tv program za novu godinu-katastrofa
Moderator: anex
- alen_zenica
#1 tv program za novu godinu-katastrofa
u najblazem smislu receno....
niti se ima sta gledati niti slusati.....
niti se ima sta gledati niti slusati.....
- nellington
#2 Re: tv program za novu godinu-katastrofa
Svake godine sve gore... 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3 Re: tv program za novu godinu-katastrofa
kakva država takvi mediji 
- nellington
#4 Re: tv program za novu godinu-katastrofa
Lahko je tebi, ti bar bacaš petarde 
- alen_zenica
#5 Re: tv program za novu godinu-katastrofa
pa ti plaćaj pretplatu....
pih
pih
- al_akhisari
#6 Re: tv program za novu godinu-katastrofa
Iskreno..nisam niti ocekivao nista posebno...tako da nisam previse ni razocaran...najveci domet nasih tv stanica je skupiti gomilu turbo folk deraca i to je to...
oni to zovu "specijalni novogodisnji tv program"

oni to zovu "specijalni novogodisnji tv program"
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7 Re: tv program za novu godinu-katastrofa
al mi nije jasno kako jedan lik može snimiti program za više stanica... pa ima li kakav ugovor da potpiše kako ne smije snimati NGprogram za ostale stanice 
- alen_zenica
#8 Re: tv program za novu godinu-katastrofa
kakav ugovor i kakvi bakrači.....ovo je bih
- Joey Tribbiani
#9 Re: tv program za novu godinu-katastrofa
fakat sran*e, nidje nista. Na tvsa puste film "luda trka" ili tako nekako sa mr.bean-om koji su pustali 46 puta u 2009, nema niko da ga nije gledo.
- softly
#10 Re: tv program za novu godinu-katastrofa
Nu ovog cyganlucka, yada & chemerra...

- TheWatcher
#11 Re: tv program za novu godinu-katastrofa
sreca pa ima hrt i nova tvJoey Tribbiani wrote:fakat sran*e, nidje nista. Na tvsa puste film "luda trka" ili tako nekako sa mr.bean-om koji su pustali 46 puta u 2009, nema niko da ga nije gledo.
-
alanford78
#12 Re: tv program za novu godinu-katastrofa
...da je program dotaklo dno dna tu vas shvatam ali
nemogu vas da shvatim ovakve jos djelimicno polupjani i mahmurni
da se zalite po kojekakvim forumima umjesto da ciljano nadete Email adrese odgovornih lica i svo to vase nezadovoljstvo obrazlozite i zalite se na jedan adekvatan nacin koji bi mogao da ima ucinka za daljni rad tih javnih servisera.
Sve dok mi nasu drustvenu savjest ne uzmemo za ozbiljno i pohvale i kritike ne usmjerimo efektivnije u ovoj drzavi se nece nikad nista promjeniti.
Upamtite pojedinac nemoze puno uciniti ali zato masa moze
Sve najljepse za 2010 god.
pozz
nemogu vas da shvatim ovakve jos djelimicno polupjani i mahmurni
Sve dok mi nasu drustvenu savjest ne uzmemo za ozbiljno i pohvale i kritike ne usmjerimo efektivnije u ovoj drzavi se nece nikad nista promjeniti.
Upamtite pojedinac nemoze puno uciniti ali zato masa moze
pozz
- Joey Tribbiani
#13 Re: tv program za novu godinu-katastrofa
ma i kod njih bezveze program poslije 1.30h. Nista, muzika i meza samo 
- alen_zenica
#14 Re: tv program za novu godinu-katastrofa
alanford78 wrote:...da je program dotaklo dno dna tu vas shvatam ali
nemogu vas da shvatim ovakve jos djelimicno polupjani i mahmurnida se zalite po kojekakvim forumima umjesto da ciljano nadete Email adrese odgovornih lica i svo to vase nezadovoljstvo obrazlozite i zalite se na jedan adekvatan nacin koji bi mogao da ima ucinka za daljni rad tih javnih servisera.
Upamtite pojedinac nemoze puno uciniti ali zato masa moze![]()
pozz
ti kao ozbiljno mislis da bi to nesto promjenilo???
nemoj da u zabludi ziviš
- softly
#15 Re: tv program za novu godinu-katastrofa
Ja fakat ne znam - jesu li sve televizije OBAVEZNE da imaju vlastiti novogodisnji program?
