Originalni muzički show TV1 "Prvi glas sevdaha“, koji za cilj ima pronaći najboljeg amatera interpretatora sevdalinke, kreće u potragu za prvim takmičarima.
http://www.klix.ba/magazin/muzika/prvi- ... /131217085
Hanka sve mladja i mladja
Moderator: anex

Pa najavljuju sada prvo audicije, a negdje sam procitala da u januaru krecu sa emitovanjem. Kada tacno, nisu objavili jos.luckylaka wrote:Pratim ali nikako da upratim kada pocinje na tv-u takmicenje
ha,ha da revemo ko chombesuncica35 wrote:Pa najavljuju sada prvo audicije, a negdje sam procitala da u januaru krecu sa emitovanjem. Kada tacno, nisu objavili jos.luckylaka wrote:Pratim ali nikako da upratim kada pocinje na tv-u takmicenje
Nakon audicija, ide onaj pravi, takmicarski dio..
Hocemo se i mi prijaviti???
Pa dobro nije bas pretjerano ni stara 57 god.najbolje godine za nas sto smo presli 50-eŠveđanin wrote:Fino se drži ova teta.![]()
Nikolina je odlična voditeljica. Tek je na TV1 pokazala svoje prave sposobnosti, i uređivačke, osim voditeljskih. Ali, moram primjetiti da vi bas volite izgleda plavuse.luckylaka wrote:A gdje nesta tema Tv1Evo ovo cu turiti ovdje Tema TV1 - večeras u 21:00 h
Prije jednog sata
Tema emisije TEMA TV1: Kriza vlasti u Federaciji BiH
Gosti emisije bit će zastupnici SDP-a, SDA, SBB-a i SBiH-a u Federalnom parlamentu.
Pitanje za gledatelje: Tko je glavni krivac za krizu vlasti u Federaciji?
Tema TV1, večeras u 21.h
A gdje su i kada rekli da ce biti u januaru, @suncice35? Ti si uvijek na izvoru informacija kada je TV1 u pitanju i ja ti se unaprijed zahvaljujem na odgovoru. Stvarno bih volio cuti kandidate kako pjevajusuncica35 wrote:http://www.tv1.ba/vijesti/bosna-i-herce ... tuzli.html
Evo, počeli su sa audicijama...![]()
Dobro mi izgleda do sada, samo bih voljela da cujem kako su stvarno pjevali ti kandidati. Hajd, strpit cemo se do januara, valjda tada krecu u emitovanje.. kako su rekli.
Nero Histrion wrote:A gdje su i kada rekli da ce biti u januaru, @suncice35? Ti si uvijek na izvoru informacija kada je TV1 u pitanju i ja ti se unaprijed zahvaljujem na odgovoru. Stvarno bih volio cuti kandidate kako pjevajusuncica35 wrote:http://www.tv1.ba/vijesti/bosna-i-herce ... tuzli.html
Dobro mi izgleda do sada, samo bih voljela da cujem kako su stvarno pjevali ti kandidati. Hajd, strpit cemo se do januara, valjda tada krecu u emitovanje.. kako su rekli.. Nadam se samo da koncept nece biti ni slican ZMBT!
Ko ce biti voditelj? Srdacan pozdrav cijeloj ekipi!
Evo i ja se pitam @Lucky gdje nestade tema TV1??? Ovo postaje zanimljivo! Nema niti jednog mog posta na tu temu, sve obrisano. Nesto ovdje ne stimaluckylaka wrote:A gdje nesta tema Tv1Evo ovo cu turiti ovdje Tema TV1 - večeras u 21:00 h
Prije jednog sata
Tema emisije TEMA TV1: Kriza vlasti u Federaciji BiH
Gosti emisije bit će zastupnici SDP-a, SDA, SBB-a i SBiH-a u Federalnom parlamentu.
Pitanje za gledatelje: Tko je glavni krivac za krizu vlasti u Federaciji?
Tema TV1, večeras u 21.h
Pa meni to vec mirise na ZMBT, ne vidim nsita originalnosuncica35 wrote:Nero Histrion wrote:A gdje su i kada rekli da ce biti u januaru, @suncice35? Ti si uvijek na izvoru informacija kada je TV1 u pitanju i ja ti se unaprijed zahvaljujem na odgovoru. Stvarno bih volio cuti kandidate kako pjevajusuncica35 wrote:http://www.tv1.ba/vijesti/bosna-i-herce ... tuzli.html
Dobro mi izgleda do sada, samo bih voljela da cujem kako su stvarno pjevali ti kandidati. Hajd, strpit cemo se do januara, valjda tada krecu u emitovanje.. kako su rekli.. Nadam se samo da koncept nece biti ni slican ZMBT!
Ko ce biti voditelj? Srdacan pozdrav cijeloj ekipi!
Negdje sam procitala za januar, ali ne znam tacno.. Mozda su isticali januar za početak audicija, pa ipak krenuli u decembru. Ne znam, ali ja bih voljela da krene sto prije, pa cemo znati kako izgleda. S obzirom da je u pitanju sevdah, ali i TV1, vjerujem da ce im koncept biti dobar i originalan.
BHF_Manijak wrote:Pa realno koje to novitete mozes uvesti u jedan muzicki casting show?! Pogledaj i ostale po Evropi, kandidati se prijavljuju, dolaze na audiciju,ziri ocjenjuje, kasnije nastupi pred publikom itd... Od Amerike, Njemacke, Balkana i ostalih, sve je u pet deka. Razlika je u tome kako organizujes show, licili to na nesto ili je kic k'o ZMBT, imas li prave voditelje, ziti i slicno, ali je koncept svugdje isti.
Pogledaj na njihovoj web stranici pod "Prvi glas sevdaha", ima vise informacija o projektu. Po ovome sto su ispricali i po ljudima koje su angazovali to ima sansi da licni na nesto dobro, u svakom slucaju kvalitetnije od ZMBT. Iako, kao sto sam vec rekao, nisam ljubitelj ove TV kuce, ne zbog ljudi koji tamo rade i kojima zelim sve najbolje nego zbog menadzmenta iIt_is_a_Leclerc wrote:Generalno mi se ne sviđa niska produkcija ovog showa. Ovaj žiri u kojem su uvijek neki drugi ljudi, ne zvuči nimalo dobro ni profesionalno.
It_is_a_Leclerc wrote:Generalno mi se ne sviđa niska produkcija ovog showa. Ovaj žiri u kojem su uvijek neki drugi ljudi, ne zvuči nimalo dobro ni profesionalno.
Zato što smatram da bi bilo dobro da se radi sa takmičarima, a to nije moguće kad se puno ljudi miješa i savjetuje.suncica35 wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Generalno mi se ne sviđa niska produkcija ovog showa. Ovaj žiri u kojem su uvijek neki drugi ljudi, ne zvuči nimalo dobro ni profesionalno.
Zašto ne zvuči profesionalno? Meni baš djeluje objektivnije da više ljudi bira talente i odlučuje.
http://www.ekskluziva.ba/Prvi-glas-sevd ... 43061.html
U Mostaru će biti Mujo Šantić i Maja Baralić.. Maja je baš profi lik.. Mislim da će to biti ok.