TV kanali-lige petice

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
los merengues
Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići

#1 Re: TV kanali-lige petice

Post by los merengues »

bundesligu otkupio eurosport
englesku ligu sportklub
spaniju italiju i francuze arenasport
Nema tu neke politike druze cista trzisna utakmica,prosla su vremena
kad su nam stranci poklanjali prenose u 1/2 cijene i sl..
Mene vise zanima zbog cega nema dobrog dokumentarnog programa
na javnom servisu i slicnih proizvoda ....
Ako vec nekog trebas pritisnuti to su kablovski operateri koji ne zele da usaglase svoju
ponudu nama korisnicima ,nego biraj ili ces arenasport ... ili sportklub :-) :-) :-)
Jedinstvo_Manchester

#2 Re: TV kanali-lige petice

Post by Jedinstvo_Manchester »

trcicu trceci wrote:Ono sto mi nije jasno vec duze vremena zasto FTV ne otkupi konacno prava na bundes ligu, sve je manje utakmica na tv-u.
Prije je mnogo bilo sporta, sjecam se
BHT-engleska liga
FTV-njemacka
OBN-italija
Hayat-spanija
Nevjerovatno je samo da jos BHT prati utakmice ali na najnizem nivou, tj. jedan termin sedmicno...
Mislim da su duzni da nam pruze vise sporta, sve vise je politike u javnim emiterima a sve manje sporta. Mi to placamo i trebamo zahtijevati da bude vise sporta, ne mozemo upravljati privatnim televizijama ali bar mozemo BHT-om i FTV-om...
Sta mislite o tome, i moze li se pokrenuti neka anketa, dok je jos vrijeme, lige ce ubrzo poceti..pozz
Ne znam da li ti pratis uopste program na javnim emiterima (BHT, FTV, RTRS) ali oni nemaju para ni da umru BHT i FTV posebno. Reprizni programi konstantno, FTV pola godine pred izbore prikazivala partizanske filmove da podignu birače. Tačno sam mislio da je Tito još živ :D. Opet kvalitetan sportski program kosta a TV kuće koje imaju dubiozu od 15 miliona to ne mogu platiti. Sreca da ima i ovo sto ima. Ja sam uveo Open IPTV pa imam dva eurosporta i 4 Arene, samo mi zao sto nema sport kluba, ali uhvatim prenose na netu ili kod nekoga ko ima SK. Sve u svemu kao redovni platiša rtv takse sam razočaran sa onim sto imam na javnim emiterima.
Jedinstvo_Manchester

#3 Re: TV kanali-lige petice

Post by Jedinstvo_Manchester »

trcicu trceci wrote:pratim program, i razocaran sam sto TVSA ima kvalitetniji program od njih :x :x
po 18 put ponavlja se
-viza za buducnost
-nasa mala klinika
-onda premija su im jugo filmovi
-vratili su opet ono ko hugo sad nesto, samo da bi para ubrali
-serije turske UŽAAASSS :x
a para bi trebali imati, pa mjesecno od pretplate uberu bar 2 miliona
.
Meni jedan jaran radi kao kamerman na RTRS, pošto se oni svi međusobno dobro znaju i druze kaze da na FTV i BHT plata skoro da i nema, pokupe urednici i glavesine a ovi fizikalci i kamermani nemaju za kafe kad odu negdje da snimaju. Pa skontaj da je na 60 minuta ostalo samo 3-4 novinara. Svi su otisli gdje im je plata zagarantovana. Ona Vanja Filipović sto je radila politicke emisije na BHT je otisla jer nisu mogli da je placaju. Isto je i sa Duskom, mada u njenom slucaju ima i politike, ali plata joj je bila vjerovatno ogromna.
Kaćunak

#4 Re: TV kanali-lige petice

Post by Kaćunak »

Ne znam da li ti pratis uopste program na javnim emiterima (BHT, FTV, RTRS) ali oni nemaju para ni da umru BHT i FTV posebno. Reprizni programi konstantno, FTV pola godine pred izbore prikazivala partizanske filmove da podignu birače. Tačno sam mislio da je Tito još živ :D. Opet kvalitetan sportski program kosta a TV kuće koje imaju dubiozu od 15 miliona to ne mogu platiti. Sreca da ima i ovo sto ima. Ja sam uveo Open IPTV pa imam dva eurosporta i 4 Arene, samo mi zao sto nema sport kluba, ali uhvatim prenose na netu ili kod nekoga ko ima SK. Sve u svemu kao redovni platiša rtv takse sam razočaran sa onim sto imam na javnim emiterima.
:lol: :lol: :D
Kaćunak

#5 Re: TV kanali-lige petice

Post by Kaćunak »

Turske serije majoriziraju!
los merengues
Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići

#6 Re: TV kanali-lige petice

Post by los merengues »

Kaćunak wrote:Turske serije majoriziraju!
Nemoj tako ima i za majoriziranu raju nesto
Villa Maria, igrana serija, epizoda 139 +
Pod sretnom zvijezdom, igrana serija, epizoda 65 () :lol: :lol: i jos 2x/dan

A za ostalu raju pusti bakir ponekad "neutralni" prilog :lol: :lol :run:
Post Reply