Meni je ta scena vise komicna nego strasna.kakavdanakneiskustvu wrote:ja se od ove scene,kad mater ugleda boba najezim,strasno
Twin Peaks
Moderator: _BataZiv_0809
- listopad
#226 Re: Twin Peaks
- listopad
#227 Re: Twin Peaks
Zanima me zasto se Michael Ontkean nije vratio u seriju? Nije bas nesto posebno zauzet ovih dana. Zadnji nastup u nekom filmu je imao 2011. godine.
-
kakavdanakneiskustvu
#228 Re: Twin Peaks
navodno se ne bavi vise glumom
- zomri
#229 Re: Twin Peaks
Šta fali? Svakako je Forster bio Lynchev prvi izbor za šerifa Trumana.
-
Modest Musorgski
#230 Re: Twin Peaks
kad smo kod uznemirujucih scena... ne znam zasto je izbacise ...
- dale cooper
#232 Re: Twin Peaks
Ontkean nije htio prekinuti glumačku penziju iako mu je to ponuđeno. Navodno je prije par godina kada
su krenule glasine o novom serijalu bio zagrijan, da bi se kada je došlo do realizacije predomislio.
Šteta, bilo bi lijepo vidjeti ujedinjene Bookhouse Boyse.
su krenule glasine o novom serijalu bio zagrijan, da bi se kada je došlo do realizacije predomislio.
Šteta, bilo bi lijepo vidjeti ujedinjene Bookhouse Boyse.
Last edited by dale cooper on 28/05/2017 02:30, edited 1 time in total.
- dale cooper
#233 Re: Twin Peaks
Ako se neko pita zašto patuljak aka the man from another place nije u 3 sezoni, tu su stvari
mnogo bizarnije i uznemirujuće. Prošle godine glumac Michael J. Anderson je na fb-u napao i optužio
Lyncha da je silovatelj koji je silovao sopstvenu kćerku (Jennifer Lynch) i prijetio je smrću ako to ikada
obznani. Takođe ga je optužio da je ubio svog najboljeg prijatelja Jacka Nancea (koji je takođe glumio
u Twin Peaksu i u Eraserheadu). Ali ovo sve je objavio nakon što su propali pregovori o učešću u novom
serijalu. Pravo razlozi ovakvog Andersonovog ponašanja su izgleda prozaični, navodno nije bio zadovoljan platom
koja mu je ponuđena. A i ostali članovi ekipe nemaju neko dobro mišljenje o njemu.
http://www.alternativenation.net/michae ... -murderer/
edit:
I nije fan ni originalnog, ni novog Twin Peaks:
https://www.facebook.com/CavalcadeofRat ... 3709893645
Svjesno ili ne, frajer je epitom Lynchovskog lika.
mnogo bizarnije i uznemirujuće. Prošle godine glumac Michael J. Anderson je na fb-u napao i optužio
Lyncha da je silovatelj koji je silovao sopstvenu kćerku (Jennifer Lynch) i prijetio je smrću ako to ikada
obznani. Takođe ga je optužio da je ubio svog najboljeg prijatelja Jacka Nancea (koji je takođe glumio
u Twin Peaksu i u Eraserheadu). Ali ovo sve je objavio nakon što su propali pregovori o učešću u novom
serijalu. Pravo razlozi ovakvog Andersonovog ponašanja su izgleda prozaični, navodno nije bio zadovoljan platom
koja mu je ponuđena. A i ostali članovi ekipe nemaju neko dobro mišljenje o njemu.
http://www.alternativenation.net/michae ... -murderer/
edit:
I nije fan ni originalnog, ni novog Twin Peaks:
https://www.facebook.com/CavalcadeofRat ... 3709893645
Svjesno ili ne, frajer je epitom Lynchovskog lika.
- listopad
#234 Re: Twin Peaks
Steta sto je Ontkean odbio ucestvovati. Bez njega nesto nedostaje, ali s obzirom na pravac kojim serija trenutno ide, to nije toliko bitno. Pogledao sam sve cetiri epizode i moram reci da sam sokiran gomilom budalastinja i ovo sigurno necu pratiti svakog tjedna. Sacekati cu da barem prodje pola sezone, procitati nekoliko ozbiljnih recenzija pa tek onda vidjeti da li se isplati dalje gledati.
Jack Nance je platio glavom zbog prevelike jezicine. Neka ga je ekipa prebila na smrt zato sto im je govorio da traze posao umjesto sto lutaju ulicama. Sve se to odvilo pred nekim supermarketom i Nance nije odmah umro nego tek iduci dan.
