poznanik wrote:
Šta je za tebe kvalitet programa, možda broj polugolih curica pred kamerama na koje se može onanisati, ili promocija samo jedne etno-kulture i tradicije, kao da ostale ne postoje, kao da i oni ne plaćaju za taj isti tv kanal?
Ne bih se složio da TVSA promovira samo jednu kulturu i tradiciju,barem što se tiče vjerskog programa.Uostalom 90% onih koji plaćaju tu televiziju i jesu pripadnici jedne kulture i tradicije,stoga i ne vidim u čemu je problem da 90% programskog sadržaja te televizije bude namjenjeno toj populaciji.
Uostalom, ko je i kada, i kojim kriterijima utvrđivao kvalitet TV programa u nas, da bismo mogli praviti komparaciju?
Za mene kao običnog gledaoca dovoljno je da ne repriziraju 0-24 h debilne serije kao što to radi FTV,ili debilne showe kao što to rade OBN i Hayat,pa da ustvrdim da TVSA ima kvalitetniji program od predhodno navedenih.
A "grobar" je bivši direktor koji je u svom mandatu uspješno upravljao idejom i svim sredstvima je podupirao, da se jedno ogromno sportsko-rekreaciono područje, na kojem su izrasle i psihofizički se odgojile i razvile hiljade i hiljade Sarajlija, potpuno uništi i na istom mjestu izgradi samo jedno odgajalište - duhovno.
To je posao pravosuđa da određuje ko je za šta odgovoran.A mi smo na temi o TVSA i ja kao obični gledalac mogu samo da pohvalim odgovorne na TVSA, jer rade bolji posao od konkurencije.Uz emisiju
Federacija danas koja se emitira na FTV,TVSA je jedina domaća televizija koju s vremena na vrijeme pogledam.