Twilight
Moderator: Chloe
- tinchy
#1 Twilight
Eh dragi moji forumasi
Zanima me da li iko od vas zna da li se igdje u Sarajevu ima kupiti knjiga Twilight (Sumrak) od Stephenie Meyer i ako neko zna cijenu da napise? Unaprijed zahvaljujem 
- alica.k
#2 Re: Twilight
tinchy posudicu ti ja sve cetiri svoje da procitas ako ti za to treba.tinchy wrote:Eh dragi moji forumasiZanima me da li iko od vas zna da li se igdje u Sarajevu ima kupiti knjiga Twilight (Sumrak) od Stephenie Meyer i ako neko zna cijenu da napise? Unaprijed zahvaljujem
ako ti treba da imas/poklonis nekome onda nazoves buybook, oni ti naruce sve cetiri, stigne ti to za jedno 20 dana, platis 200KM (meni su za dviej naplatili 96KM), i skontas da si za te pare u dan mogao dobiti s amazona
- tinchy
#3 Re: Twilight
alica.k wrote:tinchy posudicu ti ja sve cetiri svoje da procitas ako ti za to treba.tinchy wrote:Eh dragi moji forumasiZanima me da li iko od vas zna da li se igdje u Sarajevu ima kupiti knjiga Twilight (Sumrak) od Stephenie Meyer i ako neko zna cijenu da napise? Unaprijed zahvaljujem
ako ti treba da imas/poklonis nekome onda nazoves buybook, oni ti naruce sve cetiri, stigne ti to za jedno 20 dana, platis 200KM (meni su za dviej naplatili 96KM), i skontas da si za te pare u dan mogao dobiti s amazona.
Ma treba meni da procitam
-
PooF
#4 Re: Twilight
Sada imas u svim knjizarama u Sarajevutinchy wrote:Eh dragi moji forumasiZanima me da li iko od vas zna da li se igdje u Sarajevu ima kupiti knjiga Twilight (Sumrak) od Stephenie Meyer i ako neko zna cijenu da napise? Unaprijed zahvaljujem
- Bond_JaneBond001
#5 Re: Twilight
Ako hoces i mozes citati na engleskom imas na gigapediji sva cetiri dijela. 
- tinchy
#6 Re: Twilight
PooF wrote:Sada imas u svim knjizarama u Sarajevutinchy wrote:Eh dragi moji forumasiZanima me da li iko od vas zna da li se igdje u Sarajevu ima kupiti knjiga Twilight (Sumrak) od Stephenie Meyer i ako neko zna cijenu da napise? Unaprijed zahvaljujem
a cijena jedne je trenutno samo 18KM
Ja sam vec na sajmu kupila knjigu (prvi dio) za 14