I "Buuu, mi otvorili autoput."reis1 wrote:I nema vam vise od te spike nic... skuzila raja.
Mislim spika:
- "buuuuuu, treci entitet"
- "buuuuu, referendum"
- "buuuu..."
To je moglo Miloradetu proci, ali evo i njega vise niko ne hebe.
TV debate za clanove predsjednistva BiH
- It_is_a_Leclerc
#26 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH
-
jemma
#27 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH
ovo večeras na federalnoj je dokazalo da je Hadžiomerović jedini ozbiljan kandidat za Predsjedništvo, što se tiče Bošnjaka.
- Sefer je pokazao da je dobar čovjek ali je i dalje u mraku prošlosti i nikako da se otrgne od toga, a nama je prošlosti preko glave.
- Cerić je pokazao da je zadrti, nevaspitani seljak, koji ne zna ni čime se Predsjedništvo bavi, niti bi mu čovjek povjerio da ovcu čuva a ne da se bavi politikom.
- Hadžiomerović ga je fino i kulturno zavuko Ceriću kad je ovaj počeo da gubi kontrolu i priča nebuloze. Nabio mu je na nos i pjesmu Dvadesetorice i hodžu pedofila - oba razloga zbog kojih je ovaj počeo da pljuje po "60 minuta" i baca komentare koji graniče sa pozivima na Bakirov odstrijel.
Hadži-Bakire, sretno!
- Sefer je pokazao da je dobar čovjek ali je i dalje u mraku prošlosti i nikako da se otrgne od toga, a nama je prošlosti preko glave.
- Cerić je pokazao da je zadrti, nevaspitani seljak, koji ne zna ni čime se Predsjedništvo bavi, niti bi mu čovjek povjerio da ovcu čuva a ne da se bavi politikom.
- Hadžiomerović ga je fino i kulturno zavuko Ceriću kad je ovaj počeo da gubi kontrolu i priča nebuloze. Nabio mu je na nos i pjesmu Dvadesetorice i hodžu pedofila - oba razloga zbog kojih je ovaj počeo da pljuje po "60 minuta" i baca komentare koji graniče sa pozivima na Bakirov odstrijel.
Hadži-Bakire, sretno!
- iPod
#28 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH
jemma wrote:ovo večeras na federalnoj je dokazalo da je Hadžiomerović jedini ozbiljan kandidat za Predsjedništvo, što se tiče Bošnjaka.
Hadži-Bakire, sretno!
Tačno, bio je ozbiljan nije se smješkao cijelu emisiju
-
Son1
#29 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH
Vala ako nam je Hadzi-Bakir najbolji kandidat za clana predsjednistva, onda smo u daleko vecem kurcu nego sto mislimo.
- crvenebrigade
#30 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH
A sta bi sa sa izjavom u TV debati o "neiskljucenom trecem hrvatskom entitetu" Martina Raguza?!It_is_a_Leclerc wrote:I "Buuu, mi otvorili autoput."reis1 wrote:I nema vam vise od te spike nic... skuzila raja.
Mislim spika:
- "buuuuuu, treci entitet"
- "buuuuu, referendum"
- "buuuu..."
To je moglo Miloradetu proci, ali evo i njega vise niko ne hebe.
Last edited by crvenebrigade on 01/10/2014 23:49, edited 1 time in total.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#31 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH
bezze su debate u kojim se ne suočavaju direktni konkurenti za iste glasače
Dok ne stave u studio zajedno Don Neonka i Tornjaka, Bakira i Emira, Čirilicu vs. Omladinca ovo je najobičnije ubleharenje čisto da se ispuni obvaeza i popuni termin
Dok ne stave u studio zajedno Don Neonka i Tornjaka, Bakira i Emira, Čirilicu vs. Omladinca ovo je najobičnije ubleharenje čisto da se ispuni obvaeza i popuni termin
- iPod
#32 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH
Najbolji nije sigurno, jemma je želio da kaže da je on bio najozbiljniji kandidat, a to se moglo vidjeti jer se čovjek nije nasmijao tokom čitave emisijeSon1 wrote:Vala ako nam je Hadzi-Bakir najbolji kandidat za clana predsjednistva, onda smo u daleko vecem kurcu nego sto mislimo.
