jebo mater ako su oni normalni
twilight zone
-
spongebob
#1 twilight zone
je li iko od vas posjecivao sarajevo-rs forum???
- cHupjahalic@
#3 Re: twilight zone
Fino je ovdje.spongebob wrote:je li iko od vas posjecivao sarajevo-rs forum???
Nemam namjeru a ni zelju da idem tamo.
- danas
#6 Re: twilight zone
cHupjahalic@ wrote:Fino je ovdje.spongebob wrote:je li iko od vas posjecivao sarajevo-rs forum???
jebo mater ako su oni normalni![]()
Nemam namjeru a ni zelju da idem tamo.
- danas
ja nemam pojma ni gdje je taj site? nije isto ko i serbiancafe? koji je to RS site, daj link?spongebob wrote:Jeste li vi uopste citali njihove diskusije?
Ne radi se tu samo o zelenim malim koji su po naravi pogani, nego se oni svi tapsu po ramenima kad je rijec o pljuvanju po drugacijem![]()
- muha_sa
Za ime boga-ne čitaj---nečeš ni na odmor poželit doći.Ilija Guzina i Risto Đogo podučavali ove male šumnjačiće.danas wrote:ja nemam pojma ni gdje je taj site? nije isto ko i serbiancafe? koji je to RS site, daj link?spongebob wrote:Jeste li vi uopste citali njihove diskusije?
Ne radi se tu samo o zelenim malim koji su po naravi pogani, nego se oni svi tapsu po ramenima kad je rijec o pljuvanju po drugacijem![]()
-
spongebob
to je site srpskog sarajevadanas wrote:ja nemam pojma ni gdje je taj site? nije isto ko i serbiancafe? koji je to RS site, daj link?spongebob wrote:Jeste li vi uopste citali njihove diskusije?
http://forum.sarajevo-rs.com/
pomuceni umovi...vrijedi svakako pogledati. Da se vidi kako bolesna masta moze dobiti drustveni izraz. Bolest je blaga rijec... Ovdje se radi o kolektivnoj devijaciji
ja sam bio prosto prenerazen
-
spongebob
@muha_samuha_sa wrote:Za ime boga-ne čitaj---nečeš ni na odmor poželit doći.Ilija Guzina i Risto Đogo podučavali ove male šumnjačiće.danas wrote:ja nemam pojma ni gdje je taj site? nije isto ko i serbiancafe? koji je to RS site, daj link?spongebob wrote:Jeste li vi uopste citali njihove diskusije?
ovi "sumnjacici" cine pola Bosne pa ti gledaj
- muha_sa
Znam ja to i gledam ih svakodnevno(prepozna se papčina) al šta ?spongebob wrote:@muha_samuha_sa wrote:Za ime boga-ne čitaj---nečeš ni na odmor poželit doći.Ilija Guzina i Risto Đogo podučavali ove male šumnjačiće.danas wrote: ja nemam pojma ni gdje je taj site? nije isto ko i serbiancafe? koji je to RS site, daj link?
ovi "sumnjacici" cine pola Bosne pa ti gledaj
-
spongebob
a podloga im je bas onako...mracnjacka...kakva im i pristaje...brrrr....stvarno me strah spopadne
al me ono zajednistvo u mracnjastvu naprosto fascinira. Pomaze da razumijem hitlerovsku Njemacku i sve druge diktatorske rezime
kako oni misle sa svijetom?
al me ono zajednistvo u mracnjastvu naprosto fascinira. Pomaze da razumijem hitlerovsku Njemacku i sve druge diktatorske rezime
kako oni misle sa svijetom?
- taxi_driver
jebote .pa tamo nema drugacijeg misljenja.100% ih misli isto.uzas.daleko im kuca od moje