Sta fali preuzeti tudji ako ti ne mozes nista napraviti.
Ovo sto su nase drzavne televizije sinoc napravile je bruka, bolje da su se konektovali na neku od nadzornih kamera, recimo u Milanu - tamo se raja skidala i kupala u fontani, sto je kudikamo interesantnije od ove domace "produkcije"!
Nije dovoljno reci - ko te tjera da gledas, to se naravno NE MOZE GLEDATI,
ALI ME JE SRAMOTA !
Ovo sto su nase drzavne televizije sinoc napravile je bruka, bolje da su se konektovali na neku od nadzornih kamera, recimo u Milanu - tamo se raja skidala i kupala u fontani, sto je kudikamo interesantnije od ove domace "produkcije"!
ALI ME JE SRAMOTA !
- alen_zenica
#16 Re: tv program za novu godinu-katastrofa
softly wrote:Ja fakat ne znam - jesu li sve televizije OBAVEZNE da imaju vlastiti novogodisnji program?
ALI ME JE SRAMOTA !
-
alanford78
#17 Re: tv program za novu godinu-katastrofa
pa dokle god budemo tako razmisljali kao ti mislim da se nece puno toga promjeniti....alen_zenica wrote:alanford78 wrote:...da je program dotaklo dno dna tu vas shvatam ali
nemogu vas da shvatim ovakve jos djelimicno polupjani i mahmurnida se zalite po kojekakvim forumima umjesto da ciljano nadete Email adrese odgovornih lica i svo to vase nezadovoljstvo obrazlozite i zalite se na jedan adekvatan nacin koji bi mogao da ima ucinka za daljni rad tih javnih servisera.
pozz
nemoj da u zabludi ziviš
Ebote u njemackoj skoro citam selo od nekih 20.000 stanovnika se bunilo protiv aerodroma da im avioni previse slijecu u razdoblju od 13.00-15.00 pa je aerodrom koji pravi milijardu € prometa moralo tu zalbu uvaziti i preusmjeriti te nadolazece avione na druge piste.
Nemoj mi samo sad doci i reci svabe ovako ili Njemacka onako- i oni nisu imali nista poslije II svj.rata ali su ljudi radili na svojoj savijesti a ne kao mi sa stereotipovima ma nema nista od toga, ne izlazim na glasanje ionako se nece nista promijeniti i bla bla bla...
- alen_zenica
#18 Re: tv program za novu godinu-katastrofa
o kakvoj ti Njemackoj pricas...???alanford78 wrote:pa dokle god budemo tako razmisljali kao ti mislim da se nece puno toga promjeniti....alen_zenica wrote:alanford78 wrote:...da je program dotaklo dno dna tu vas shvatam ali
pozz
nemoj da u zabludi ziviš
Ebote u njemackoj skoro citam selo od nekih 20.000 stanovnika se bunilo protiv aerodroma da im avioni previse slijecu u razdoblju od 13.00-15.00 pa je aerodrom koji pravi milijardu € prometa moralo tu zalbu uvaziti i preusmjeriti te nadolazece avione na druge piste.
Nemoj mi samo sad doci i reci svabe ovako ili Njemacka onako- i oni nisu imali nista poslije II svj.rata ali su ljudi radili na svojoj savijesti a ne kao mi sa stereotipovima ma nema nista od toga, ne izlazim na glasanje ionako se nece nista promijeniti i bla bla bla...
pa znas li ti da zivis u BiH gdje ne vaze svjetske norme i pravila...
-
alanford78
#19 Re: tv program za novu godinu-katastrofa
ne bi sad polemiku i kojekakvu svadu da potpirujem nemam namjeru ali kad bi pomno proucio taj gore navedeni primjer znao bi sta sam htjeo da kazem..alen_zenica wrote:
o kakvoj ti Njemackoj pricas...???
pa znas li ti da zivis u BiH gdje ne vaze svjetske norme i pravila...
A da u BiH ne vaze svjetske norme i pravila to zna i malo djete ali zato nam nisu krivi politicare nego drustvo a politicari tu sutnju i naivnost samo koriste
-
samo malo
#20 Re: tv program za novu godinu-katastrofa
Program ko i svake godine, gomila papanluka, zacine malo sa Halidom, TVSA uobicajeno "opcenarodno veselje" u nekoj kafani na polovnim pjevacima, Hayat sa svojim vedatama, nacionalne tv stanice uobicajeno nista nisacim, filmovi u ovoj eri interneta prevazidjeni i odavno pregledani, uglavnom nista.
