Twilight

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Post Reply
tinchy

#1 Twilight

Post by tinchy »

Eh dragi moji forumasi :D Zanima me da li iko od vas zna da li se igdje u Sarajevu ima kupiti knjiga Twilight (Sumrak) od Stephenie Meyer i ako neko zna cijenu da napise? Unaprijed zahvaljujem :)
alica.k

#2 Re: Twilight

Post by alica.k »

tinchy wrote:Eh dragi moji forumasi :D Zanima me da li iko od vas zna da li se igdje u Sarajevu ima kupiti knjiga Twilight (Sumrak) od Stephenie Meyer i ako neko zna cijenu da napise? Unaprijed zahvaljujem :)
tinchy posudicu ti ja sve cetiri svoje da procitas ako ti za to treba.

ako ti treba da imas/poklonis nekome onda nazoves buybook, oni ti naruce sve cetiri, stigne ti to za jedno 20 dana, platis 200KM (meni su za dviej naplatili 96KM), i skontas da si za te pare u dan mogao dobiti s amazona ;).
tinchy

#3 Re: Twilight

Post by tinchy »

alica.k wrote:
tinchy wrote:Eh dragi moji forumasi :D Zanima me da li iko od vas zna da li se igdje u Sarajevu ima kupiti knjiga Twilight (Sumrak) od Stephenie Meyer i ako neko zna cijenu da napise? Unaprijed zahvaljujem :)
tinchy posudicu ti ja sve cetiri svoje da procitas ako ti za to treba.

ako ti treba da imas/poklonis nekome onda nazoves buybook, oni ti naruce sve cetiri, stigne ti to za jedno 20 dana, platis 200KM (meni su za dviej naplatili 96KM), i skontas da si za te pare u dan mogao dobiti s amazona ;).

Ma treba meni da procitam :) Eto pa ako mozes da mi posudis da bar kopiram prvu knjigu, bila bih ti veoma zahvalna :):)
PooF

#4 Re: Twilight

Post by PooF »

Sada imas u svim knjizarama u Sarajevu :) a cijena jedne je trenutno samo 18KM :D
Bond_JaneBond001

#5 Re: Twilight

Post by Bond_JaneBond001 »

Ako hoces i mozes citati na engleskom imas na gigapediji sva cetiri dijela. :)
tinchy

#6 Re: Twilight

Post by tinchy »

PooF wrote:
Sada imas u svim knjizarama u Sarajevu :) a cijena jedne je trenutno samo 18KM :D

Ja sam vec na sajmu kupila knjigu (prvi dio) za 14 :D Ostale cu od jaranice posuditi a mozda odem i uzmem drugi dio za 18 :D Thanks svima u svakom slucaju :)
Post Reply