga vide neki koraci i u kojem smjeru razmišljam.![]()
Sto vise privatnih poruka, sto manje javne konverzacije i glavobolja manja. Drugog lijeka nema.