TV debate za clanove predsjednistva BiH

crvenebrigade

#1 TV debate za clanove predsjednistva BiH

Post by crvenebrigade »

Kakva su vasa razmisljanja, stavovi i utisci o ponudjenim kandidatima za clanove predsjednistva Bosne i Hercegovine?
escobar__

#2 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH

Post by escobar__ »

Sumrak politike u BiH.
VjecitiStudent

#3 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH

Post by VjecitiStudent »

Tri debelo frustrirana lika i Martin Raguž
crvenebrigade

#4 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH

Post by crvenebrigade »

VjecitiStudent wrote:Tri debelo frustrirana lika i Martin Raguž
Molim bez uvreda i diskvalifikacija ad hominem.
pasha_stambol

#5 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH

Post by pasha_stambol »

Martin Raguž izgleda kao korektan političar on ispred Hrvata bi trebo, za ostale ćemo vidjeti dok se malo razvije kampanja.. Sefer je kralj nad kraljevima samo rat i puška ništa više ahhaha
trcicu trceci

#6 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH

Post by trcicu trceci »

Martin me je malo razocarao, i mislim da ovom debatom i nije toliko dobio, vise je izgubio. Ocjena 5/10
Ceric donekle me je pozitivno iznenadio, ali to je idalje politicki lose 3/10
Sefer je katastrofa i samo ponavlja jedno te isto, postao je dosadan 2/10
Bakir onako, kao i Ceric 3/10
:D eto moje ocjene, po meni niti jedan od vecerasnjih kandidata ipak ne zasluzuje da bude predsjednik osim Raguza koji ima moju podrsku ispred ustase
DaysleepeR

#7 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH

Post by DaysleepeR »

pročitati ovlasti člana predsjedništva BiH. u pitanju je vjerovatno najmanje bitna funkcija u državi, negdje u rangu potpredsjednika FBIH. mediji namjerno svu pažnju pridaju utrci za poziciju koja nema nikakve osim diplomatsko - protokolarne oblasti. i sve što obećavaju kandidati nekakve borbe za pravde, ekonomija i sl, ništa to nije u njihovoj nadležnosti i od svega će oprati ruke čim zasjednu na tu funkciju... ne budite naivni
Klavikula

#8 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH

Post by Klavikula »

Sefer i Mustafa dva daleko najsposobnija kandidata za Predsjednistvo. ostali talasika (ne samo vecerasnji gosti, vec generalno kandidati).
crvenebrigade

#9 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH

Post by crvenebrigade »

Realno, niko nije briljirao, ali glas definitivno dajem Bakiru Hadziomerovicu.
It_is_a_Leclerc

#10 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Kako je glupo što FTV spaja kandidate koji nisu jedni drugima opozicija, pa nema "vatre" u diskusiji. Evo, Radončić i Suljagić će biti u istoj emisiji, umjesto da nekako privole lidera Ćevapojeda da bude muško i dođe u emisiju. Isto vrijedi i za Raguža kojem je večeras trebalo dovesti Čovića da ga Martin ispreskače kao plitak potok.

Ja sam u velikoj dilemi Suljagić ili Raguž. Ali mislim da, kako kampanja ide dalje, sve sam bliže da glasam za Raguža.
crvenebrigade

#12 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH

Post by crvenebrigade »

It_is_a_Leclerc wrote:Kako je glupo što FTV spaja kandidate koji nisu jedni drugima opozicija, pa nema "vatre" u diskusiji. Evo, Radončić i Suljagić će biti u istoj emisiji, umjesto da nekako privole lidera Ćevapojeda da bude muško i dođe u emisiju. Isto vrijedi i za Raguža kojem je večeras trebalo dovesti Čovića da ga Martin ispreskače kao plitak potok.

Ja sam u velikoj dilemi Suljagić ili Raguž. Ali mislim da, kako kampanja ide dalje, sve sam bliže da glasam za Raguža.
Ocigledno je kako je ucijenjenja ekipa sa FTV-a (razlicitim dosjeima i prljavim biografijama) dobila direktni nalog iz Centrale SDA da Bakir Izetbegovic mora imati povlasten tretman na televiziji, a na kojoj nezakoniti menadzment otvoreno agitira za jednog kandidata koji mora biti porazen zbog buducnosti ove zemlje od bilo kojeg od ponudjenih protivkandidata
biske

#13 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH

Post by biske »

crvenebrigade wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Kako je glupo što FTV spaja kandidate koji nisu jedni drugima opozicija, pa nema "vatre" u diskusiji. Evo, Radončić i Suljagić će biti u istoj emisiji, umjesto da nekako privole lidera Ćevapojeda da bude muško i dođe u emisiju. Isto vrijedi i za Raguža kojem je večeras trebalo dovesti Čovića da ga Martin ispreskače kao plitak potok.

