pravo ende če bit kad se digne narod u saudijskoj arabiji ....
a onda ...
Pa ako bude bas tako ozbiljno, mogli bi mi svi skupa zavrsiti u tri p....materine.jarancuga wrote:pocelo je pocelo...
moglo bi zavrsiti u Jerusalemu kako je Allah dz.s. nagovijestio...
ladyada wrote:amerika stoji iza mubareka ........vec godinama .........
daleko je to od saudije, jako daleko!kiky wrote:ko što neko več reče ...
a onda ...
Egipat je dobio tu pomoc kad je Anwar Sadat potpisao mir sa Izraelom, to je Egiptu bila jedna vrsta nagrade da dobija istu vojnu pomoc kao i Izrael i ako dodze do promjene vlast ta ce se pomoc najvjerovatnije nastaviti u slicnom obimujutarnji wrote:Oho, ovi se momacki marisu, CNN supljira, Hillary concerned, sve u svemu klasika. Nisam znao, sad spomenuse,
da Egipat prima godisnje 3 milijarde dolara vojne pomoci od Amerike, navodno identicno kao i njihov saveznik No1.
jutarnji wrote:Pa ako bude bas tako ozbiljno, mogli bi mi svi skupa zavrsiti u tri p....materine.jarancuga wrote:pocelo je pocelo...
Moraju se jos neke stvari desit, da do toga dodjejarancuga wrote:pocelo je pocelo...
Al prvo Mubarak da se pridruži Bin Aliju, zatim Jordanski Kralj i osali kraljevi i kraljevici američki, izraelski, gadni, poslušni, Svi kad se skupe u jednu rupu, onda.....onda..... joooj!kiky wrote:ko što neko več reče ...
a onda ...
kemal21 wrote:Moraju se jos neke stvari desit, da do toga dodjejarancuga wrote:pocelo je pocelo...
MI imamo on sto zasluzujemo, glasali smo i dobili predstavnike, ovi u egiptu pokusavaju da dobiju isto takvo pravo, sto opet neznaci da ce novi sistem biti mnogo bolji od starog.zonbirile wrote:jest da je sranje u Ruandi,a zar ne bi bilo pametnije revolucionarnoj mladeži na forumu da se okrene Bosni nego qurčevim režimima tamo.Početni parametri su isti,bijeda,korupcija,10,20 teških godina zajedno,na 100% Bosne..
ja bi volijo da jest, jer muka mi je zivjeti u ovakvom svijetujarancuga wrote:kemal21 wrote:Moraju se jos neke stvari desit, da do toga dodjejarancuga wrote:pocelo je pocelo...
naravno...mozda je ovo tek pocetak...
-------------------------------------veliki_fabio wrote:mubarak je gotov. vidi se po tome da mu amerika ne daje podrsku jer nece da budu na strani gubitnika.
sljedeci su sirija, jordan i alzir.
ovo su veliki problemi za ciu, nato i ameriku. jel sada nekome jasno zasto je dobro da bih nije u nato savezu? na al jazeeri upravo govore da je veliki problem to ste je tunis bio centar monitoringa islamskih pokreta za ciju i sad se sve rusi kao kula od karata.
Eto, meni nije, ako moze prosvijetli me. Kakve veze sve ovo ima sa clanstvom BiH u NATO paktu?veliki_fabio wrote:jel sada nekome jasno zasto je dobro da bih nije u nato savezu?
Potpuno si u pravu!zonbirile wrote:jest da je sranje u Ruandi,a zar ne bi bilo pametnije revolucionarnoj mladeži na forumu da se okrene Bosni nego qurčevim režimima tamo.Početni parametri su isti,bijeda,korupcija,10,20 teških godina zajedno,na 100% Bosne..
--------------------------------------------------jutarnji wrote:Eto, meni nije, ako moze prosvijetli me. Kakve veze sve ovo ima sa clanstvom BiH u NATO paktu?veliki_fabio wrote:jel sada nekome jasno zasto je dobro da bih nije u nato savezu?
kineski yuanzonbirile wrote:-------------------------------------veliki_fabio wrote:mubarak je gotov. vidi se po tome da mu amerika ne daje podrsku jer nece da budu na strani gubitnika.
ovo su veliki problemi za ciu, nato i ameriku. jel sada nekome jasno zasto je dobro da bih nije u nato savezu? na al jazeeri upravo govore da je veliki problem to ste je tunis bio centar monitoringa islamskih pokreta za ciju i sad se sve rusi kao kula od karata.
zna li se nova svjetska valuta
----------------------------------bogoljub wrote:Potpuno si u pravu!zonbirile wrote:jest da je sranje u Ruandi,a zar ne bi bilo pametnije revolucionarnoj mladeži na forumu da se okrene Bosni nego qurčevim režimima tamo.Početni parametri su isti,bijeda,korupcija,10,20 teških godina zajedno,na 100% Bosne..
Znači i ti podržaješ ove proteste u Egiptu! Tooo!
komunisti ce da vladaju svijetom a kineski ce da zamjeni engleski ubrzo, kupujte dionice u kineskim firmama nemozete pogrjesitiveliki_fabio wrote:kineski yuanzonbirile wrote:-------------------------------------veliki_fabio wrote:mubarak je gotov. vidi se po tome da mu amerika ne daje podrsku jer nece da budu na strani gubitnika.
zna li se nova svjetska valuta
nato ne moze da predvidi sta se desava u za njih ljucnoj regiji svijeta, gube ratove gdje god idu a zauzvrat nude sta? lazni patronat i zastitu i naravno trosak. bolje biti neutralan nego se kaciti sa svima osim amerike. sutra neko iz bosne treba da ide u egipat da trazi nuklearno oruzje i u ovidt demokratiju? taman posla.jutarnji wrote:Eto, meni nije, ako moze prosvijetli me. Kakve veze sve ovo ima sa clanstvom BiH u NATO paktu?veliki_fabio wrote:jel sada nekome jasno zasto je dobro da bih nije u nato savezu?
Sukob civilizacija je u toku!zonbirile wrote:----------------------------------bogoljub wrote:Potpuno si u pravu!zonbirile wrote:jest da je sranje u Ruandi,a zar ne bi bilo pametnije revolucionarnoj mladeži na forumu da se okrene Bosni nego qurčevim režimima tamo.Početni parametri su isti,bijeda,korupcija,10,20 teških godina zajedno,na 100% Bosne..
Znači i ti podržaješ ove proteste u Egiptu! Tooo!
da podržAVAM,ali mi smiješna ova euforija i navijanje i prizivanje obračuna kod OK korala.Kao i na sličnim temama,sve isti nikovi sa istim stavovima-islam sam protiv svih,pobjednik na kraju-vladar svijetom.