Te sam krenuo da ih vidim!Dosavsi tamo bili su bez kucice, bez hrane i bez majke...Te sam se raspitao sta je bilo s majkom i par metara nize naisao sam na uzasan prizor....Cuko (njihova majka) koja lezi mrtva izudarana krvava....
Cuo sam da im je majku ubio djecak koji inace pravi probleme u tom selu i koji ima 12 god..
ubrzo sam naisao i na njega te ga upitao....ispricao mi je kako su je izujedale cuke itd itd...(sto nisam povjerovao)
Grozno medjutim posto sam tu 2 dana trebao ostati odlucio sam da im pomognem nekako...Zatim sam ih hranio svaka 2 sata mlijekom pomijesanim vodom...jer mi je jedan obliznji veterinar rekao da to tako treba...Upitao sam ga da li postoji neki azil nesto u gradu pored tog sela...(nebitno koje):)..rekao je ne...ali da zna jednog covjeka nekog fratra koji tako uzima male kucice i hrani ih ....nisam vjerovao da ce nesto biti od toga iako mi je taj veterinar rekao da ce ga on nazvati te meni dao br..iako mi je rekao da cisto sumnja da ce ih uzeti jer su premali nisu ni progledali...nazvao sam ga i zatim je dosao....
Evo tih malih divnih stvorenja...

Ovo je njihova majka

iako sam pokusao pogledati tijelo vidjeti cime je ubijena nisam nasao ugrize drugih pasa vise je licilo kao da je ubijena nozem il necim sl....ne znam ne bih da nagadjam....
i tako ova prica ima sretan kraj jer mali kucici su udomljeni i u skorije vrijeme bit ce im stavljeni cipovi i kako sam razumio salju se i inostranstvo dobit ce pasose i tamo ce biti udomljeni...