Ocigledno je kako je ucijenjenja ekipa sa FTV-a (razlicitim dosjeima i prljavim biografijama) dobila direktni nalog iz Centrale SDA da Bakir Izetbegovic mora imati povlasten tretman na televiziji, a na kojoj nezakoniti menadzment otvoreno agitira za jednog kandidata koji mora biti porazen zbog buducnosti ove zemlje od bilo kojeg od ponudjenih protivkandidata
bakir umjesto bakira nije ta opcija!
use your illusion

#14 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH

Post by use your illusion »

Raguz ih je dotukao ali nije imao adekvatnog suparnika tj. protivnika npr. Covica...sto se tice Bosnjaka Ceric je mnogo ozbiljniji od Bakira i svidja mi se kada je rekao da bi Putina doveo u Sarajevo...kakav bi to bio samar Dodiku i RS-u..Sefer je totalni promasaj..
crvenebrigade

#15 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH

Post by crvenebrigade »

use your illusion wrote:Raguz ih je dotukao ali nije imao adekvatnog suparnika tj. protivnika npr. Covica...sto se tice Bosnjaka Ceric je mnogo ozbiljniji od Bakira i svidja mi se kada je rekao da bi Putina doveo u Sarajevo...kakav bi to bio samar Dodiku i RS-u..Sefer je totalni promasaj..
Cim je to Martin Raguz dotukao svoje protivkandidate? Ne znam nista da je rekao ozbiljno, osim da ni on ne iskljucuje formiranje treceg, etnickog entiteta.

Vidim da lazni internet liberali ne spominju ovaj vecerasnji skandal napravljen u reziji HDZ-ovog kandidata Martina Raguza.
iPod

#16 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH

Post by iPod »

Hadziomerović tanak, šanse su mu ravne nuli.
crvenebrigade

#17 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH

Post by crvenebrigade »

iPod wrote:Hadziomerović tanak, šanse su mu ravne nuli.
Na svakoj temi pises jedan te isti post. Neka vam malo nadredjeni obogate nacin i stil pisanja. :thumbup:
Last edited by crvenebrigade on 01/10/2014 23:29, edited 1 time in total.
iPod

#18 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH

Post by iPod »

crvenebrigade wrote:
iPod wrote:Hadziomerović tanak, šanse su mu ravne nuli.
Na svakoj temi pises jedan te isti post. Neka vam malo nadredjeni obogate nacin nacin i stil pisanja. :thumbup:
:lol: :lol: :lol:

Nervoza a?
It_is_a_Leclerc

#19 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

crvenebrigade wrote:
use your illusion wrote:Raguz ih je dotukao ali nije imao adekvatnog suparnika tj. protivnika npr. Covica...sto se tice Bosnjaka Ceric je mnogo ozbiljniji od Bakira i svidja mi se kada je rekao da bi Putina doveo u Sarajevo...kakav bi to bio samar Dodiku i RS-u..Sefer je totalni promasaj..
Cim je to Martin Raguz dotukao svoje protivkandidate? Ne znam nista da je rekao ozbiljno, osim da ni on ne iskljucuje formiranje treceg, etnickog entiteta.

Vidim da lazni internet liberali ne spominju ovaj vecerasnji skandal napravljen u reziji HDZ-ovog kandidata Martina Raguza.
Hajde što ga Raguž ne isključuje, ali što ga je vaš predsjednik, Zlatko Lagumdžija, na mala vrata najavio potpisom na nekakve "principe o rješavanju pitanja Sejdić-Finci" kojim se garantuje da će Hrvati imati priliku da "na prostoru gdje žive odabiru svoje predstavnike".
nikad_vise

#20 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH

Post by nikad_vise »

imal gdje snimak te debate,il gdje gledate :S
crvenebrigade

#21 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH

Post by crvenebrigade »

It_is_a_Leclerc wrote:
crvenebrigade wrote:

Hajde što ga Raguž ne isključuje, ali što ga je vaš predsjednik, Zlatko Lagumdžija, na mala vrata najavio potpisom na nekakve "principe o rješavanju pitanja Sejdić-Finci" kojim se garantuje da će Hrvati imati priliku da "na prostoru gdje žive odabiru svoje predstavnike".
Pa dobro, onad glasaj za covjeka koji ti javno u TV debati zagovara dodatnu etnicku podjelu zemlje sa formiranjem treceg entiteta.

Samim tim glasas i za "neiskljuceni treci entitet", kako rece predsjednik hrvatske, etnicke stranke, Martin Raguz.
Last edited by crvenebrigade on 01/10/2014 23:38, edited 1 time in total.
reis1

#22 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH

Post by reis1 »

@crvenebrigade, mjenjaj stranku, nema ti od SDP-a nista. Pisi propalo. :run:
iPod

#23 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH

Post by iPod »

nikad_vise wrote:imal gdje snimak te debate,il gdje gledate :S
Ima

http://www.federalna.ba/files/002014/Ok ... misija.mp4
Last edited by iPod on 01/10/2014 23:37, edited 1 time in total.
Innovation

#24 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH

Post by Innovation »

VjecitiStudent wrote:Tri debelo frustrirana lika i Martin Raguž
:thumbup:
reis1

#25 Re: TV debate za clanove predsjednistva BiH

Post by reis1 »

I nema vam vise od te spike nic... skuzila raja.

Mislim spika:
- "buuuuuu, treci entitet"
- "buuuuu, referendum"
- "buuuu..."

To je moglo Miloradetu proci, ali evo i njega vise niko ne hebe.
Post Reply