- biske
#33 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH
svježe, taze, frišak - stranački trol.jemma wrote:ovo večeras na federalnoj je dokazalo da je Hadžiomerović jedini ozbiljan kandidat za Predsjedništvo, što se tiče Bošnjaka.
Hadži-Bakire, sretno!
- biske
#34 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH
omladinac tipuje na istu bazu.JoseMujica wrote:bezze su debate u kojim se ne suočavaju direktni konkurenti za iste glasače
- It_is_a_Leclerc
#35 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH
Hehehe..
Dr. Cerić, jedan od najpriznatijih muslimana na Planeti, poštovan u Vatikanu, među svim drugim teolozima svijeta, je "nevaspitani seljak", a galamdžija koji, boga pitaj, ima li završeno novinarstvo je - "hadži-Bakir".
Treba imati zaista jak želudac da glasaš za SDP.
Dr. Cerić, jedan od najpriznatijih muslimana na Planeti, poštovan u Vatikanu, među svim drugim teolozima svijeta, je "nevaspitani seljak", a galamdžija koji, boga pitaj, ima li završeno novinarstvo je - "hadži-Bakir".
- bogoljub
#36 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH
sve o rejsu kandidatu!It_is_a_Leclerc wrote:Hehehe..
http://www.youtube.com/watch?v=GHHwfyhxd6k
- Bosanski_kralj
#37 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH
Martin Raguž bi bio poželjan hrvatski član, a od Bošnjaka bilo ko samo ne Izetbegović. Odvratan mi je taj lik
-
dalje
#38 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH
Juce na forumu postavise dokument 1/1 da je covjek opicen.jemma wrote:ovo večeras na federalnoj je dokazalo da je Hadžiomerović jedini ozbiljan kandidat za Predsjedništvo, što se tiče Bošnjaka.
Blentav.
Ne moze blentav covjek biti clan predsjednistva.
Zamisli da sutra pri izlaganju u UN krene gurati mikrofon sebi u .....
Kakvu bi to poruku poslali svijetu o BiH i njenim glasacima?
Blentav covjek moze biti urednik magazina, saradnik Duske Jurisic i sl. Nikako clan predsjednistva,
- It_is_a_Leclerc
#39 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH
Imaš li šta ozbiljnije od ovog nesretnika što za porciju ćevapa (malu i bez luka) reklamira Stranku demokrata Anadolije ?bogoljub wrote:sve o rejsu kandidatu!It_is_a_Leclerc wrote:Hehehe..
- crvenebrigade
#40 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH
Samo iznosis neistine i pokusavas dislreditirati svakoga ko ti nije po volji.It_is_a_Leclerc wrote:Hehehe..
Zaista ti ne bih bio u kozi. Zivot je jedan. Zivi i pusti se drugih ljudi i njihovih zivota.
-
jemma
#41 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH
dok je Cerić nosio suknju i bio američki špijun i kučka SDA, Bakir je branio državu puškom.It_is_a_Leclerc wrote:Dr. Cerić, jedan od najpriznatijih muslimana na Planeti, poštovan u Vatikanu, među svim drugim teolozima svijeta, je "nevaspitani seljak", a galamdžija koji, boga pitaj, ima li završeno novinarstvo je - "hadži-Bakir".
dok je Cerić nakon rata nosio suknju i bio američki špijun, Bakir je završio fakultet.
dok je Cerić i dalje nosio suknju i branio vehabije i pedofile, Bakir je bio u vrhu bh. novinarstva.
dok je Cerić teška srca skidao suknju i napuštao mjesto kralja IZ, Bakir je svirao dobru muziku.
dok sad Cerić pokušava da se ponovo domogne moći, Bakir samo nastavlja svoj pošten i uspješan životni put.