Jack Nance je platio glavom zbog prevelike jezicine. Neka ga je ekipa prebila na smrt zato sto im je govorio da traze posao umjesto sto lutaju ulicama. Sve se to odvilo pred nekim supermarketom i Nance nije odmah umro nego tek iduci dan.
-
kakavdanakneiskustvu
- Bloo
- Globalna šefica
#236 Re: Twin Peaks
dale cooper wrote:Ako se neko pita zašto patuljak aka the man from another place nije u 3 sezoni, tu su stvari
mnogo bizarnije i uznemirujuće.
Pošto samo tebi vjerujem oko TP, da li da počnem gledati ili ne?
- dale cooper
#237 Re: Twin Peaks
Kakvo ti je to pitanje, jašta ćeš nego gledati.Bloo wrote:dale cooper wrote:Ako se neko pita zašto patuljak aka the man from another place nije u 3 sezoni, tu su stvari
Pošto samo tebi vjerujem oko TP, da li da počnem gledati ili ne?
- Bloo
- Globalna šefica
#238 Re: Twin Peaks
pa strah me da se ne razočaram...izbjegavam spoilere i sve članke itddale cooper wrote:Kakvo ti je to pitanje, jašta ćeš nego gledati.Bloo wrote:dale cooper wrote:Ako se neko pita zašto patuljak aka the man from another place nije u 3 sezoni, tu su stvari
Pošto samo tebi vjerujem oko TP, da li da počnem gledati ili ne?![]()
![]()
- dale cooper
#239 Re: Twin Peaks
Razočaraćeš se samo ako očekuješ neki nostalgični povratak u prošlost.Bloo wrote:
pa strah me da se ne razočaram...izbjegavam spoilere i sve članke itd
- Bloo
- Globalna šefica
#240 Re: Twin Peaks
nope, open minded samdale cooper wrote:Razočaraćeš se samo ako očekuješ neki nostalgični povratak u prošlost.Bloo wrote:
samo moram naci oklen da skinem
- dale cooper
#241 Re: Twin Peaks
Na torrentima su dostupne prve 4 epizode, nije problem pronaći.Bloo wrote:nope, open minded samdale cooper wrote:Razočaraćeš se samo ako očekuješ neki nostalgični povratak u prošlost.Bloo wrote:
samo moram naci oklen da skinemjavim se sa utiscima
- dale cooper
#242 Re: Twin Peaks
A izgleda da će večeras uživo na Showtimeu ići epizode 3 i 4, a na on demand streamu neće biti
unaprijed epizoda. Haman ćemo mi koji smo prošle sedmice sve četiri odgledali morati čekati do sljedeće
sedmice za epizode 5 i 6.
A taman se čovjek navuče. 
unaprijed epizoda. Haman ćemo mi koji smo prošle sedmice sve četiri odgledali morati čekati do sljedeće
sedmice za epizode 5 i 6.
- dale cooper
- Bloo
- Globalna šefica
#244 Re: Twin Peaks
sačekat ću ja da sve izađe jebo čekanjedale cooper wrote:A izgleda da će večeras uživo na Showtimeu ići epizode 3 i 4, a na on demand streamu neće biti
sedmice za epizode 5 i 6.A taman se čovjek navuče.
- Bloo
- Globalna šefica
#245 Re: Twin Peaks
nacrtao je tiš šporet materemidale cooper wrote:Novi Lynchov intervju (nema spojlera) :
http://ew.com/tv/2017/05/26/twin-peaks-david-lynch/
-
kakavdanakneiskustvu
#246 Re: Twin Peaks
ova treca epizoda je cisto ludilo
-
dezurni_ucenik
#247 Re: Twin Peaks
dale cooper wrote:A izgleda da će večeras uživo na Showtimeu ići epizode 3 i 4, a na on demand streamu neće biti
Hoce li svake sedmice pustat po dvije epizode sve do kraja?
-
dezurni_ucenik
#248 Re: Twin Peaks
dezurni_ucenik wrote:dale cooper wrote:A izgleda da će večeras uživo na Showtimeu ići epizode 3 i 4, a na on demand streamu neće biti
Hoce li svake sedmice pustat po dvije epizode sve do kraja?
Edit;
Evo pronasao sam. Od sljedece sedmice ide po jedna epizoda.
-
racionalista
#249 Re: Twin Peaks
jao crnkinje u trecoj epizodi šta je ono onako dobro

-
Modest Musorgski