Twingo
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
bonsai
#1 Twingo
Nedavno sam razduzio moju Hondu staru 12 godina(sa tugom u srcu) ikupio sam Twingo(2001) zbog njegove velicine(3,43) i pogodnosti za parkiranje,a i manje potrosnje(6,3).Za sada sam zadovoljan,samo imam jedan problem,volan mi skripi(kao trenje guma od metal) cak i pri minimalnim pokretima.Sve sam vec pregledao,naspricao WD-om i odozgo i odozdo i opet skripi i to me izludi.Ima li neko slicnih iskustava ili neku pametnu ideju?
-
bonsai
To znam i bez vas,samo da vam kazem da sam mogao kupiti Hondu istog godista za cifru koju sam dao za ovog "magarca skripavog" jer su ovdje mali auti na cijeni. Znao sam da cu se nasmijati,zato sam i postavio pitanje na ovom forumu ali ako imate kakav savjet protiv ove moje"skripe"rado bih vas saslusao.
-
konyan
Ne zamjeri nase zezanciju. Ja inace vozim Clio i obozavam to auto. Takva mekanost, taj mjenjac..bonsai wrote:To znam i bez vas,samo da vam kazem da sam mogao kupiti Hondu istog godista za cifru koju sam dao za ovog "magarca skripavog" jer su ovdje mali auti na cijeni. Znao sam da cu se nasmijati,zato sam i postavio pitanje na ovom forumu ali ako imate kakav savjet protiv ove moje"skripe"rado bih vas saslusao.
Sto se tice tvoje skripe.. pravac servis brate ako ne mozes sam locirati o cemu se radi.