Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pa ako malo bolje pogledas, i uporedis, osim procesora, na ovoj toshibi nista nije bolje od ovog sto je alfons postiro.. cak i shared memory graficka i 256 MB RAM-a..
a ovaj ti je nov.. jos nadjes nekog ko ima firmu, pa ti to fino kupi na racun i dobijes ga po veleprodajnoj cijeni..
pa ako malo bolje pogledas, i uporedis, osim procesora, na ovoj toshibi nista nije bolje od ovog sto je alfons postiro.. cak i shared memory graficka i 256 MB RAM-a..
a ovaj ti je nov.. jos nadjes nekog ko ima firmu, pa ti to fino kupi na racun i dobijes ga po veleprodajnoj cijeni..
Preko firme jasta ! Jest da je sad porez haman 10%, al ovoj drzavi je grehota dati i 1 promil...
E sad, zavisi sta si sve mislio raditi na toj masini, ako se volis poigrati, onda se zavali oko 2000 pa uzmi neku zvijer, sta ja znam, za 500 markica vise mozes dobiti npr. mocnu grafiku tipa Radeona M10 ili M11, tj. 9600 ili 9700, procesor na 3 GHz... To je vec masina koja nece tako lako zastariti, ali vecina tih jeftinih desktop replacementa je teska oko 3,5 kg, pa ako ces puno nohat masinu, a snaga ti i nije bitna - gledaj Centrino...
kub lajkan wrote:A konta li neko kakav je procesor za ovaj ACER? Ne nadjoh...
Sempron ti je koliko ja znam "kastrirani" Athlon XP, ima duplo manje cachea na procesoru, cini mi se 256 KB... Sve u svemu, otprilike ko XP po performansama...