- crvenebrigade
#42 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH
Opicen jer je kao tinejder branio ovu zemlju dok je Bakir Izetbegovic bio skriven u trezoru banke, a Mustafa Ceric sjedio u Maleziji i cekao dok SDA instalira na fukciju rejsa.dalje wrote:Juce na forumu postavise dokument 1/1 da je covjek opicen.jemma wrote:ovo večeras na federalnoj je dokazalo da je Hadžiomerović jedini ozbiljan kandidat za Predsjedništvo, što se tiče Bošnjaka.
Blentav.
Ne moze blentav covjek biti clan predsjednistva.
Zamisli da sutra pri izlaganju u UN krene gurati mikrofon sebi u .....
Kakvu bi to poruku poslali svijetu o BiH i njenim glasacima?
Blentav covjek moze biti urednik magazina, saradnik Duske Jurisic i sl. Nikako clan predsjednistva,
Last edited by crvenebrigade on 02/10/2014 00:19, edited 1 time in total.
- biske
#43 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH
daj broj ba!jemma wrote:dok je Cerić nosio suknju i bio američki špijun i kučka SDA, Bakir je branio državu puškom.It_is_a_Leclerc wrote:Dr. Cerić, jedan od najpriznatijih muslimana na Planeti, poštovan u Vatikanu, među svim drugim teolozima svijeta, je "nevaspitani seljak", a galamdžija koji, boga pitaj, ima li završeno novinarstvo je - "hadži-Bakir".
dok je Cerić nakon rata nosio suknju i bio američki špijun, Bakir je završio fakultet.
dok je Cerić i dalje nosio suknju i branio vehabije i pedofile, Bakir je bio u vrhu bh. novinarstva.
dok je Cerić teška srca skidao suknju i napuštao mjesto kralja IZ, Bakir je svirao dobru muziku.
dok sad Cerić pokušava da se ponovo domogne moći, Bakir samo nastavlja svoj pošten i uspješan životni put.
- Seoskivaralica
#44 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH
biske wrote:svježe, taze, frišak - stranački trol.jemma wrote:ovo večeras na federalnoj je dokazalo da je Hadžiomerović jedini ozbiljan kandidat za Predsjedništvo, što se tiče Bošnjaka.
Hadži-Bakire, sretno!
- reis1
#45 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH
jemma wrote:dok je Cerić nosio suknju i bio američki špijun i kučka SDA, Bakir je branio državu puškom.It_is_a_Leclerc wrote:Dr. Cerić, jedan od najpriznatijih muslimana na Planeti, poštovan u Vatikanu, među svim drugim teolozima svijeta, je "nevaspitani seljak", a galamdžija koji, boga pitaj, ima li završeno novinarstvo je - "hadži-Bakir".
- dustaban
#46 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH
Svako u onoj debati vidio sto je htio vidjeti.
Ja sam vidio kolika je lopina Bakircic (da ga imenom razdvojim od Bakira). Reis ga je bas fino navuko, a kad je ovaj poceo kontrirati sam je sebi skocio u stomak jer smo se tad svi podsjetili njegovog rjecnika iz 60 minuta za kojeg je Radoncicev avaz beletristika.
I nesto razmisljam... jebote koliko ovih likova racunaju na nasu zaboravnost.
I sto je najgore uspjevaju u tome! Mi jednostavno uzivamo da nas muntaju iste lopine i hvataju na iste fazone. To je klasicna sado-mazo situacija.
I sad kad razmislim o mom pitanju upucenom onima koji kane opet glasati za iste - zasto zaboga?.. shvacam koliko sam naivan. Pa ovo nije uopce prica o razumu, rijec je o cistom seksualnom porivu. Oni pred glasackom kutijom dozivljavaju orgazam. A glavu dajem da se nekome, pri spustanju listica u kutiju, otme i uzdah - fuck me, fuck me again!
Ja sam vidio kolika je lopina Bakircic (da ga imenom razdvojim od Bakira). Reis ga je bas fino navuko, a kad je ovaj poceo kontrirati sam je sebi skocio u stomak jer smo se tad svi podsjetili njegovog rjecnika iz 60 minuta za kojeg je Radoncicev avaz beletristika.
