1. Osnivas Gradsku televiziju i nastavljas pljuvat po neistomisljenicima (pri tome ne radeci nista korisno a istovremeno si na budzetu grada)Control panel wrote:ma ti si meni super. hajde onda daj recept ovima iz SDP-a, jer ih ima ovdje koji ovo citaju, kako da se probije medijska blokada u kantonu-gradu i kako da opozicija udari kontru poziciji i TVSA.Akibh wrote:Znamo i ja i ti da da je nemoguce napraviti odrzivu finansijsku konstrukciju za bilo koji novi medij...nosara wrote:quote]
Nema nista lose u tome da svaka zgrada ima svoju tv, ako je moguce napravit finansijsku konstrukciju...
A TVSA se finansira na silu, od svih nas, a politicki je medij jedne, klero-nacionalisticke politicke opcije...
I umjesto da opozicija udara kontru poziciji i TVSA, oni trose dodatne milione za nove medije.
Za mene je to izrazito glup potez jer su se novci mogli potrositi puuuno pametnije.
ako se sjecas Semiha nije silazila sa TVSA. sto li boze.
ili
2. Pocinjes rad na projektima tipa:
- Gradska uprava pocinje rekonstrukciju/izgradnju zicare do Trebevica (koju ovi prethodnici nisu ni takli)
- Gradska uprava rekonstruise Vijecnicu (za koju su ovi prethodni takodje bili nesposobni)
- Gradska uprava finansira obnovu plocnika i fasada u Ferhadiji
- Pomoc za GAK kliniku i konacno preseljenje na Jezero
- Subvencije i pomoc siromasnima
...
-