Sav program se svodi na jeftine krkanluke u studiju... jedu i pricaju u isto vrijeme... a onda malo pjevaju, oj ha.
Sve mi je to pomalo tuzno
Sta vi mislite?
Moderator: anex
in33sa wrote: Onaj Haris mi se na q popeo sa gitarom, lik u svakoj prilici dovuklja gitaru i umislja si da je muzikalan.
Jedino sto je vrijedno gledanja je Raymond i svojedobno Miroljub Petrovic.
Mozda je ironicno mislioin33sa wrote:Kad sam kod Harisa, kako je ofirno i ogavno neku noc nahvalio Silajdzica, Taju, premijera..
Samir, Baho i Bulend Biscevic na iftaru u studijuvoditelj Haris, obavezna gitara, Haris u jednom momentu pocinje hvalospjeve Silajdzicu, eto kao da nije Samira i vlade kantona Sarajevo, reprezentacija u sjedecoj odbojci nebi postojala, kamera zumira Taju, njemu je kao neugodno sto ga hvale, oborio pogled, vjeciti poltron Baho nadodaje, Bulend prisastavlja, Samir Silajdzic narodni heroj
![]()
Nakon salvi hvalospjeva na racun kantonalne vlade i premijera, haman da o Majci Terezi govore, Haris se hvata gitare a ja daljinskog upravljaca.. uspio sam okrenuti prije prvog akorda.
Dno dna, zaista.
upravo dolaskom tog lika televizija kantona je bukvalno postala servis oglasavanja Semihe i taje..kao i njihovih stranaka.amrica wrote:Direktor se zove Emir Zlatar, bivsi direktor Mezarja Kovaci, nesto ne mogu da skontam iz koje je stranke...![]()
![]()
-LIBERO- wrote:upravo dolaskom tog lika televizija kantona je bukvalno postala servis oglasavanja Semihe i taje..kao i njihovih stranaka.amrica wrote:Direktor se zove Emir Zlatar, bivsi direktor Mezarja Kovaci, nesto ne mogu da skontam iz koje je stranke...![]()
![]()
takvu propagandu,poltronsku i jadnu nisma nikada u zivotu vidio
Jesi li siguran da govoris o TV kantona Sarajevokaranana wrote:nije losa TV. gledam njihove vijesti, ponekad bude pokoji ok film preko one bh veze, iako snimak i ton bude los. jedina su televizija koju hvatam koja obiljezava i obavjestava o datumima znacajnim za grad i BiH iz bliske proslosti. Cesto imaju emisije o sarajevu u ratu o bitkama o herojima i zrtvama rata.
don vito wrote:Ni u doba najgoreg komunistickog jednoumlja, Politickih magazina Smiljka Sagolja, Milana Zorica, Dubravke Kenjic, Nedima Loncarevica, nije postojalo takvo poltronsko novinarstvo koje gradjani Kantona Sarajevo placaju iz svog dzepa. I paradoksalno, ta grupa parazita i dupelizaca koji sebe nazivaju "novinarima" zivi bolje sto im je program losiji, gledanost manja, a prihodi od marketinga jadniji.
karanana wrote:jos jednom skidam kapu TVSA koja od sinoc pa evo danas cijeli dan emituje prigodne programe u povodu dana drzavnosti. jos jednom ova televizija pokazuje da je jedna od malobrojnih koja njeguje tekovine historije, kako one malo dalje pa tako i ove nedavne.
svaka cast na programu od dokumentaraca, priloga, gostiju.....svaka cast.
Odličan program.karanana wrote:jos jednom skidam kapu TVSA koja od sinoc pa evo danas cijeli dan emituje prigodne programe u povodu dana drzavnosti. jos jednom ova televizija pokazuje da je jedna od malobrojnih koja njeguje tekovine historije, kako one malo dalje pa tako i ove nedavne.
svaka cast na programu od dokumentaraca, priloga, gostiju.....svaka cast.