I nesto razmisljam... jebote koliko ovih likova racunaju na nasu zaboravnost.
I sto je najgore uspjevaju u tome! Mi jednostavno uzivamo da nas muntaju iste lopine i hvataju na iste fazone. To je klasicna sado-mazo situacija.
I sad kad razmislim o mom pitanju upucenom onima koji kane opet glasati za iste - zasto zaboga?.. shvacam koliko sam naivan. Pa ovo nije uopce prica o razumu, rijec je o cistom seksualnom porivu. Oni pred glasackom kutijom dozivljavaju orgazam. A glavu dajem da se nekome, pri spustanju listica u kutiju, otme i uzdah - fuck me, fuck me again!
-
weredsf
#47 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH
Kako se ti sramotis, covjek ima gradjevinsku firmu u Rusiji...cuo si za Rusiju??It_is_a_Leclerc wrote:Imaš li šta ozbiljnije od ovog nesretnika što za porciju ćevapa (malu i bez luka) reklamira Stranku demokrata Anadolije ?bogoljub wrote:sve o rejsu kandidatu!It_is_a_Leclerc wrote:Hehehe..
- OldMayor
#48 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH
Joj Bakira sto je nabacio zube, pravi precjenicki.
Jedini je Raguz imao kolko-tolko normalnu pricu i realnu pricu i drzao se price oko ovlasti koje predsjednik ima, nije toliko baljezgao o stvarima sa kojima predsjednik nema nikakve veze.
Sefer, koliko god ga volim, i dalje ima populisticku pricu - ukidanje eniteta i Republika BiH. Halo, Sefere gdje si bio ba proteklih 20 godina, to je NEMOGUCE bez saglasnosti svih strana. Kaze on nije, moguce je, pita ga Duska kako, e vidjet cete... Ma vidjet cu qrac. Kako eto, objasni, kako ces ubjedit Dodika da ti to potpise. U jednom trenutku lik hladno zaprijeti i ratom.
Da ne govorimo o tome da predsjecnici nemaju APOSLUTNO NIKAKVE veze sa mijenjanjem jebenog ustava.
Ja sam siguran da Ceric nema pojma koje su ovlasti predsjednika. Mozda i Bakir.

Jedini je Raguz imao kolko-tolko normalnu pricu i realnu pricu i drzao se price oko ovlasti koje predsjednik ima, nije toliko baljezgao o stvarima sa kojima predsjednik nema nikakve veze.
Sefer, koliko god ga volim, i dalje ima populisticku pricu - ukidanje eniteta i Republika BiH. Halo, Sefere gdje si bio ba proteklih 20 godina, to je NEMOGUCE bez saglasnosti svih strana. Kaze on nije, moguce je, pita ga Duska kako, e vidjet cete... Ma vidjet cu qrac. Kako eto, objasni, kako ces ubjedit Dodika da ti to potpise. U jednom trenutku lik hladno zaprijeti i ratom.
Da ne govorimo o tome da predsjecnici nemaju APOSLUTNO NIKAKVE veze sa mijenjanjem jebenog ustava.
- biske
#49 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH
jedina greška u postu.OldMayor wrote:Joj Bakira sto je nabacio zube, pravi precjenicki.![]()
Sefer, koliko god ga volim, i dalje ima populisticku pricu - ukidanje eniteta i Republika BiH. Halo, Sefere gdje si bio ba proteklih 20 godina, to je NEMOGUCE bez saglasnosti svih strana. Kaze on nije, moguce je, pita ga Duska kako, e vidjet cete... Ma vidjet cu qrac. Kako eto, objasni, kako ces ubjedit Dodika da ti to potpise. U jednom trenutku lik hladno zaprijeti i ratom.![]()
![]()
![]()
Član 132.
(Ovlašteni predlagači)
Amandmane na Ustav BiH mogu predložiti: Predsjedništvo BiH,
Vijeće ministara BiH, ...
- DaysleepeR
#50 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH
dakle nerealno, jer Predsjedništvo, a ne član Predsjedništva može predložiti izmjene ustava.