Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nekad stvarno i otkriju toplu vodu i neosporan je njihov (znaci ne samo bakirov..naprotiv..ja mislim da je njegov doprinos najmanji..)..doprinos u rasvjetljavanju nekih pljacki..ali mnogo puta su znali biti neprofesionalni pa se cesto desavalo da se ne cuje "druga strana"..a ispizdio me i izlet kaletovica na canare..al' haj..barem smo saznali koje je vino gotovina pio u noci kad je uhapsen...
grmis na senada sto govori "eksluzivno" "senzacionalno" za svaku glupost, a kad topli haver bakir najavljuje turboultramegasuperpriloge, zacepis usi
pocecu sumnjati da varas deena
divi ganje sto se opustio.. ..nemoj da ja fahru zovem.. ..ne citas brate redovno forum..pisao sam da 60 minuta ne gledam redovno..(gledao sam nekad davno..i vidio da ne postuje neka od osnovnih pravila novinarstva tako da odustah od gledanja..sad gledam samo kad nemam sta pametnije raditi..)..u to vrijeme bakir i nije najavljivao tu "ekskluzivu"..znam da se poslije opustio.. ..ali brate niko k'o senad..
ps. pa napisah gore da me ispizidla "ekskluziva" sa canara...