A sta ako padne,a ne ulete na njegovo mjesto "braca"bogoljub wrote:Uz pivu i tastaturu do pada Mubaraka! NAPRIJEEEEEEEEED!cikafe wrote:Ne smetaju, ja sam naucio da mirno koegzistiram sa istima... Ali eto, samo sam se zapitao. To folovi, naka braća, naka solidarnost uz kafu i tastaturu, pa da vidim š'a ima š'a nema...
tv prenos egipatskih revolucionara
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#876 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
- bogoljub
#877 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
Onda ulaze polubraća...-LIBERO- wrote:A sta ako padne,a ne ulete na njegovo mjesto "braca"bogoljub wrote:Uz pivu i tastaturu do pada Mubaraka! NAPRIJEEEEEEEEED!cikafe wrote:Ne smetaju, ja sam naucio da mirno koegzistiram sa istima... Ali eto, samo sam se zapitao. To folovi, naka braća, naka solidarnost uz kafu i tastaturu, pa da vidim š'a ima š'a nema...
-
theTruePath
#878 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
cikafe wrote:Ne smetaju, ja sam naucio da mirno koegzistiram sa istima... Ali eto, samo sam se zapitao. To folovi, naka braća, naka solidarnost uz kafu i tastaturu, pa da vidim š'a ima š'a nema...
jel ti smeta nase islamsko bratstvo mozda?
-
cikafe
#879 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
Bogam covjek fino rek'o: "Sta se srkletite tito vas j***? Otici cu, otici cu... Pricekajte do septembra!" Onda je Mubi dovrsio pivu podrignuo i zavrsio saopstenje...bogoljub wrote:Uz pivu i tastaturu do pada Mubaraka! NAPRIJEEEEEEEEED!cikafe wrote:Ne smetaju, ja sam naucio da mirno koegzistiram sa istima... Ali eto, samo sam se zapitao. To folovi, naka braća, naka solidarnost uz kafu i tastaturu, pa da vidim š'a ima š'a nema...
-
cikafe
#880 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
Ne, uzivam... Nigdje se ne može čovjek nasmijati ko na "Krah Darwinizma", onda naka tema sa homoseksualcima i naravno najnovija "Mubarak RETURNS"... sve brat do brata, lijepo, lijepo... Milina vidjeti da se ljudi gotive, kontaš?theTruePath wrote:cikafe wrote:Ne smetaju, ja sam naucio da mirno koegzistiram sa istima... Ali eto, samo sam se zapitao. To folovi, naka braća, naka solidarnost uz kafu i tastaturu, pa da vidim š'a ima š'a nema...
jel ti smeta nase islamsko bratstvo mozda?![]()
![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#881 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
Kako si zloban,hebes im harmoniju 
-
theTruePath
#882 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
pa sta ja sad tu mogu,musliman muslimanu je brat,to se osjeca sirom islamskog svijetacikafe wrote:Ne, uzivam... Nigdje se ne može čovjek nasmijati ko na "Krah Darwinizma", onda naka tema sa homoseksualcima i naravno najnovija "Mubarak RETURNS"... sve brat do brata, lijepo, lijepo... Milina vidjeti da se ljudi gotive, kontaš?theTruePath wrote:cikafe wrote:Ne smetaju, ja sam naucio da mirno koegzistiram sa istima... Ali eto, samo sam se zapitao. To folovi, naka braća, naka solidarnost uz kafu i tastaturu, pa da vidim š'a ima š'a nema...
jel ti smeta nase islamsko bratstvo mozda?![]()
![]()
ova tema nebi imala ovoliko stranica da se radi o nekoj Kambodji,,,
-
cikafe
#883 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
A trebalo mi je tako malo da primijetim licemjerstvo...theTruePath wrote:pa sta ja sad tu mogu,musliman muslimanu je brat,to se osjeca sirom islamskog svijeta
ova tema nebi imala ovoliko stranica da se radi o nekoj Kambodji,,,
Zaista ocekivao sam vise mudrih riječi od braće. Jbg naziv "BRAĆA" uljeva strahopoštovanje. Riječ miriše na organizaciju, disciplinu, cilj...
-
cikafe
#884 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
Nikad. Ja, kao dijete iz interreligijske sredine nikad ne mogu da hebem harmoniju "braći"! Mada, tehnički, ja nisam njihov brat (ne volim Ahmu i Nećka, mora da je do toga) Dakle, ja sam, recimo, njihov ROĐAK (role od milja)!!!-LIBERO- wrote:Kako si zloban,hebes im harmoniju
- snaga_znanja
#885 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
Kad smo kod smjena i povrataka kako stvari stoje Djed Mraz se vraca u sarajevske vrtice 
- Ahmmed
#886 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
U pravu si ti, cikafe.... organizacija, disciplina, cilj....još u poluilegalnim uvjetima, decenijama....Teško da će "Braća" propustiti ovu šansucikafe wrote:A trebalo mi je tako malo da primijetim licemjerstvo...theTruePath wrote:pa sta ja sad tu mogu,musliman muslimanu je brat,to se osjeca sirom islamskog svijeta
ova tema nebi imala ovoliko stranica da se radi o nekoj Kambodji,,,![]()
Zaista ocekivao sam vise mudrih riječi od braće. Jbg naziv "BRAĆA" uljeva strahopoštovanje. Riječ miriše na organizaciju, disciplinu, cilj...