Covjek bi bar ocekivao neku originalnost od domacih tv stanica, valjda i oni znaju da je raja vecinu dobrih filmova starih dvije tri godine odavno pregledala, pa radije da mi puste i Nadrealiste ili Audiciju, nego neki vec vidjeni film.
Usput pitanje, zasto TVBiH nikada nije emitovala Nedeljni zabavnik? ako su vec emitovali Otvori prozor, emisiju slicnog tipa.. ili zasto nikada ne emitiju Terevensenove bajke?
Covjek bi bar ocekivao neku originalnost od domacih tv stanica, valjda i oni znaju da je raja vecinu dobrih filmova starih dvije tri godine odavno pregledala, pa radije da mi puste i Nadrealiste ili Audiciju, nego neki vec vidjeni film.
Usput pitanje, zasto TVBiH nikada nije emitovala Nedeljni zabavnik? ako su vec emitovali Otvori prozor, emisiju slicnog tipa.. ili zasto nikada ne emitiju Terevensenove bajke?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#21 Re: tv program za novu godinu-katastrofa
Svake godine isto.
Halid, Matici, Hanka, Bajrami, onaj Enes Begovic...samo sto jos iz supe ne iskacu. I ovako ih gledamo 364 dana u godini pa ne more i 365. proci bez njihA.
Mi smo sinoc vrtili da vidimo imal sta, ma sve isto, svuda. Nova je pocela sa onim kvizom nakim, dernekom sta li vec poslje 12 i to mi je onako bilo fino, ostalo je upaljeno cijelo vece/jutro.
Ostalo...
Halid, Matici, Hanka, Bajrami, onaj Enes Begovic...samo sto jos iz supe ne iskacu. I ovako ih gledamo 364 dana u godini pa ne more i 365. proci bez njihA.
Mi smo sinoc vrtili da vidimo imal sta, ma sve isto, svuda. Nova je pocela sa onim kvizom nakim, dernekom sta li vec poslje 12 i to mi je onako bilo fino, ostalo je upaljeno cijelo vece/jutro.
Ostalo...
- alen_zenica
#22 Re: tv program za novu godinu-katastrofa
šuti i trpi.
- Globus
#23 Re: tv program za novu godinu-katastrofa
Gdje ces bona Koketa zaboravit u toj selekcijiladyblue18 wrote:Svake godine isto.![]()
Halid, Matici, Hanka, Bajrami, onaj Enes Begovic...samo sto jos iz supe ne iskacu. I ovako ih gledamo 364 dana u godini pa ne more i 365. proci bez njihA.![]()
Mi smo sinoc vrtili da vidimo imal sta, ma sve isto, svuda. Nova je pocela sa onim kvizom nakim, dernekom sta li vec poslje 12 i to mi je onako bilo fino, ostalo je upaljeno cijelo vece/jutro.![]()
Ostalo...
Ja sinoc jutros
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#24 Re: tv program za novu godinu-katastrofa
Hvala na dopunjavanju.Globus wrote:Gdje ces bona Koketa zaboravit u toj selekcijiladyblue18 wrote:Svake godine isto.![]()
Halid, Matici, Hanka, Bajrami, onaj Enes Begovic...samo sto jos iz supe ne iskacu. I ovako ih gledamo 364 dana u godini pa ne more i 365. proci bez njihA.![]()
Mi smo sinoc vrtili da vidimo imal sta, ma sve isto, svuda. Nova je pocela sa onim kvizom nakim, dernekom sta li vec poslje 12 i to mi je onako bilo fino, ostalo je upaljeno cijelo vece/jutro.![]()
Ostalo...![]()
Ja sinoc jutros..oko 6 gledam tv i listam kanale .. na 4 kanala ili 5 nisam siguran .. manje od 4 nije .. repriza novogodisnjeg muzickog programa .. i svugdje je .. Enes Begovic ..Hanka Paldum .. Kemal Hasic ...Serif Konjevic i Halid Beslic nisu bili na svim .. na 3 samo
I da naravno .. njegovo velicanstvo..Koke
- Globus