- Ahmmed
#887 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
mislim, stvarno....cikafe wrote:Nikad. Ja, kao dijete iz interreligijske sredine nikad ne mogu da hebem harmoniju "braći"! Mada, tehnički, ja nisam njihov brat (ne volim Ahmu i Nećka, mora da je do toga) Dakle, ja sam, recimo, njihov ROĐAK (role od milja)!!!-LIBERO- wrote:Kako si zloban,hebes im harmoniju
- Ahmmed
#888 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
Mubarak ko da je bio na kursu kod Arzije.....neka me do septembra!!!!snaga_znanja wrote:Kad smo kod smjena i povrataka kako stvari stoje Djed Mraz se vraca u sarajevske vrtice
-
Static-X
#889 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
Jel ko sluso Baraka Obamu
Kaze promjene moraju poceti odma!
Kaze promjene moraju poceti odma!
- mepac
#890 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
pametni su ljudi davno govorili:
"mozes kolko hoces al nemozes dokle hoces"
sta su mislili da ce trpiti zauvijek
muslimani se dizu i pravi ce kako njima sad odgovara na njihovoj zemlji
hoce li ti biti po islamskom ili demokratija zapadna sami ce odluciti
bilo to njima drago ili ne tako je...
imaju svako prava njhova je zemlja.
"mozes kolko hoces al nemozes dokle hoces"
sta su mislili da ce trpiti zauvijek
muslimani se dizu i pravi ce kako njima sad odgovara na njihovoj zemlji
hoce li ti biti po islamskom ili demokratija zapadna sami ce odluciti
bilo to njima drago ili ne tako je...
imaju svako prava njhova je zemlja.
-
cikafe
#891 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
Šta cu, nisam mogao odoliti da ga ne spomenem... Ona bradica, one okice škiljave, šanerske, ljepotan!Ahmmed wrote:mislim, stvarno....cikafe wrote:Nikad. Ja, kao dijete iz interreligijske sredine nikad ne mogu da hebem harmoniju "braći"! Mada, tehnički, ja nisam njihov brat (ne volim Ahmu i Nećka, mora da je do toga) Dakle, ja sam, recimo, njihov ROĐAK (role od milja)!!!-LIBERO- wrote:Kako si zloban,hebes im harmoniju![]()
A volim braću, kako bih bez njih? Eto ti mi reci, kako?
- snaga_znanja
#892 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
Mog'o bi i on u London sa njomAhmmed wrote:Mubarak ko da je bio na kursu kod Arzije.....neka me do septembra!!!!snaga_znanja wrote:Kad smo kod smjena i povrataka kako stvari stoje Djed Mraz se vraca u sarajevske vrtice
-
cikafe
#893 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
Arzija: "London? Nikad! Znate, oni tamo imaju... DEDA MRAZOVE povrtićima! Fuj, leglo nemorala!"snaga_znanja wrote:Mog'o bi i on u London sa njomAhmmed wrote:Mubarak ko da je bio na kursu kod Arzije.....neka me do septembra!!!!snaga_znanja wrote:Kad smo kod smjena i povrataka kako stvari stoje Djed Mraz se vraca u sarajevske vrtice
- Ahmmed
#894 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
cikafe, s obzirom da ne voliš Ahmu i Nećka, ti kod braće dooooobroooo kotiraš, jerbo si prozreo šiitsku fitnu 
-
theTruePath
#895 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
cikafe i ne poznaje stanje medju bracom samo onako prica sta´s

-
cikafe
#896 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
Braćo đe se vi skupljate, đe se kafa kakva more popit'? (smijem li vas ja zvati braćom, jer onajjj ono znate... vjera i ja... Tu ljubavi nema)
Opaaa, znači ako ne voliš Nećka Ahmu onda te braća gotive, što to meni neko ranije nije rekao?
Opaaa, znači ako ne voliš Nećka Ahmu onda te braća gotive, što to meni neko ranije nije rekao?
-
theTruePath
#897 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
cikafe wrote:Braćo đe se vi skupljate, đe se kafa kakva more popit'? (smijem li vas ja zvati braćom, jer onajjj ono znate... vjera i ja... Tu ljubavi nema)
A braca najveci propagatori protiv Ahmedinedjada..razocaravas me,kako to nisi upratio aa?!?
ti si mjesanac,ne mozes biti brat,,mozes biti dzahil
-
cikafe
#898 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
Vi prava braća, odmah sam titulu dobio! Jel to nešto dobro, il mi ono spuštate?theTruePath wrote:cikafe wrote:Braćo đe se vi skupljate, đe se kafa kakva more popit'? (smijem li vas ja zvati braćom, jer onajjj ono znate... vjera i ja... Tu ljubavi nema)
A braca najveci propagatori protiv Ahmedinedjada..razocaravas me,kako to nisi upratio aa?!?
ti si mjesanac,ne mozes biti brat,,mozes biti dzahil
E pa braćo ako ste protiv Ahme Nikole onda ljubim vas, ljubim vas mnogo? Dva, tri, cetiri, koliko je ono muslimanski?
- jeza u ledja
#899 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
Hosni, otisla je Arzija, otici ces i ti! 
-
drenmajster
#900 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
sjecal' se iko TITE i NASERA-Naser bio nesto popularan kod domacih Albanaca-davali im puno ime Naser-izgled i karakter sta li vec' su bili presudni;Nemam pojma-kasnije se sve raspalo-Albanci dobili drzavu-a mi jos uvijek nula.